Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Gods kalpot Rīgai valdē būs gandrīz visi bijušās LPP/LC domnieki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
irma
i
Skat, priekšplānā kāda zelta ķēde virmo! Uzvarīgs skats---Mērkaķi!
TAUTIETIS
T
tāda maucība var būt tikai LV BRAUCAM PROT,TAUTA
cik ta pulkstens?
c
Nez vai veeleetaaji pamaniis ka taa ir taa pati LPP/LC, nez vai vini zin to teicienu par veeeziem un kuliiteem vai kaa tur bij ... NEZ VAI PAMANIIS un saliks 2 + 2
jautrais
j
Ja tas ir jauns partijas veidojums..tas lavieši cēlušies no ķīniešiem
!!!???
!
LPP/LC KLONS GATAVS , VARĒS KOPĀ AR SC TURPINĀT IZZAGT RĪGU. UN GAN JAU ŠLESERS ARĪ BŪS DRĪZ KLĀT.
wq
w
VISI VECIE ZAGLI.PAT PEEDEJAA MEENESREIZE ALDERMANE SEEZ UN LEPNI POZEE.ALDERMANEI BIJA JAASEEZ CIETTUMAA,TAAPAT KAA AMERIKAM JAASEEZ KOPAA AR STRAMU.ALDERMANEI PAR PILSONIIBAS PIESKIRSANU VECAJIEM FASISTIEM-KOMUNISTIEM VAJADZEEJA IEDOD 25.G.LAI PASEEZ SAVU ATLIKUSO MUUZU.
Buba
B
Ir jābūt gluži naivam, lai teiktu "citi vai jauni".Kaut gan uz bildes un skatuves tikai šleseršmiti - vasaļi, paša veidojuma īpašnieka, - Buldozera neredzamo klātbūtni nevar nepamanīt.
PBR
P
Viegli gan LPP/LC tika vaļā no naudas soda (apm. Ls 500 000) par LR likumu pārkāpšanu. Vienkārši "atmeta" Šleseru un citu neko nemainīja. Tie paši vēži, tajā pašā kulītē, tikai ar citu nosaukumu. Neskatoties uz dažu nejēgu paņemšanu (piem., Požarnova) savās rindās, ceru, tauta visu saprata un vēlēšanu rezultāts daudz neatšķirsies no iepriekšējo vēlēšanu rezultāta. Lai gan ir pilnīgi skaidrs - aprēķins uz SC un Amerika grupējuma "mūžīgo valdīšanu Rīgā". Neizdosies! Jūsu alkatība jūs pazudinās!
zz
z
Tas nozīmē, ka Latvija sākusi iet pareizo ceļu. Ne velti pēdējā laikā sarosījušies aiz borta izmestie - šis Ameriks un Co, Repše.... Tak ne jau paši, bet ar Latvijai nelabvēlīgu personu sponsorētu naudu.
edgars
e
īsts korupcijas piemērs - vairums "izmestie" un bezperspektīvas cilvēki, lai sagalabātu darbu un, kas zin, var izdoties noturēties.
Tosmaaris
T
Šmits un Baštiks sprediķo si na gogā?
hello
h
Negods nekalpot sev- skan daudz labak. Visi caurkritusie garlaikojas pec biezaa.
x
x
Ameriks ar iesauku misters 20%, Aldermane kuru vajadzetu tiesat par to ka izdalaja pat ienaidniekiem Latvijas pilsonibu, Irina Vinnik kura kadreiz par radio krievu redakcija agiteja krievus sanemt ipasu 5 kolonnas krievu karti kuras biedrus varetu ,,mobilizet,, kaujam pret fasismu Latvija, Turlais KGB agents... neko teikt jauka kompanija,godigi kalposot Rigai..
gods piebazt pilnu kabatu
g
...........................kas varetu par so veidojumu balsot? par sis gruppas prieksedi Ameriku kas grib uzbuvet Riga spradzien bistamu kimikaliju noliktavu? ari pec aferas ar Zatleru kurs riskes un balsos par jaunu partiju? nedod dievs vel meginas kopa ar Saskanas centru sagrabt varu..........................pilnigi nespeju pat iedomaties kas par so veidojumu gribetu balsot.
Yes!
Y
Jauki! Šitie zēni un meitenes varēs savas bijušās partijas (LPP/LC) parādus valsts budžetam atmaksāt. Kā nekā, amatpersonas bija tur, un ir arī tagad. Bet ja negribēs, tas nozīmē, ka ir vienkārši krāpnieki!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas