Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

FOTO: "Kas notiek?" uzvarētāji apmeklē Rīgu

_Dienas _rīkotā konkursa _Kas notiek? _88 uzvarētāji piektdien ciemojās Rīgas pilī pie Valsts prezidenta Valda Zatlera un Eiropas Komisijas pārstāvniecībā Latvijā, piedalīsies ekskursijās Saeimā, Rīgas lidostā pie _airBaltic _un Latvijas Nacionālajā teātrī.  Vakarā _Swedbank _telpās notika svinīgā apbalvošana ar daudzu sabiedrībā populāru personu līdzdalību.

Pagājušā gada 23. oktobrī  no pulksten 9.00 līdz 9.45, 739 Latvijas skolās vienlaicīgi notika laikraksta Diena organizētais konkurss “Kas notiek?” devīto klašu skolēniem.

Diena šo konkursu rīko jau vienpadsmito gadu un ar katru gadu palielinās jauniešu interese un aktivitāte – ja 1999. gadā piedalījās 68% Latvijas skolu, tad šogad piedalās jau 96% skolu, kurās mācās devītklasnieki.

Konkursa mērķis ir veicināt jauniešu interesi par pēdēja gada politiskajiem, sabiedriskajiem, kultūras, sporta un citiem notikumiem Latvijā un visā pasaulē, kuri ir bijuši atspoguļoti masu medijos.

Konkurss “Kas notiek?” ir individuāla spēku pārbaude, kurā katrs jaunietis var pārbaudīt savu atmiņu un zināšanas.

Apkopojot konkursa rezultātus, kā katru gadu, ir noteikti individuālie uzvarētāji un klases uzvarētājas – pa vienai no Kurzemes, Latgales, Rīgas reģiona, Vidzemes un Zemgales. Par labākajām klasēm tiek atzītas tās, kurās ir visaugstākais vidējais punktu skaits.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas