Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Elksniņš nestartēs Saeimas vēlēšanās

Septembra sākumā Daugavpils mēra amatu zaudējušais Andrejs Elksniņš (Saskaņa) iet projām no Daugavpils neplāno un Saeimas vēlēšanās nepiedalīsies, - to viņš šodien atkārtoti paziņoja īpaši sasauktā preses konferencē.

"Es nesagādāšu prieku tiem, kas vēlētos, lai aizeju uz Saeimu. Daugavpils domē ievēlētie Saskaņas deputāti aktīvi darbosies, iesniegs pašvaldībā savus priekšlikumus par dažādiem pilsētai svarīgiem jautājumiem, sekos to virzībai un deputātu balsojumiem un informēs par notiekošo pilsētas iedzīvotājus. Pašreizējai koalīcijai "komforta zonas" nebūs," uzsvēra Elksniņš.

Savu izvēli nestartēt Saeimas vēlēšanās Elksniņš skaidroja ar vairāku simtu daugavpiliešu atbalstu, kas bija ieradušies domes sēdē, lai atbalstītu viņu dienā, kad viņš zaudēja Daugavpils mēra amatu. "Esmu atbildīgs šo cilvēku priekšā, nevaru viņus pievilt, ļaujot pašreizējai koalīcijai darīt, ko viņi grib," teica Elksniņš.

Viņš pieļāva, ka šī paša iemesla dēļ viņš visdrīzāk varētu atteikties arī no dalības Eiroparlamenta vēlēšanās.

Patlaban paralēli Daugavpils domes deputāta pienākumu pildīšanai Elksniņš ir atjaunojies savu darbību Advokātu kolēģijā, kā arī cer sākt pasniedzēja karjeru Juridiskajā fakultātē.

Jau vēstīts, ka Daugavpils mēra amatu Elksniņš zaudēja Daugavpils domes ārkārtas sēdē 2.septembrī.

Top komentāri

Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
ELKSNIŅA IESPĒJAS IR ZEM NULLES ! LABI KA SĀK SAPRAST !
Manuprāt
M
Katrā pašvaldībā vajadzētu koalīcijais, tādu "skabargu" dibenā. Tad mazāk shēmotu. Un nav svarīgi, ka ta "skabarga" no saskaniešiem, "nacionāļiem" vai kādas citas Siles partijas. Galvenais, lai vien otram grauztu rīkles par to, ka pats netiek pie naudas pīrāgu dalīšanas. Žēl, ka Rīgā "nacionāle" Broka kļuva par Ušakova sievas labāko draudzeni. Tagad Ušakovs un Ameriks, bez problēmām var ražot tālāk dažādus nanoūdeņus. Jo nauda jau nesmird ? Pareizi, Broka ?
pārāk augstu lēkāja
p
Kremļa nacistu pakalpiņš un jaunizceptais fīrerītis. Bet gravitācijas likums arī elksniņiem ir gravitācijas likums, jo augstāk lēkāsi, jo zemāk kritīsi :D
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas