Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Ēlerte: Integrācijas virsmērķis ir veidot saliedētu Latvijas tautu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Artūrs-pensionārs
A
Nesaprotu.Neesmu redzējis un dzirdējis nevienu krievu kas teiktu,ka viņu interesē latviešu liktenis ,viņš būtu norūpējies par Latvijas nākotni ,ka vēlētos dzīvot latviskā Latvijā.Nē , viņš vēlas dzīvot šeit tikai un vienīgi ērti sev ,runāt krieviski,skatīt TV krieviski , lādēt visus kas viņaprāt pret "māti Krieviju".Kāds sakars te ar kautkādu integrāciju un kam tā vajadzīga . Kuri vēlēsies tie paši runās ar mani latviski ,kuri nē,nu lai staigā ,es nedomāju viņu dēļ lauzīties krievu mēlē .Ja mācīs par valsts naudu vēl krievu skolās,tad paši izaudzināsim sev jaunus kala kungus.Cilvēkus kuri nevienu minūti nedomā ne par latviešiem,ne par Latviju ,bet atrodas šeit tikai savu personīgo interešu un ērtību vārdā ,neviens nekur neintegrēs,
nelasīju rakstu,
n
pietiek jau ar virsrakstu! Kāda integrācija?! Kāda saliedētība?! Notiek totāls genocīds!! Plānveidīga,mērķtiecīga legalizēta tautas iznīdēšana!!!!! Un kas ir ēlerte?! Kas par radījumu?! Kas ir viņas "vārdi"?!
Vai tiešām
V
PAT TAGAD vēl vāvuļosim par integrāciju, izdosim naudu, lai to palaistu vējā, turpināsim noliegt reālo situāciju? Varbūt atgādināt Ēlertes kundzei, ko teica Merkela par pilnīgu integrācijas izgāšanos Vācijā? Vai tiešām šai gudrajai dāmai nevar atrast valstī piemērotu amatu, kurā viņa BEIDZOT varētu valsts labā ko izdarīt? Rimstaties ar šiointegrāciju, kas ir kapitulējusi visās jomās, jo mūsu valsti apdzīvo liels skaits latviešu tautas ienadnieku, aiz kuriem stāv mūsu okupanti - Krievija ar savu naudu, meliem, sabotāžām spiegiem, teroristiem un nebeidzamo vēlēšanos atkal būt Latvijā PIRMAJIEM !
jumors
j
Kā mūsu gudrie domā integrēt tos "mazākumtautību" cilvēkus, kuri runā par "mūsu Latviju", un "tiem latviešiem"?
Skābputra
S
Sarmīt, tieši Tu būdama pie Dinas stūres 15 gadus daudz izdarīji, lai tā nebūtu, jo nīdēji latvisko, kurināji naidu pret TB un tās politiku, slavināji Šķēli, Godmani. Kur esam pateicoties viņiem. Pasaki arī vienreiz to atklāti.
Ansis
A
Mums nav vajadzīga tāda ''tauta'', tas jau bija 50 gadus.
klinstone
k
"Vispārējos dziesmu un deju svētkus, un to, ka tiem jānodrošina iespēja sekot līdzi internetā, tai skaitā subtitrējot dziesmu vārdus, lai latvieši visā pasaulē varētu dziedāt līdzi svētku kopkorim." Mīļā stundiņ! Divsimts tūkstošu krievi prasa likvidēt Latvijas konstitucionālo pamatu, aicina ieviest divvalodību, bet šitie tautieši tur spriež kā subtitrēt kopkora dziesmas internetā! Apbrīnojami, cik tālu no realitātes var atrauties nonākot tai Saeimā.
ZRP krekls Putinam
Z
> Valdis Liepiņš atcerējās .... - - - Ko viņš atcerējās? Vai to kā pirms mēneša ar putām uz lūpām aicināja forsēt naturalizāciju? Valdim Liepiņam 184 000 naturalizēto 5. kollonas pārstāvji acīmredzami ir par maz. Vajag vēl! Tā lai nākamreiz abiem Kremļa projetkiem SC un ZRP pietiktu valsis divatā.
Ainārs
A
Tukša salmu kulšana! Aptuveni kā spriest par to, kā panākt, lai Daugava ieplūst nevis Baltijas jūrā, bet pa taisno Atlantijas okeānā. Kungi un dāmas, TAS IR SMIEKLĪGI! Ir lietas, kas ir neiespējamas pēc definīcijas. Un kolonistu/okupantu integrācija ir viena no tādām. Sevišķi vietās, kur viņi ir pārsvarā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jūrmalā sieviete sadur garāmgājēju

Pagājušajā nedēļā Jūrmalā uz ielas sieviete bez acīmredzama iemesla uzbruka kādai kaugurniecei, vairākas reizes viņai iedurot ar nazi un nodarot smagus miesas bojājumus, aģentūru LETA informēja Valst...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas