Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

FM vēlas iegrožot pārrobežu «staigātājus» ar cigaretēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lācēns
l
Tagad latvieši pāriet uz citu biznesu.Attīstās pirātisms.Sen aizmirstais arods-vikingi....
domāju, ka jāapliek ar nodokļiem arī ļautiņu dārzos izaudzētais un pašu apēstais, savādāk - ēd, bet nemaksā - nav kārtības!!! ----------- Tu kļūdies, arī tas patiesībā pēc likuma ir jāuzskaita, jāuzrāda un jāmaksā nodoklis. Pašpatēriņš tas saucas.
krustdels
k
Un kā Latvijas valsts paskaidros ES pilsoņiem, ka LR likumdošana neatbilst ES Regulai par atvieglojumiem šķērsojot ES robežu. Tur noteikts, ka ES pilsonis no trešās valstis var ievest 200 cigaretes. Atbilstoši hierarhijai Regulas nav jāiestrādā valsts normatīvajos aktos, bet gan tā ir saistoša un ir jāievēro valstij un pilsoņiem. ES tiesa vienos vārtos lems par labu ES pilsoņiem un Latvija atkal maksās sodus. Vai tiešām pirms publiski runāt nevar iepazīties ar ES regulējumu šajos jautājumos.
tā kā neizdodas atmest smē
t
manējie laukos un atlikušie kaimiņi,kas vēl nav aizmukuši,pie Krievijas robežas,iesēja tabaku,jo pat krievu cigaretes jau ir par dārgu,
anonīmais šakālis
a
Noņemiet no algām tos nenormāli lielos nodokļus, lai no minimālās algas vismaz ienākuma nodokli neņemtu nost, tad cilvēkiem šādā veidā nebūs jāpiepelnās!
gm
g
"Tehnisko spirtu var vienkārši atšķirt pēc gumijas smakas. Bet no metilspirta galu dabon ātri - pietiek ar 17 ml." ------------------------------------------ Teelaini runaajot - savu smaku nedzird. Tu nekad nevari preciizi zinaat saturu, ja lieto neskaidras izcelsmes spirtu. Tie kas Igaunijaa arii Latvijaa masveidaa saindeejaas ar "kreiso" shmigu nudien nebija iesaaceeji siivaa baudiishanaa.
ululiņš
u
Neraksti muļķības. Tehnisko spirtu var vienkārši atšķirt pēc gumijas smakas. Bet no metilspirta galu dabon ātri - pietiek ar 17 ml.
gugu
g
Šī kampaņa varētu nozīmēt to, ka "vairumkontrobandistiem" rūk apgrozījums un krītas ienākumi.
gm
g
"Man piedāvā paņemt 5l atšķaidīta kontrabandas spirta par 20 LVL. " ---------------------------------------------------------- --------------- Taa vienaa reizee uzrausies uz kontrabandistu melnajiem jocinjiem - tehnisko spirtu. No taa mirst leenaa naavee. Pirms gadiem desmit Peernavaa kaadi 10-20 igaunji taa nonaaca labaakos mediibu laukos.
ululiņš
u
Man piedāvā paņemt 5l atšķaidīta kontrabandas spirta par 20 LVL. Ar spirtometru nomērīju - 37,5 grādi. Paņemšu. Nav ko uzlikt zvērīgus akcīzes nodokļus...
Jānis no Daugavpils
J
Tā kā regulāri braukāju uz Krieviju un esmu pīpētājs, tad parasti sev atvedu bloku cigarešu un man parasti pietiek līdz nākamai reizei, kad atkal dodos uz Krieviju. Tagad nāksies patiešām sekmēt kontrabandas indistriju un būs jāpērk pie čigāniem autoostā. Šis likums patiešām radīs tikai pretējo efektu.
ieva
i
tās 2 paciņas neko neatrisinās, bet tikai sekmēs kontrabandu - cilvēki, kas parasti mājās braucot nopirka sev bloku vai biski vairāk, ko smēķēt, tagad to nevarēs darīt, bet augstās cigarešu cenas LV spiedīs viņiem pirkt no spekulantiem, jo viņi jau nu arī pie likuma ar vienu paciņu vai vieni cigareti tāpat atradīs ceļu, kā ievest. ja tagad dēļ tām divām paciņām purinās normālos cilvēkus, tas būs šausmīgi necilvēcīgi...
TP Ne..fans!!!!..
T
..ķeram blusas!! urā!!!..''ziloņi'' lai staigā brīvi!!!..tie taču ''mums'' arī atmetpa santīmiņam!!!..varbūt ''politiski un ekonomiski;; pareizāk būtu noteikt SAPRĀTĪGUS nodokļus!!..vispār kādu nodokļu politiku!!ilgtermiņā!!!..tagad ??vajag Ls 50 valstij..''piemetam'' kākam nodoklim n %..tad jau redzēs kā būs...Un kā ir???..
kokers
k
vai kads zin, kad isti sho likumu par 2 pacinjam plaano ieviest?
Pipe
P
Interesanti, kur Krievijā var dabūt tās cigaretes "Drug"? Smuka paciņa!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas