Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Godmanis sasauc preses konferenci par Parex pārņemšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KOBRA
K
GODMANI ! VAI TEV , kalvitim vel nepietiek valdibu macit ka krapt LV, bus izsludinata tautas sacelšanas pret oligahiem,,,tikmer laiks aizej no skatuves ,tev bus slikti
777
7
nu pietiek,almost all understanding, atpakal so BEZGODI uz briseli nav ko izlaist, sediniet vinu zem aresta, lidz talaku detalu noskaidrosanai......................viss tas met enu ari uz sleserieniem...................
Santīms
S
Cik viegli izskan: Es uzņemos atbildību! Jautājums: Kādu? Morālo, tas ir par maz! Pensionārs: Jūs pensionāriem, bez vainas vainīgiem, atņēmāt pensijas? Jautājums Godmanim un 100 gudrajām galvām: Ko zaudējāt Jūs? Par savu lēmumu, ko zaudējāt? Izrādās neko!!! TĀPĒC IESAKU: Godmanim, Zatleram, Kalvītim atteikties no lielajām algām un saņemt par Ls 300 uz rokas. Un pietiek tautai pūderēt smadzenes ar tukšiem saukļiem: Es uzņemos atbildību! Cieniet tautu, bez vainas vainīgos, vismaz šajā situācijā, kad 150 000 ir bezdarbnieku, atņemtas pensijas, bet tas ir privātīpašums, un nemētājieties ar tukšām frāzēm, kauns klausīties!
Stokholmas sindrom
S
Divdesmit gados -No Godmaņa krāsniņām līdz valsts bankrotam. Mīlu šo valsti!
lops
l
Jebkuraa gadiijumaa, ja Godmanis atbrauks pavaavulos un aizbrauks tad bus skaidrs ka pashreizeejaa valdiba vel sviras nerausta.
analītiķis
a
Godmani, neaizmirsti uz preses konferenci paņemt līdzi savu mīļo draugu Aivaru Borovkovu. Tautai jāzina visi savi varoņi.
Pax Tibi
P
Ja atbilst patiesībai, ka Godmanis Norvēģijā nupat uzbūvējis sev māju pa 12 miljoniem, tad nauda NEKAVĒJOTIES jāatdod Latvijas Valstij. Nauda nepieciešama TŪLIT. Tiesāties varēs pēc tam.
Melnā Berta
M
Godmanis kārtējo reizi izliksies gudrs un mudžinās savu sakāmo tā, ka neviens tā arī nesapratīs, ko viņš vispār gribējis pateikt. Gunta Sloga, izdrāz to IG tā riktīgi!
replika
r
Precīzi. godmani, japāņi uzskata, ka pašnāvība ir korekta un cienījama izeja no šādas situācijas.
kaka
k
es jau paredzu tekstu : sisteemiska banka, blablabla, mees savaadaak nevareejaam, mees esam laimiigi, mees vinneejaam.... kuinju dziis. neviens no tiem viireljiem nekad nav atbildeejis peec buutiibas iznjemot dombrovski.
zoss
z
par kadu naudu kretingodmanis celj maju spanija?
ekonomists
e
Vai kalvītis neuzdāvināja Godmanim pistoli???
no malas
n
Godmeni vajag saķert, ielikt būrī un turēt tur 25 gadus kā traku suni. Dienā dot 1 šķīvi pensionāru bada zupu. Man nav ko citu pateikt.
lunis
l
Vai tiešām Spānijā notiek būvniecība,krievi būtu savu naudu no bijušiem īpašniekiem ātrāk,nedaudz sāpīgi bet efektīvi.Vai nav jānoņem pase lai neaizmūk????
he
h
skaidrs - vecītis teiks, ka viss bija ļoti smuki un mēs bijām lieli malači.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas