Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

FOTO: Ģenerālprokuroram nominē Kalnmeieru; viņam nav pielaides valsts noslēpumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dita
D
Izskatās jau pabriesmīgs!Nav jābūt Apolonam,bet te jau skaidri redzms-alkohols.
Pifs
P
Nē. Ir nospļauties par rajonu, kurā dzīvo, bet šausmas pārņem, lasot, cik dzaltens, neprofesionāls un kļūdām pārbagāts ir kļuvis D-portāls. Ieliekot nekoptu alkašu par redaktoru par 100 LVL jāsecina, ka Agonija turpinās, bet izskatās, ka ir Čau..
alien
a
vēl 2 citpalnētieši
Shēmotājs
S
Tagad acimredzamāk kļust jau iepriekšpieminēta iespējamā shēma, kad maiziti izvirza pa priekšu , zinot to, ka viņu neaptstiprinās, la izvirzītu vajadzīgo... Kas Latvija ir par valsti, ka nu nevar izvirzīt normālu kandidātu, kuru nenosaka kāds noziedznieks?
d
d
Es arī neesmu fizionomists, šo kungu redzu 1. reizi, bet iespaids ir šāds: mīl iedzert, ir nopietnas vielmaiņas problēmas, streiko aknas un kuņģis, lišķigs pret augstākstāvošām personām, patmīlīgs, atriebīgs, ar augstu pašnovērtējumu un ierobežotām prāta spējām. Piedodiet.
foto
f
vienam otram ģīmis izskatās totāli tukšs
lauķe
l
Un atkal no Veidenbauma :" Par tiesnešiem cienīti blēži sēž......"
čiepa
č
ĻOTI labs kandidāts, jo viņu piekrīt iecelt....Lembergs!!!! Domājat joks??? Nē!!!! Taisnība!!!! Tāpēc jau Maizītis nederēja, ka mina uz papēžiem hūtei. Un tā tas būs ar visiem, kas traucēs dzīvot arī šķēlēm, šleseriem, brigmaņiem...Un varas vīri nopietnām sejām (kā šodien dalbiņš un bičkovskis -kāds kauns!, vai vakar jaundžeikers...) mums stāstīs, CIK viss pareizi un labi! Supervalstī ar super varasvīriem dzīvojam, jo viņiem uzspļaut uz mums visiem un visu valsti, tikai viens sīkums...Kas balsos? Neticēsiet, bet tie būsim mēs!
lapsa
l
ha ha ha, stradajis advokatu kantori kas aizstaveja Lembergu, gandriz vai iznak ka Lembergs caur to advokatu kantori vinam maksaja algu bet neko nezin par Lembergu.. plika nejausiba ta teikt sagadisanas.. ko jus Kalnmeiers nekada gadijuma nav saistits ar Lembergu.. jaa Latvija par naudu var nopirkt ne tikai prostitutas.. Bickovs malacis papulejas atrast pareizo kandidatu..
Riigas bandiiti
R
Shonakt var droshi iet ielaas un uzbrukt garaamgaajeejiem - visi pashvaldiibas policisti noseedinaati gaaniit Kairishu.
Senais
S
Kaut kas traks, kad lasīju šo ziņu pirmoreiz, neuzlicis brilles, izlasīju "Kempmaijers" . Tad sāku domāt ko tas varētu nozīmēt ? Tad atskārtu, ka lieta beidzot izkustēsies.
emma
e
Godīgs, strādajis pēc labākas sirdsapziņas, sevi pierādījis kā labs jurists.Beidziet ķengāties un rakstīt muļķības.
bilde
b
Kas tas par bomzi?!
pamela
p
Te kāds pareizi uzķēra,ka VISI politkretīnu iestumtie -- BEZ pielaides valsts noslēpumiem.TAD JAU ĪSTIE! ASTOŅKĀJIM atliek vēl iestumt savu čomaku bez pielaides par SAB priekšnieku ,kā Kamaldiņu,kurš par zaļajiem laida iekšā visus no "melnā" saraksta Pēc visām pēdejo mēnešu Astoņkāja izdarībām ,uzspļaujot valstij un tautai,ir pilnīga pārliecība,ka toni un politiku valstī nosaka "Baltijas foruma"padibenes un promaskaviskie (AŠ)2. Tagad Saeimas KUKUĻŅĒMĒJI/ "stipendiāti"/var turpināt saņemt ubagu- korumpantu,pogu spiedēju pabiras. Astoņkājim iestājušies ZIEDU LAIKI.
Viesulis
V
Priekš kam vajag pielaidi valsts noslēpumiem,- lai sēž savā kabinetā un netraucē kretīniem izzagt valsti! Tāds taču būs galvenais šī subjekta uzdevums!?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas