Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 27. maijs
Loreta, Dzidra, Gunita, Dzidris

Freimanis: Protesta akcija drīzāk ir SC izmisums pazaudēt gados jaunākos vēlētājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
llaimonis
l
Nil , ej tak prom no tās padomju cilvēku partijas!
K-K
K
... Nu, beidzot, jau otrais piemers, musu atri mainosai politiskai realitatei pielagojoso, oportunistu un pratigo politologu secinajums !!! (PIRMAIS BIJA IJABS)! ... Ka citadi - sen jau uzaicinaju pasu Usikovu paklausit savam sirdspukstam un sekot tam, darit to pasu ko pilsonigi atbildiga un PATIESAS vestures zinosa jauna paaudze, vienalga kadas izcelsmes, ir izpratusi un pienemusi - DAUDZSOLOSO NAKOTNI zem LATVIJAS VALSTS SUVERENITATES UN SATVERSMES IZVERSTO LEGALO REALITATI !!!
FREIMAN!!!!!!!!!!
F
CIK TU GUDRS CIK TU FEINS !!! VIENIGI TU NEJAUKI SMIRDI VAR SAJUST KAD TEV IET GARAM. NOMAZGAJIES! NOPERC LABU ODEKALONU!
Gunars
G
Par notiekoso un kas vel notiks 100% ir atbildigs Zatlers. Tas ka Zatlers pirms velesanam un lasot radio rikojumu nr2 SLEPA ka noteikti velas sadarboties ar SC tas pierada ka Zatlers ZINAJA ka vins radis jukas un etnisko spriedzi Latvija.
Igors
I
Freimaņa kungs - domādams latviski - pauž slēptu cerību , ka krievvalodīgie jaunie vēlētāji , ilgstoši netikuši pie valsts pārvaldes iespējas , iekļausies latviskajās partijās . Es gan vairāk sliecos domāt , ka taisnība varētu būt Kosteņeckas kundzei. Viņa , labi pazīdama krievisko domāšanu , saka , ka krievu jaunatne vēl vairāk nocietināsies aizvainojumā un rūgtumā , vai pat ļaunāk - papildinās tādu ekstrēmistu , kā Lindermans , rindas. Varbūt ne atklāti , bet slēpti atbalstīs. Un viņus var saprast - dzimuši Latvijā , runā perfekti latviski , strādā , maksā valstij nodokļus , bet vienalga valsts viņus atgrūž. Ko tad viņiem darīt - mesties ceļos , kaisīt sev pelnus uz galvas un cerēt , ka latvieši apžēlosies ?
Sociāldemokrāts
S
Piekrītu Igoram. Ar sabiedrisko domu nelietīgi manipulē, novirzot sociālo spriedzi starpetniskās spriedzes gultnē. Trīs citāti pārdomām: 1)Jau 1994. gadā Valsts prezidents Guntis Ulmanis rosināja: “Un pašreiz ir interesanti – es gribētu aicināt formulēt: kas ir kreisais, kas ir labais un kas ir centrs. Jo mēs bieži vien arī pēc šī nosaukuma, kas mums no pagātnes ir iegūlies apziņā, bieži vien arī vērtējam uzreiz šo partiju. Pieņemsim, nosaukt šodien partiju par kreiso, tas jau lielā daļā iedzīvotāju nozīmē šo partiju padarīt nepopulāru.” (“Rīgas Balss”, 1994.g. 26. septembrī) 2)Apvienības “Saskaņas centrs” līderis Jānis Urbanovičs atzīst: “Gan latviešiem, gan krieviem rodas sapratne, ka tie kļuvuši par sīknaudu šajā spēlē. Vienu barikādi uzkūda pret otru, un tajā pat laikā rakņājas pa viņu kabatām... Tas ir acīmredzami. Valsts īpašumi tiek nosperti, bet sabiedrību spiež noskaidrot – kurš šajos karos ir uzvarētājs”. (“Суббота”, 2006. g. 25.-31. augustā.) 3) Dzejnieks un diplomāts Jānis Peters:“… jo labāk cilvēki dzīvo, jo mazāk dzimst bērnu un cilvēki mazāk piedalās politiskajos procesos. Tagad politologi domā: būtu labi, ja Latvijas politiskajā dzīvē nostiprinātos kreisais spārns, sociāldemokrātija ar kreisajām idejām. Bet kreisā kustība parādīsies, kad mums būs ļoti bagāta valsts un ļoti spēcīgs vidusslānis. Kad dzīve labējo vadībā būs kļuvusi tik garlaicīga, ka cilvēki sāks atbalstīt sociāldemokrātiskās partijas” (Laikraksts “Latvijas vēstnesis plus”, Nr.159, 2006. gada 12. oktobrī. ) Uzskatu, ka viens no trim augstāk citētajiem politiķiem būtu JĀTIESĀ par noziedzīgu (apzināti maldinošu!) latviešu tautas apziņas manipulēšanu. Bet valdošais nedemokrātiskais labējais režīms šo blēdīgo intelektuāli apbalvo ar ordeņiem un īpašumiem, jo manipulēšana dod režīmam varu un laupīšanas iespējas... Nekas, gan laiki mainīsies... Es uz to ceru, jo citas cerības (par labējo demokrātu godprātību un vēsturiskās pieredzes diktētu piesardzību) izskatās aizvien nereālākas. Divrez pēc kārtas (!) politiski boikotēt SC - tā IR uzprasīšanās...
  • 0
  • 2
to Igors
t
Jā, Jums taisnība, latvieši nežēlīgi bez gala, neapžēlojās - atļauj sastādīt valdību tām partijām, kuras kopā ir vairākumā...Un tas, savukārt, izsauc sarūgtinājumu krievu jauniešos, patiesos demokrātos!
  • 7
  • 0
Izeja ir
I
vēlēšanās nebalsot par kremļa tehnologu veidojumu SC ,kas savās rindās pulcē atklātus Latvijas un latviešu tautas ienaidniekus-to īpaši var saskatīt pašlaik,kad neizdevās sagrābt varu Latvijā.Ja gribat savas intereses pārstāvošu partiju,dibiniet to,bet bez Urbanoviča ,Cilēviča ,Kabānova un pārējiem krievžīdiem.Pulcējiet valstij lojālus pilsoņus ,balsojiet par viņiem un būs jums pārstāvniecība varas struktūrās.Taču SC-tas ir galīgi garām.Vienīgais cik necik reālais deputāts tur ir Dolgopolovs,bet tam arī diezgan bieži tā "āža kāja "izlien ārā.
  • 6
  • 1
frei
f
tas nav galvenais pazaudet-jaunos-veletajus galvenais ka latviesi izbrauc-deportejas-uz-arzemem bus jauni veletaji sapratis- kas -ir kas SC neko nezaudes freimani jus zaudesit savu-idelogiju....
Dr.xy
D
No kura laika, kudisanu uz valsts apversumu,deve par piketu ?! Ta ir atklata demostracija pret Latvijas Valsti,kuras dalibnieki ir jatiesa pec Soda likuma 69.punktu par Valsts nodevibu.
Ir darbiņš DP
I
Pilnīgi piekrītu. Cik zināms, mūsu vēlēšanas novēroja starptautiskie novērotāji - nekādas pretenzijas viņi neizteica, tātad ievēlētais parlaments ir leģitīms. Ja kāda atsevišķa cilvēku grupa vēlas šos vēlēšanu rezultātus vardarbīgi apstrīdēt, tad DP jārīkojas. Un galu galā - no pozīcijas tiek atstumti arī zemnieku pārstāvji, arī Zaļo partija, kā arī Liepājas partija un Latvijai un Ventspilij arī. Kāpēc viņi neprotestē? Tāpēc, ka apzinās savu sakāvi un gatavojas darbam opozīcijā. Gluži tas pats būtu jādara SC, kas ar savu 31 balsi sastādīt valdību nevar.
  • 1
  • 0
viņi taču nav krievu partija
v
maķ tvoju maķ partija, pabiru
Sociāldemokrāts
S
Nekaunība ir tas, ar ko 20 gadus Latvijā nodarbojas labējās "partijas": 1) ar kreisu runāšanu (ja klasiskā nozīmē saprotam kreisumu, kā nemantīgās sabiedrības daļas intereses) savāc kreiso vēlētāju balsis un varu, lai īstenotu labēju politiku šauru aprindu interesēs; 2) demagoģiski un noziedzīgi (jo apzināti blēdās) visus 20 gadus stāsta, ka LAtvieši ("mūsējie, savējie, LAbie") ir LAbēji, bet KReisie ir KRievi ("svešie, sliktie, okupanti, komunisti"). Rezultātā Latvija ir izmežģīta valsts, kurā demogrāfi stāsta šausmu lietas par izmiršanu un gandrīz vai raud par to, ka politiķi demogrāfu brīdinājumus neņem galvā (13.oktobrī biju diskusijā, kurā Karnīte kārtējo reizi to teica.) Labējie ir jāaptur, jo uzskata, ka valsts attīstās labi un pareizi (šaurām "savējo" aprindām ir vara un viegli nāk nauda), bet par "svešajiem" (nemantīgajiem) politiķiem nav nekādas daļas. Mantīgie no izmiršanas aizsargājas ar Latvijas izlaupīšanu patriotiskas tērgāšanas aizsegā (ilgtermiņa valstisku ideju nav), bet nemantīgie izmirst. Ne laupīt, ne izmirt negribu, tāpēc būšu piketā!
to Sociāldemokrāts
t
''Ne laupīt, ne izmirt negribu....'' .................................................................................................................. Bet Jūs noteikti gribējāt, lai izmirst tie, kurus okupanti sūtīja uz Gulagiem, pirms tam laupot viņu mantu...
  • 6
  • 0
Vārds
V
Jā tiešām nekaunība. Labējās partijas aizveda mūs uz ES, Nato utt Labāk būtu ja kā Moldovā uzreiz pēc neatkarības pie varas būtu nākuši komunisti!! SC ir tik pat ''kreisi'' cik labais pagrieziens uz Maskavas ielas
  • 8
  • 0
Ilmārs
I
Nu to jau redzes, cik izmisuši viņi tur būs?! Tas būs pamatīgs spiediens, lai Saeima neapstiprinātu valdību.
Jā,
J
Jums taisnība - spiediens būs pamatīgs! Spiediena rezultātā SC deputātu skaits dubultosies, sasniedzot skaitli 70, un viņi Saeimā neapstiprinās valdību...
  • 6
  • 2
Biškeks Urlovičs
B
Da zdrastvujet družba narodov, tovarišči !
Ministry of Truth
M
SC nodarbojas ar šķeltniecību, jo nespēj vienoties ar Zatleru un nav saņēmuši vislielāko sabiedrības atbalstu. Turklāt ko tur darba laikā darīs RD Ušakovs? Viņš NAV ievēlēts Saeimā.
jā, jā...
j
Es arī brīnos, kad Ušakovs strādā?
  • 10
  • 0
Nu
N
bet etnisko spriedzi katrā ziņā pašreizējās SC aktivitātes gan nemazina,ja agrāk es viņus uzskatīju kā nesenās pagātnes biedējošus rēgus,tad tagad apgalvot ,ka viņi manās acīs būtu ieguvuši kaut mazākās simpātijas būtu stipri pārspīlēts.
skaitļi nemelo
s
Vēlētāju skaits Saeimas vēlēšanu apgabalos - 1532851 Par politisko partiju apvienība "Saskaņas Centrs" nobalsojušo skaits - 259930, jeb 16.96% Skaitļi nemelo. Melo Ušakovs, kurš 16.96% vietā runā par 28%
monitors
m
Bezcerīga loģika. Saeimas vēlēšanām nav kvoruma. Pieņemsim, ka uz tām aiziet 15000 vēlētāju. Par SC nobalso puse - 7500, viņi, sacīsim, iegūst 51 vietu, tādēļ, ka atbirst sīko partiju vēlētāji, bet tu lepni apgalvo, ka par SC nobalsoja tikai 0,5% Latvijas vēlētāju, jo 99% vēlētāju palika mājās.
  • 0
  • 0
>> neticīgajai kazai
&
Pilnīgi pareizi, ka SC ieguva vien 16,96% - tas ir skaits no VISIEM BALSSTIESĪGAJIEM, bet tā kā uz vēlēšanām aizgāja vien kādi 59 procenti vēlētāju, tad tā 31 vieta parlamentā arī tika aprēķināta. Nav nekāda pamata uzskatīt, ka arī neaizgājušie balsstiesīgie vairumā atbalstītu SC. Tā varētu spekulēt arī jebkura cita partija.
  • 2
  • 0
kazai
k
bet latviskās partijas ieguva 69 mandātus un tas ir krietni vien vairāk kā 31.Tā kā matemātika jau nu gan nav kazu stiprā puse,ja vien tās nav tik pat īpašas kazas kā tās neizprotamās krievu tiesības Latvijā.
  • 17
  • 0
kaza
k
gribi apsaubit velesanu rezultatus,turpini dzit demagogiju,Sorosa algots darbinieks?SC deputati velesanas ieguva 31 vienu mandatu,vairak ka jebkura cita partija,fakts.
  • 2
  • 15
zvirbulēns
z
Viņš norādīja, ka Zatlera Reformu partijā un Vienotībā ir cilvēki, kas iederas SC -------------------- Jā, biezā slānī, stokenbergieši, pabrikieši, zatlersti, kas latslāvi, ko Ēlerte sauc par visu tautību latviešiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas