Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Gerhards konkursu solījis tikai uz valdes vadītāju amatiem

Lidostas valdi pametušās apdrošinātāju krāpšanā apsūdzētās Rotas Mūrnieces vietā lidostas Rīga valdē varētu iecelt vairāku tēvzemiešu priekšvēlēšanu kampaņu arhitektu Jāni Ķuzuli, kurš bija arī viens no pēdējās kampaņas veidotājiem.

Satiksmes ministra Kaspara Gerharda (TB/LNNK) pārstāve Inga Spriņķe informēja, ka J.Ķuzulis ir viens no galvenajiem vakantā valdes locekļa amata kandidātiem, kas atbild par mārketingu. Uz amatu netikšot rīkots konkurss, jo ministrs solījis konkursus tikai uz valdes priekšsēdētāju amatiem.

J.Ķuzuli, kurš iepriekš strādājis arī sabiedrisko attiecību aģentūrā Porter Novelli un pēdējā laikā bijis sava konsultāciju uzņēmuma valdes priekšsēdētājs, nevar uzskatīt par nekompetentu šajā nozarē. Taču viņš ir kārtējais ar TB/LNNK saistītais cilvēks, kuru ieceļ satiksmes nozares valsts uzņēmumā tādā pašā garā, par kādu tika kritizēts iepriekšējais ministrs Ainārs Šlesers (LPP/LC) — labi atalgotos amatos iekārtojot savējos, izveidojot ietekmes "astoņkāji" jeb savējo tīklu. Pēc neiekļūšanas Rīgas domē pieejamie amati partijai ir divtik svarīgi, jo savējiem atrodamo vietu skaits samazinājās arī ar uzņēmumu padomju likvidēšanu.

"Jānim Birkam es biju tikai ārštata padomnieks un par to nesaņēmu naudu, tā kā nekādus amatus neesmu zaudējis," teica J.Ķuzulis. "Ministrs ir izvēlējies profesionāli, un tas ir galvenais. Tas, ka daļu karjeras esmu veltījis politiskajam mārketingam, manu profesionālo bagāžu tikai krāšņo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas