Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Endziņš: Bērziņam būs iespēja vēlreiz sevi apliecināt kā darītājam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Statistiķis
S
7 mēnešus Bērziņš varēja sevi saeimā apliecināt kā Tautsaimniecības komisijas vadītājs. Neesot ne reizi uzstājies plenārsēdē...Bez tam Tautsaimniecību vada valdība, tad saeima. Prezidentam nav jāzīmē valsts attīstības plāns tuvākajai piecgadei.
borcinsh
b
"apliecinat" - nebus ar ko ! Europai vairs negribas finanset tukshas "latvijas komunistu-zaglu programmas" ! ( lasiet biezhak arzemju presse ! ) Inesticijam atnacis GALS ! ( Izdevigak ieguldit uz Estland un Lithauen - tur neprot vel tik zveriski zagt !) ...bet savu naudinu, kaut kadi berzini (un citie aaa) nedos valstim !!! ar parvardiem pateikshu : prieksh mani tada LV "berzina-prezidenta" NAV UN NEBUS !!! un neesmu viens tads !
prahtweeders
p
Jaunievēlētais oligarhiski - svensoniskās tautsaimniecības milzis jau pratis parādīt sevi kā vīru,kura pašnovērtējuma priekšā visādi cēzari un napoleoni ir sīkas vienības.Nepaies ne mēnesis pēc iesēšanās pilī,kad piecgadīgo cūkganu labākais draugs aiz politiskās tuvredzības aizmirsīs cilāt cepuri sastopot kādas hūtes īpašnieku. Un lūk tad arī sāksies īstā jautrība.
nesaprotu...
n
Sabiedrība pat vienreiz nav manījusi viņu kā darītāju! Kā redzam, piebāzis tikai savas kabatas. Mums jāgaida, ka to darīs vēl?!
Dzens>Pitbull
D
Pie visa tā, ka es neesmu Zatlera cienītājs un nebūt nedomāju, ka ir ļoti labs prezidents, viņš tomēr darīja diezgan daudz gan ierosinot likumprojektus, gan starptautiskā līmenī pārstāvēja valsti godam. Nemaz nerunājot par viņa rīcību izšķirīgos brīžos - kad valdība nevarēja vienoties ar SVF viņš reāli izglāba valsti no dziļākas krīzes. Bet kas attiecas uz Bērziņu, tad man liekas jocīgi, ka visur tiek slavētas viņa tautsaimniecības zināšanas. Pirmkārt, prezidenta iespējas ietekmēt tautsaimniecības attīstību ir visnotaļ minimālas. Otrkārt, kur tad bija viņa iniciatīvas laikā, kad viņš bija Saeimas deputāts. Kaut kā nebiju ievērojis, ka viņš būtu devis kādu ieguldījumu tautsaimniecības atdzimšanā šajā amatā. Pagaidām lielākais zināmais ieguldījums ir ES struktūrfondu piesaistīšana savas savrupmājas labiekārtošanā.
Ance
A
Tas būtu jāsaprot, kā valsts uzņēmumu privatizāciju un tad to pārdošanu ? Ko gan bērziņš tādu ir radījis, kas ir veicinājis attīstību? Cik darba vietu viņš ir radījis, cik rūpnīcas uzcēlis? Vai tas veiksmīgais darījums ir darbs bankā , kur , kā runā, tika radīti 15 milj zaudējumi? Endziņ, nedari kaunu savai dzimtai! Un nemāžojies pakaļ riekstiņam un leiškalnam...ķermeņa valoda ir gandrīz vienīgais īstais runātāja patiesības apliecinājums:) Nesen vilnītis preses konferencē kasīja ausi-100% meloja:)
Dzens
D
Vai Endziņš pats saprot, ko viņš runā? Ko nozīmē "apliecināt sevi kā darītājam?" Zatlers nebija darītājs? Lembergs un Šlesers arī ir "darītāji", tas gan vēl nenozīmē neko labu. Patiesībā, šajā gadījumā ir tieši otrādi. Bet smieklīgi, ja nu diezgan aktīvi piesakās visādi d..sā līdēji.
Pitbull
P
Bet tad, kad tiešām vajadzēja atlaist Saeimu Zatlers neko nedarīja, tāpat kā tad, kad samazināja pensijas. Laiks rāda, kas ir kas.
  • 3
  • 6

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas