Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Finanšu ministrijas valsts sekretāru Bičevski negrib ielaist Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
Apsargu vajag atlaist,ne par to,ka nelaida,bet par to,ka ielaida.Galu gala,kad vienreiz tie blati beigsies,ja tev nav caurlaides nelien.Deputatiem,kas par vin'u galvoja jaizsaka rajiens par dros'ibas parkapumu.
Clash
C
Jā, šī noteikti ir sabiedriki nozīmīga ziņa
lauksaimnieks
l
Pareizi darīja ,katram jādara savs darbs un viņam vispār nekādā ministrijā nav vietas ,kas par profesionāli visos jautājumos.
jautriite
j
Nav te ko shmurguljus Saeima laist iekshaaa!!!!idinjiem vieta pie koka mezjaaaaa......!ha,ha,haaaaa....!!!!
fix
f
Apsargs malacis! Latvija pilna ar tamlīdzīgiem maziem ,briļļainiem ,plikpaurainiem DUNDUKIEM!
ku kū
k
Latvijā varētu gan atlaist, jo par darba nedarīšanu vai nekompetenci tik tiešām neatlaiž (ministri un saima ir gana labs piemērs)
he-he
h
bichevskim arī diplomātiskā dienesta pase pazudusi?
Zapte
Z
droši vien vēlāk to džeku pa kluso nošāva. :) (mēs nekad arī neuzzināsim, kas notiks ar Saeimas apsargu).
volk tambovskij
v
taas ir pasakas par labo proletariaata vadoni, es esmu lasiijis , ka Vladimirs Iļjičs pavasara palu laikaa braukaajis ar laivu pa paarpluudušajaam pļavaam un ar airi apsitis no nosliikšanas paglaabušos zaķus , paarbraucis maajaas devis Krupskajai lai pagatavo azaidu , šii iebļaavusies ka pietikšot ar vienu , kur to leerumu liks... luuk cik žeelsirdiigs vadonis, neba velti par popa skalpu bija 10 rubļu izsludinaajis , bet par popeenu un popieni tikai pieciiti ...
xxx
x
to rex Visticamāk vēlāk dabūja pēc pilnas programmas par to, ka nebija Ļeņina papiņu atpazinis ;oDDD Bet Bičevskis aizmārša - pat uz Saeimu nejēdz paņemt personu apliecinošu dokumentu. Jeb varbūt viņam patiesībā kabatā atradās diplomātu pase, nu tāda pati kā Veismanei? ;oDDDD
rex
r
Vienam letiņu streļķim pats Ļeņins esot paklapējis pa plecu un pateicis "moloģec", jo zēns neesot bez attiecīga dokumenta laidis proletariāta vadoni Smoļnijā un par to gandrīz arestēts un izglābies tikai pateicoties tam, ka Ļeņins nevis apvainojies, bet uzslavējis sargkareivi. Kas ar šo zēnu vēlāk notika, vēsture klusē.
...
.
sargam Pateicību par godīgu darbu.
Zapte
Z
hehehe! un vēl šito tipiņu arī Latvijā nevajadzētu ielaist, kad šis no kaut kādām āras zemēm atgriežas. un ko vispār iedomājas - šis ir izņēmums, ka staigā apkārt bez dokumentiem un grib, lai viņu visur iekšā laiž? tikai tāpēc, ka ģīmis viltīgi glūnīgs? bet vispār laikam jau šito Ausma Kantāne no JL būs noorganizējusi. Nu, Dombrovskis ar Kantānes rociņām. lai ieriebtu tauteniekiem riebīgajiem.
Dore
D
tas par to , ka ar kāju durvis vaļā taisīja
OTTO
O
Iespējams viņš ir vienkārši Bičevskim līdzīga persona, ņēmot vēŗā mēginājumu iekļūt bez personu apliecinošiem dokumentiem saeima, viņu vajadzētu aizturēt līdz personas noskaidrošanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas