Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Filmas dēļ uzrok stāvkrastu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kexxx
k
Vajag raidijumu ciklu nevis "Latvija var" bet "Latvijaa var"
kuja
k
bardaks, Latvija ir pārdodama par grašiem. MUĻĶI ESAM UN MUĻĶI PALIKSIM.
Kika
K
vai tad īstajam Normandijas krastam korejiešiem bija par īsu...?
LOL
L
precīzi. latvieši ar savu tizlo vairošanās spēju vispār vairs nav spējīgi neko reāli sabojāt - vismaz ne priekš sevis... visu laiku bija ticība LV, taču pēdējā laika baigi demgrāfiskie rāditāji liek secināt, ka nācijai drīz gals klāt, lai ko mēs darītu vai nedarītu. realitāte praktiskā: man ir 40, lielākai daļai manu bijušo klasesbiedru bērnu nav, arī darbā no deviņiem kolēģiem/ -ēm tikai trijiem ir bērni...reizēm besī tas egoisms.
PotIsGood
P
...jo cilvēku rāpšanās stāvkrastā tam nevarot nodarīt lielu ļaunumu... tātad neliels ļaunums ir ok. bet nu lab.. lai top māksla.
Frukts
F
Tieši tā. Latvija pārliecinoši virzās un amerikas indiāņu rezervātu modeli. Vienīgā ekonomiskā aktivitāte drīkstēs būt auseklīšu tirdzniecība un tautasdziesmu dziedāšana tūristiem.
wala
w
Mani mazliet smīdina "īstenie latvieši" kas laikam alās dzīvo. Skatoties uz to kā latvieši kā tauta izmirst, man šķiet ka mēs te varētu mierīgi visus savus mēslus mest uz ielām, kamēr visu pienācīgi aizd=īsim tāpat paspēsim apmirt. Tā kā dabas aizsardzība ir laba lieta, un piemēslot apkārtni vai to sabojāt arī nevajadzētu, bet tomēr ir jāsaprot, ka ja te nebūs naudas, tad tikai "trakie" dzemdēs un audzinās bērnus, jo daudzi to nevarēs vai negribēs atļauties šādos apstākļos. Ja nebūs mūsu tautas tad kam pie velna ir vērts taupīt visus šos labumus ?!?!?!
Pans Volodijevskis
P
jā, drīkst dzerstīties, blandīties, šaudīties, zagt kabeļus un degvielu no trubas (kamēr bija), svinēt Raimondpaula Līgo svētkus un dziesmu svētkus, braukt ar lūzni šmigā utt.
*>par tīru vidi
*
Pie mums, Latvijā, neko nedrikst darīt. Nedrīkst būvēt Coca-Cola ražotni, Nedrīkst būvēt akmensvates ražotni, Nedrīkst būvēt celulozes rūpnīcu, Nedrīkst būvēt cūku fermas-????Kapēc nedrīkst? Akmensvates ražotni vajadzētu būvēt depesīvā rajonā- Latgalē- nevis Ogrē, celulozes rūpnīcu būvēt vajag jūras krastā, nevis laist piesārņojumu Daugavā no kuras paši dzeram, cūku fermas nevajag celt tik lielas, lai neizkropļotu ekosistēmu un netraucētu vietējiem.
Parastais
P
profesora Gunta Eberharda atzinums, kas ir filmēšanai labvēlīgs, jo cilvēku rāpšanās stāvkrastā tam nevarot nodarīt lielu ļaunumu ir ļoti savdabīgs. Vai cienījamais profesors neko nezin par n-tajiem dubliem uzņemšanas laukumā? Pilnīgi sviestā visi sāk saiet naudas dēļ.
beidzot
b
filmas veidotajiem ir visas tiesibas chekistu bandas propagandas lappeli diena iesudzet tiesa par cienas aizskarshanu.
Viesis
V
Mazs jau tas filmēšanas laukums ,tikai kādi nieka 24X25 metri. Nu to ātri sakops
bijušais students
b
"un pirms darbu uzsākšanas iegūts krasta erozijas speciālista profesora Gunta Eberharda atzinums, kas ir filmēšanai labvēlīgs". kā viņa audzēknis varu pateikt, ka ja profesors saka, ka tas neveicinās eroziju un negatīvu ietekmi uz vidi, tad tā tas arī ir! un nevajag tad likt šādus virsrakstus!
Dunajevskis
D
staavkrasts virzaas ar katru gadu uz priekšu , peec dažiem gadiem šii pļava ar visiem ierakumiem pazudiis tikuntaa...auto ceļš Ventspils Liepaaja kurš izbuuveets kar staavkrast , jau vairraakkaart paarbuuveets
par tīru vidi
p
Pie mums, Latvijā, neko nedr''ikst darīt. Nedrīkst būvēt Coca-Cola ražotni, Nedrīkst būvēt akmensvates ražotni, Nedrīkst būvēt celulozes rūpnīcu, Nedrīkst būvēt cūku fermas, Nedrīkst būvēt regipsa ražotnes. Nu vispār labāk ir nebūvēt te neko. Lai būvē citās valstīs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas