Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Gerhards zelta moci atpirks un nodos saviem bērniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lohs
L
Būs Krišjānim un Jēkabam Gerhardiem ar ko pa Mellužiem triekties:)) Vispār jau ministra ģimenīte ir jauka, vasarās dzīvo ne pārāk šikā atpūtas bāzē, bet mazie puikas kā jau puikas... Vienīgi tēvu retāk redz.
mamomA partija
m
Ak, Dievs. Kāda mūsu ministriem kāre uz zeltu.!
karlis
k
Man labak patiktu tads virsraksts: "Gerhards zelta moci atpirks, lai talak pardotu izsole. Par ieguto naudu nopirks velosipedus Strazdumuizas beniem." Kapec neviens politikis nav spejigs uz tada veida ricibu? Gan izietu bez kauna no situacijas, gan berneliem izdaritu labi, gan savu reitingu celtu.
bystander
b
Protams, ka atpirks. Vivat to the national cheaters! Latvia is for a long time ruled by you. Just think about your kids. what is going to be with them? Worldwide...
Oga
O
Tad jau tu nepareizam džekam to uzdāvināji. Tā bija Repšes ideja močiem uzlikt 100! Tā ka Gerhardam pa velti paldies nepateici - dabūji 4kārtēju samazinājumu.
SpOrcMeN
S
ja es nekjudos to moci nopirku es par saviem 25ls un nevis kaut kads mca un stasts par to kur vinsh ir atrasts un kas tur vel vienigais vinju nopelns bija tas papirelis kur pat tur ir uzrakstita veriba 0,0ls lai tam sudabralim nepiespriestu ka kukuli, ta vien liekas ka atkal kaut kada sudu stumdishana notikusi
jami
j
Galvenais, lai nomaks'a nodoklii!
Art
A
Protams, ir jau krietni vieglāk bīdīt lielus projektus ekonomikas/satiksmes ministrijā un būt "lielajam darītājam un darbavietu veidotājam" tad, kad notiek drakoniska budžeta apgriešana, salīdzinot ar tiem šo ministriju vadītāju grūtajiem laikiem, kad var "buldozerēt" ceļus un tiltus pa burbuļcenām, savus labus 10-20% un atbildīgās darbavietas novirzot savējiem korišiem un šoferu dēliem... /sarkasms
espo
e
Vai bez moča izpirkšanas viņš ir spējīgs kaut ko izdarīt? Gan ekonomikas ministrijā, gan tagad satiksmes ministrijā viņš izskatās pilnīgi nekāds..
...
.
gerhards pat no piketa gūst personisku labumu...
Vija - kurš asprātīgāks
V
Super komunikācija Tavā piemērā! Pats esi rūgumpods! Gerhardam laba humora izjūta!
Māris
M
Kargina sievas tēvs jau varēja īstu Harley uzdāvināt
dns
d
Gerhards labais :)) atdos bērniem izjaukšanai :)
kurš asprātīgāks
k
Delikatešu biedrības biedru uzcep milzīgu torti un iemet to sejā Labklājības ministram, kas izdomājis samazināt zupas virtuvju skaitu. Labklājības ministrs nolaizās un atzīst torti par gardu esam. Katastrofa ne komunikācijas :):):)
VBK
V
Ar humora izjūtu viss kārtībā. Tas verķis vispār ir iedarbināms?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas