Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 10. jūnijs
Malva, Anatols, Anatolijs

Fliks: valsts no airBaltic saņem miljonus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
inspektors
i
Iesaku padomāt par to, kāpēc Rigā pasažieru skaits pieaug-tāpec, kad uz pusi lētāk lidot tranzītā caur Rīgu.Cenas var samazināt tikai samazinot izmaksas vai palielinot apjomu.
f
f
nu airbaltiks no valsts arī saņem miljonus. tātad pa nullēm, ja?
musa
m
Gerhards ir īsts latvju lemesis!
Ķiksis
Ķ
Gudrie vācieši apčakarē dumjos latviešus.
viesis
v
Nu ko, šeit īsti parādās Latvijas būtība: 1) Politiķi mums stāsta, ka Latvijā ir ļoti zems nodokļu slogs, bet pat valsts uzņēmumi bēg uz citām valstīm, lai izvairītos no nodokļu samaksas :( 2)Mums māca patriotismu, bet valsts vara pati praksē parāda, ka patriotisms nespēj konkurēt ar vēlmi gūt peļņu :( 3)Fliks pateica patiesus vārdus- Latvija ir domāta miljonāriem un politiķiem, nevis vienkāršiem cilvēkiem:( Nu ko, pēc visa šitā gribu dzirdēt kārtējos politiķu aicinājumus uz patriotismu.... Katrā ziņā- es sāku mācīties svešvalodas, kā Šķēles kungs ieteica savā laikā....
Bumbieris
B
Pievienojos! Goda vārds muļķu zeme - vieni strādā,maksā nodokļus, bet bezkaunīgākie ne tikai nemaksā nodokļus, bet vēl paspēj iepludināt valsts naudiņu uzņēmumā, jo zaudējumi taču Valsts uzņēmumam! Nu kas gan tas par prezidentu ar milzu algu, kurš pieļāvis zaudējumus? Vai tiešām tas turpināsies bezgalīgi?
jurists
j
Valsts Ieņēmumu dienests atzinis, ka uzņēmējs ir izvēlējies likumīgu veidu, kā nemaksāt nodokļus, taču "jājautā, kādēļ uzņēmums izvēlas nodokļus maksāt citai valstij". +++ Nu, tad nepieciešams pieņemt tādu likumu, ka šāda rīcība nebūtu likumīga!
kaka
k
fliks tikko teica 8.5 un 10.5 lvl
dzīvnieku ferma
d
dzīvojam kā murgā; blēdis Fliks ne tikai nav atlaists no amata, notiesāts un iesēdināts cietumā, bet vēl atļaujas citus pamācīt.
Bumbieris
B
Nejauc peļu sūdus ar putraimiem!
?>> bumbieris
?
finanšu ministra cieņa pret valsti.lai gan zinām ka ASV papīrīši pazudināja pareks,tad jājautā kā var atmaksāt vienu milj. no ministra algas
Bumbieris
B
Repše laikam kā skabarga pakaļā!:)) :)) :)) Neļauj smelt no valsts kases, ja? Un kāds sakars privātiem vērtspapīriem ar VAS?
?
?
Repše aizveries.Kāpēc tev ir ASV vērtspapīri ,ne Latvijas
Hm
H
Atlaidiet taču to AirBaltic prezidentu! Lai fīrējās tikai pa savām daļām ! ..bet nevar!:)) Izskatās, ka pārāk daudzi no viņa barojas!
e1
e
Daudzi biznesmeņi tīri labi pārzin nodokļu optimizācijas tēmu, taču tikpat daudzi neizmanto katru iespēju, nereti patriotisku jūtu vadīti. Tā tas ir visā pasaulē. Taču jokaini ka Latvijā par to stāsta politiskie līderi. Gerhardam tagad būtu ar skaitļiem jāpierāda, ka Air Baltic ieguvumi valstij ir būtiski lielāki par Air Baltic nodokļu optimizācijas rezultātā neiegūtajiem ienākumiem. Ja viņš to nevar pierādīt, tad viņa paustā attieksme būtu jāvērtē kā ministra necienīgu un politiski nepieņemamu publisku paziņojumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

K.Gerharda paziņojums pilns teksts

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas