Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +26 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Gudoni un Galvanovski par nesaskaņotas aģitācijas rīkošanu izslēdz no ZRP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sika
S
A Zatleram bija pofig pirms vēlēšanām, kas ir viņa partijā. Ka tik skaits. Ja šie nebūtu Zatleru uzmetuši - viss būtu lieliski. I gailis pakaļ nedziedātu - ne par kādu neparakstītu kampaņu. Zatlers pats ir vislielākais uzmetējs.
Toms
T
Tā notiek, ja partijas biedrus vieno varaskāre, nevis kopīga ideoloģija. Ja tādas vispār nav.
Novērotājs
N
Ir, protams, pieļautas smagas kļūdas. Iespējams, ka referenduma pārliecinošie rezultātu Zatleram un tuvākajiem uzticamajiem kolēģiem aizmigloja skatienu un izslēdza kritisku pieeju kadru atlasē, taču visā šajā bēdu stāstā ir arī gaišā puse - tas, ka iesūtītais trojas zirgs tik ātri atvērās. Šī ir mācība, ka nekādas demokrātiskas metodes nedarbojas, jo nav primārās masas, kas apvienojusies kopējai idejai. Ir molekulu grupas, kuru polimerizācija vienotā veselumā nav notikusi. Ar demokrātiju nav jākoķetē, jo rezultāts var sanākt pretējais - sākotnējās idejas nolaišana podā. Ceru, ka Zatlers un ZRP atmetīs auklēšanos arī pret pārējiem, kas ar pseidodemokrātiskām prasībām cenšas piekļūt tuvāk iespējai norakt sākotnējo ideju - oligarhiem nē!
Troll
T
Vēl nupat LU aulā Z. slavināja visus un visu. Nekādas reformas pat nepieminēja. Kad juta, ka nepārvēlēs, tad izmantoja tautas neapmierinātību ar pārvaldes sistēmu (!) un pieprasīja atlaist Saeimu. Mērķis - tikt vismaz Saeimas prezidenta krēslā. Zatleram pēc vēlēšanām bija grand iespējas reformām: iegūt parlamentā 69 balsis, lai grozītu pārvaldes sistēmu, kas savu nepiemērotību pierādīja jau pirmskara Latvijā. Taču nemākulība, spītēšanās, ambīcijas, atriebības kāre, "sarkanās līnijas"... Tauta atkal jūtas piečakarēta. Nav ko pārmest Olšteina grupai un viņu virzienā mētāt akmeņus, ja Reformu partijas vislielākais slogs ir pats Zatlera kungs, kas sevi parāda kā politisks avantūrists un pašlabuma meklētājs, nevis reformātors.
Normāls
N
jaunas partijas veidošanās process! Veiksmi!
.
.
politiskie līķīši...
reputants
r
gaumīgi, ka: Lielais Jānis no cms ir Olšteina bandā.. Gudonis ik pa laikam "aizmirst" kādam samasāt par darbu etc. Ideāla partijas biedru atlase.. Klau - iepazīstināstiet ar tiem profesionālajiem atlases ekspertiem, kas ZRP palīdzēja izsijāties? :))
brm
b
"Ideāla partijas biedru atlase.. " /Ironija/ Esi reāls, bija laiks divi mēneši. Pat Solvita godīgi atzina, ka nav iespējams izveidot partiju divos mēnešos. Izveidoja tomēr, tagad tik jāiztīra, jāsakopj. Caur ērkšķiem uz zvaignēm :)
  • 3
  • 1
aitu bars
a
Vēlētājiem arī kāds pajautāja, džinsotā trušagalva?
lasītājs
l
ZRP, jūs esat smieklīgi ar visu to, ko nabaga vēlētājam esat likuši piedzīvot. Un smieklīgi arī ar šo gājienu, kas nav par kapeiku nesmukāks kā visas citas līdz šim no ZRP pieredzētās lietas.
Fil
F
Atriebība nevis dialogs ir raksturīgi Milzu Lempim un viņa halujiem.
  • 1
  • 1
njāā
n
pofik

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas