Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Freimanis: vēlēšanas Rīgā uztver kā mēra kandidātu sacensību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
DOMATAJS
D
LAI STRADATU KOPA SLESERU VIENA KOMANDA IR JABUT DAUDZ GUDRAKAM NEKA VINS CITADI VINS IETIS TADOS ,,ASTONKAJA,,TIKLOS NOKURIENES IZEJU VARES ILGI ,ILGI MEKLET.NEVIENAM SC NAV TADAS AMBICIJAS KA SLESERI M-----VAJADZETU NO VINA JAUNIESACEJIEM SARGATIES --VINAM IDEJAS KA ,,MAJAS,,KURAS VARETU IZTUKSOT ARI MUSU R I G A S BUDZETU -ESIT UZMANIGI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Jānis
J
Cik tendenciozi! Tabulā neparādās Visu Latvijai, kaut gan pēc LF aptaujas tā ir priekšā gan TP, gan ZZS, gan LSDSP.
fils
f
fufelis ir ssii aptauja!Reaali pirmaas divas vietas no latviessu partijaam var iennemt Jaunais Laiks un Visu Latvijai.Taa liecina draugiem lv veiktaa aptauja,kur jau ir nobalsojussi vairaaki tuukstossi cilveeku.
Arturs Mekšs
A
Šlesera šļura mums ari visiem tagad ir jāstrebj,tāpat,kā Kalvīša visu pēdējo gadu mēsli,tā,kā visiem tiem,kas te par viņu,gribas jautāt,kurš no Jums par Valsts naudu nemācētu taisīt savu biznesu?!Pasts,Lidosta un dzelzceļš,tas tik vien ir darīts,kā dotēts!!!!Attopieties,kur Jūs esat?!Ārā VISUS,kas domēs un saeimā sēž pēdējos 8-10 gadus,VISUS!
anonīmais šakālis
a
Ja notiek cīņa starp mēra kandidātiem, tad tikai tāpēc, ka Stendzenieks un Freimanis tādu spēlīti pameta un paši uzvedas tā, it kā tiešām visa sabiedrība spēlē viņiem līdz! Īstenībā tā nemaz nav, ļoti liela daļa vēlētāju nemaz nezin, ka Rubiks un Kalniete uz Rīgas domi nemaz nekandidē! Ļoti aizdomīgi, ka Freimanis un Stendzenieks spēlē vienu spēlīti. Vai tiešām nekas nav sarunāts???
anonīmais šakālis
a
Meli, lieli meli, Latvijas fakti!
riņķī apkārt
r
Tā ir taisnība, ka šobrīd Rīgā cīņa rit starp mēra kandidātiem kā personībām un nevis starp partijām. Un ja potenciālie sabiedrotie JL, PS un SCP nesastādīs vairākumu RD, tad vainīgs būs JL ar savu izvirzīto Jaunupu. JL "stratēģi" galīgi nejūt drēbi. Šlesers Jaunupam pilnīgi pārrulē pāri kaut vai tikai vizuāli, nemaz nevajag klausīties pirmsvēlēšanu saukļos:)
nekas labs
n
būs ķildīga situācija,ja Šlesers tiek domē. Kašķi būs ,darbs nebūs.
hei
h
to Piekrītu Paga ,paga. Pieļaujot,ka šl tiek domē. Viens pats jau nesavāks kvoruma skaitu, tad ar ko ies koalīcijā.Kristovska un JL atbalstu visticamāk viņš nedabūs. Atliek ušaks un bites. Tad jau iznāk,ka balsojot par šl, iebalsos (netieši) domes vadībā arī tik nekompetentās kreiso partijas.Tad jau zels azartspēļu bizness un sveša dziesma.
vai tā ir?
v
kas noticis ar zaļiem?Te aptauja blefo ..?
hi-ha
h
uzjautrinos par TB reklāmām- paši bija pie varas un veidoja politiku, bet šodien bļauj,ka Rīgā letiņi mazākumā.
žoržs
ž
dažiem te liekas, ja reitings neatbilst viņu iecerēm, tad uzreiz Freimanis vainīgs. Nu nevajag būt tik aprobežotiem un ar to vēl te dižoties. Taču tas, ko Freimanis saka, ka vēlēšanas tiek uztvertas nevis kā 60 cilvēku domes ievēlēšana, bet tikai mēra kandidātu sacensība - tur viņam taisnība. daudzi komentētāji ar to pierāda - es par Šleseru, es par Kristovski, es par Loskutovu.. Vai tad saeimu vēlējot daudzi no jums balsoja par Daudzi? Nu - ir viņš saeimas priekšsedētājs - nu un? kas no tā?
Ilma4
I
Freimanis pats kādā sarunā "off the record" stāstīja par reitungu lielo ietekmi uz vēlēšanu rezultātiem un par firmām (ārzemēs...), kas uz to specializējas. Tā ir viena no tehnoloģijām, kā ietekmēt milzīgo daudzumu vēl neizlēmušo cilvēku, kuriem ir dabiskā tieksme "pieslieties stiprākajam". Esmu par Kristovski un PS - neatkarīgi no aptaujām. Patiešām esmu, man viņu kampaņa īpaši nepatīk, bet tā pat ir labāk - papētu pati, kas tie par cilvēkiem, ko katrs spēj Rīgai piedāvāt.
Lops
L
Nemuldies, Šlesers un Ušakovs ir viena persona. Tur nav nekādas atšķirības par kuru balsot jo abi viens otru atbalsta.
anso
a
Butu balsojis par jauno laiku, bet kaaaaa var ielikt jaunupu saraksta priekšgalā, tas nosit visu velmi par šo sarakstu balsot, žēl!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jūrmalā sieviete sadur garāmgājēju

Pagājušajā nedēļā Jūrmalā uz ielas sieviete bez acīmredzama iemesla uzbruka kādai kaugurniecei, vairākas reizes viņai iedurot ar nazi un nodarot smagus miesas bojājumus, aģentūru LETA informēja Valst...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas