Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

FOTO: LNB grāmatu evakuācijā piedalījušies 200 brīvprātīgo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gribu zināt konkrēti
g
Barona ielas māja NAV bibliotēkas māja. Pagrabs NAV viņas pārvaldīšanā. Iesakiet svešā īpašumā esoša pagraba sakārtošanas paņēmienu, pagrabu kārtošanas eksperti.
bimbam
b
1) Par racionalitati-> diez vai arhitekts bus izgatavojis neracionalu projektu, galu gala vinam sai joma ir liela pieredze 2) Par izmaksam-> principa japiekrit, tacu diez vai ar 10 reizes mazaku summu pietiktu, lai sadu objektu uzceltu atbilstosi vajadzibam 3) Par kukulnaudinam-> pasi jau vien savelejam sadus darbonus masveida. Velejam par tiem ari tad, kad jau faktiski sen bijam sapratusi, ka isti labi nav, tacu inerce un kare pec dazadam naudinam liela, bet principu rengedajam nekadu!
gaismas pils pretinieks
g
uzcels gaismas pili netērējot lieki līdzekļus :D nedēļas komentārs!
gaismas pils pretinieks
g
tātad cik maksā gaismas pils, cik maksā sakārtot pagrabu, ulmaņlaika trubas un nomainīt grīdu?
čiepa
č
Simboliski, ka tā grīda iebruka. Ozoliņš un citi Dienas aģitatori pret nacionālo bibliotēku cietuši morālu bankrotu. Tā tas būs arī tagadējo "projektu"- cīņu PRET pašmāju cilvēkiem, kuri nav ar mieru akli sekot diedziņu raustītājiem no aizjūras. Politikānisms un kalpošana svešām vērtībām noved pie nacionālas katastrofas.
Priecē!
P
Ka vēl LV ir normāli domājoši cilvēki, kas saprot tautas vērtības un "Gaismas pili" nepieciešamību!!! Citi, kuriem tikai vajag "Ugunsgrēku" seriālu, šašļiku un šņabīti būtu ko mācīties no šiem cilvēkiem!!!! Go gaidas un skauti!!!!
ja kas
j
Vai tad pagrabs, kurā ielūza grāmatplaukti, pieder bibliotēkai??
Vetis
V
Paldies "Diena". kas beidzot ir uzsākusi foto informāciju.Pie tam neskopojoties ar fotogrāfiju skaitu! Tas , kas ir redzams foto izsauc dažādas jūtas. Pirmkārt, ka tomēr bez armijas mēs nekur nevaram un nevarēsim. Nklotnes ainas dabas stihiju ziņā, nav un nebūs tās labākas. Tām pretī var nostādīt tikai disciplinētu un organizātu spēku. Otrkārt. Ja Latvijā būtu visas tautas vēlēts prezidents, jaunā biblioteka sen jau būtu uzcelta. Jo mums nebūtu birokrātu tūkstoši, kas sēž ministrijās,padomēs,komisijās. Birokrātu skaits pārsniedz patreizējo armiju ( dažas rotas) un zemessardzi kopā ņemtas. Un algas viņiem pēc NEO datiem ir ievērojami (bezkaunīgi) augstas! Treškārt. Bibliotekas pagrabstāvs ir pilnīgi nepieņemams grāmatu krātuvei. Un šeit jau jajautā Saeimai, kas sēž apzeltītos krēslos un pilīs.Tādus pašus jautājumus jāuzdod attiecīgiem ministriem, kas māk skaisti muldēt, bet neko reāli nedara. Divdesmit gadu laikā tā iemācījušies muldēt, ka pārspēj Gēbelsa un Staļina melu mašīnu daudzas reizes! Kā viņi muld un sola taga! . Kā vēl nekad! Vai tiešām mēs ļausimies šai masveida hipnozei un prātu skalošanai?
Gold
G
Pajoliņš esi vai tikai izliecies? Nevis jāceļ kosmonautiskas gaismas pilis, bet jāsaved cienīgā kārtībā esošās!
nu, protams!
n
Tā iet, kad gadu gadiem neko nedara, tikai jūsmo un fantazē. Galu galā, ja jau zināja, ka ir tik slikts tas stāvoklis, kāpēc nesāka evakuāciju ātrāk? Kāpēc bija jāgaidā, kad grāmatas jau peldēs kanalizācijas ūdeņos?
jautājums no malas
j
Kad beidzot to Vilku notiesās par visu (!) LNB ēku mērķtiecīgu novešanu avārijas stāvoklī? Jebkuru citu sen būtu ietupinājuši, tikai ne šo pajoliņu - sapņotāju par stikla monstru, kas elementāro pamatdarbu nav spējīgs veikt!
dzeris - "dzerim"
d
Un pēc kādām pazīmēm tu to secini?
dzerim
d
Nezinu, ko tu dzer, bet laba manta tā toč nav.
Miks
M
Ko lai saka. Ir sanācis kā ir, tagad galvenais ātri rast risinājumu.
he he
h
muļķi tie LNB man ieliecās griesti, jo grāmatas ir ļļoti smagas viens džeks ietaisījas akmeņu kolekciju parastā dzīvoklī un tie iebrauca apakšstāva istabā, bet viss beidzās laimīgi - šamējie apprecējās

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

LTV Ziņu dienesta VIDEO, kā evakuē grāmatas

Diena.lv VIDEO par brīvprātīgo darbu skatieties šeit.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas