Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Freimanis: jautājums par Ulmani ir arī latviešu pašcieņas jautājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nātre
n
Intresanti, kā Ulmanis no bezdarbības kļuva par miljonāru ?
Es
E
Njā, kaut kā tomēr negribas domāt, ka raksta autors un tas "Aigars Freimanis", kas izpaudās komentāros, ir viena un tā pati persona, lai gan arī par raksta autoru neesmu tais augstākajās domās, nez kāpēc...
īstais AF
ī
Bija interesanti lasīt. Varbūt viss ir pareizi un bez meliem, jo draugiem.lv ir 16 Aigari Freimaņi. Lai viņiem visiem veicas un visiem citiem arī.:)
Zelma Birzniece
Z
Ulmanim bija iespējas no padomju nomenklatūras pārstāvja mainīties un tapt par cienīgu prezidentu.Viņš to nespēja.To apliecina būt kopā ar Latvijas izgrābējiem.Diemžēl mums nebija ne Meri,ne Brazauskis.
KLM
K
Pārlasīju šorīt visu savārstījumu un prasto lamāšanos, palika šķērmi.... .............................................. ............................................................ ......... Iespējams, šis kungs vakar bija smagi apdzēries, jo pretējā gadījumā lietot ieteikumu ''atsūkāt'' var tikai garīgi slims cilvēks, nevis Latvijas Faktu vadītājs, kurš šad tad redzams pat TV ekrānos,bez garantijas, ka arī kādā brīdī liks oponentam atsūkāt....Pilnīgs murgs!!!
kas
k
Pārlasīju šorīt visu savārstījumu un prasto lamāšanos,palika šķērmi,katram mums ir tiesības uz savu viedokli,vai ne Freimaņa kungs?Par Ulmani,nu labi,ielika viņu par valsts prezidentu,uzvārda un radniecības dēļ,to taču nenoliegsiet,nekādu domas gigantu nav uzrādījis,divdesmit gadus izmantojis šīs nosacītās vērtības(neba paša radītas)un tagad viena valsts izzadzēju branža atkal karina tautai priekšā to pašu veco plati ,lai kaut kādā mērā atšķaidītu pašu gadiem savārīto smirdošo zampu,visu laiku lēkājot un gavilējot ar stendzinieku priekšgalā,ka nu tik gan visi laidīs vai garu ārā par labu Latviju,vai par šo pat ar vīģes lapu neaizsegto muldēšanu tautai būtu jāciena cilvēks,kas visu šo balagānu atbalsta?
tutū
t
Freimaņa kungs vienmēr ir stāvējis TP pusē! VIENMĒR!!!!
beta
b
Viss, ko Freimanis teica, bija absolūti precīzi! --------- Argumentu vietā jēla lamāšanās? Mazāk dzert vajag, īpaši vakaros... :)
Mellužnieks
M
Šoreiz vairāk piekrītu Liepniekam nekā Freimanim. Interesanti, kā Ulmanis vērtē abu AŠ eņģeļu lomu Jūrmalgeitas stāstā? Tiesai var neizdoties savākt nepieciešamos pierādījumus, lai viņus iebāztu aiz restēm, bet tur jābūt pilnīgam plānprātiņam (vai ieinteresētam), lai nesaprastu, kuri ir patiesie organizatori. "Paņēma un uzmeta" - kedu uz jumta (Ulmaņa versija?) PLL = Politisko Līķu Liste
ozo
o
Man brrr! ir no tavas mūžīgās liekulības un paštaisnības. Ceru, ka nav viltvārdis. Viss, ko Freimanis teica, bija absolūti precīzi!
beta
b
Jā, pieļurbāties un tad jēli izpausties internetā ar savu īsto vārdu, tas nu gan ir patriotisks varoņdarbs! Brr, Freimani... P.S. Varbūt tomēr viltvārdis?
karlo
k
Cik "gudra"tauta,tai cerību daudz!Esmu pārliecināts,ka šie uzcels ""LABU""Latviju(komunismu?).
krekšķis
k
"diskusija"sit augstu,smirdīgu vilni,tad nu tevis ieturētajā stilā pajautāšu- idiot,cik bērnu bija Rainim? Cik Blaumanim,kura vārdu tu te nelietīgi valkā(laikam gribi demonstrēt,ka skolā lasīji mācību grāmatu)? Piebildīšu,ka man ir trīs,un visi latvieši,bet es neesmu ne viens ne otrs no minētajiem.Starp citu-Matīsai tu varētu tikai pildspalvas padot,ja nebūtu piedzēries.Cits līmenis,līdz kuram tev mūžam neaizkārpīties.
dampīc
d
Freimani---uz paģirām labi palīdz šņabī mērcēts kurmis un kaņepju lauks , kur nosusties palīdz arī Baltais lācis (150 gr šņabis, 150 gr šampanietis)
domatajs
d
Nu ko, Ulmanis kalpoja LC banditiem un parakstij alikumus, kadus sie LC banditi, prieksgala ar zidu Godmani vinam meta uz galda. Latvijas valsts ir bankrotejusi tiesi Upmana un Freibergas neprofesionalas darbosanas del, ta ir ka azis ticis rozu lauka (tas par ulmani un Freibergu un, protams, par Zoodarza prezi Zagleri......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas