Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Iedzīvotāji Ikšķilē prasa policijai atrast kaķu šāvēju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nidejs
N
Dziive nav no vieglajaam bijusi, ne man savs dziivoklis, ne maaja. Viss jaaiiree. Viss, kas man ir - miilja sievinja un kruts auto. No riita, peec riita kafijas baudiishanas, tiirs, smarzhiigs peec dushinjas, ieseezhos savaa mashiinaa! Atskan miiljaakaa muuzika, iegrimstu aadas seedekljos, doshos uz darbu! Pargriezhu aizdedzi - un visas sisteemas iesleedzas - mashiina mostas! Iegriezhas arii salona ventilaacijas sisteema - kas tad tas? TAADS KAKJIISHU churinju aromaats iepluust salonaa!! Taads veemis paraujas! Prom uz Statoil par kaarteejo Ls 5 mazgaat mashiinu! Atbalstu shaaveejus!
mednieks
m
A ka tad lai cīnās ar pagalma kaķiem, kuri dzīvo pagrabos, barojas miskastēs, sildās uz motoru pārsegiem un mīž uz mašīnām. Lūdzu, lai valsts domā, par to kā panākt, la nebūtu klaiņojošu kaķu un suņu.
Alaksandrs
A
Saprotiet mani un manu stastito!Mes katrs sava dzive izjutam kadu trukumu,vai ilgas pec kadas dzivas radibas,kas musu dzives prieku padara,par neiztrukstosu dzives savstadalu!!! trukumus aizpilda-mammas,teevi,vai vecvecaki vai ari kads,ko mes miletu tik......!BET KADAM JABUT NECILVEKAM ,KAS VAR IZDARIT PARI.......un kads VARONIS!!!Ja reiz tads esi tad noteme uz TEV tik SVETIEM un MILOSIEM cilvekiem,ka TU to dari pret kakiem!!!!(SJATAKUS)
WALA
W
Protams patērētāju loģika, ne man tie kaķi ir mīļi nekā. Negrasos jamos sterilizet par savu naudu, vienīgais man pieņemamais risinājums būtu tos piebiegt pilnīgi un pa visam. Bet tā kā negrasos uzprasīties uz nepatikšanam ar polciju vai tamlīdzīgam iestādēm, ļoti ceru ka cvien kaķumīļi noslīks tajos kaķu mēslos un čurās, jo kā jau teicu es tur dzīvošu augstākais vairs tikai mēnesi. P.S. Kaķiem un suņiem ir sava viet un laiks, bet pilnīgi noteikti to vieta nav daudzdzīvokļu namu pagalmos un pagrabos. It īpašu mani fascinē lielo suņu turētāji, daudzīvokļu namu 2 istabu dzīvokļos - beidzat tak dzīvniekīļi ņirgāties par saviem mīluļiem !!!!
d
d
dēģenerāti, ko citu, lai es piebilstu
who cares
w
Meklējiet puišeļus.
plakanais
p
1) ar mazas enerģijas pneimatisko ieroci kaķim nodarīt jūtamus miesas bojājumus nav iespējams !!!! Kur nu vēl nošaut. 2) virs atļautajiem džoliem pneimatiku var nopirkt tikai ar speciālu atļauju, citādi tādas turēšana (nerunājot pat par pielietošanu) jau ir krimināli sodāms pārkāpums.
Hamamelis
H
Jā, kaķi nav orhidejas un pat ne meksikas kailie suņi, vai ne? Nav smalki mīlēt mazos smirdinātājus, kakātājus un kašātājus.
Hamamelis
H
Mans Tev ierosinājums - nemeklē "kādu" kurš varētu darīt to un vēl šito, bet dari pats/pati: aizved izsterilizē kaķenes, nebūs jāsūta neviens uz jūrskolu; izkastrē runčus, nebūs smirdīgas kāpņu telpas; nepatīk putriņas un kas vēl tur - nopērc sauso barību. Ārprātīgs infantilisms dveš no Tava komentāra, infantilisms un patērētāja domāšana.
kaimiņš
k
droši, ka kaimiņu mērgļi uzjautrinās. Tādi labi audzinātie, no pārtikušas ģimenes, plinti, lai, var nopirkt.
pmlks
p
Ar nepacietību gaidu, kad sarosīsies peļu, žurku un prusaku aizstāvji! Tie taču ar tādi pretoties nespējīgas dzīvas radībiņas vien ir turklāt nav asinskāri atšķirībā no kaķiem! tikai izdzīvošanas dēļ kaut ko sagrauž un piegāna, un tikai mīlestības dēļ pārojas (nu gluži kā mēs), lai pasaulē laistu jaunu dieva radībiņu metienu! Un vai kaķa plēsīgās acis un viltīgais ļaunuma pilnais skatiens ir salīdzināms ar pelītes vai žurciņas burvīgajām melnajām acu pērlītēm un ziņkārīgo degunteli, savukārt prusaciņi tik skaisti kustina ūsiņas un tekalē pa virtuves grīdu, dažās prusaku šķirnes prot tik skaisti dziedāt, ka dzejnieki pat veselas odas tiem veltījušī: "dzied circenītis aizkrāsnē, nāc bērniņ mātei azotē..."
pmlks
p
man nav laika tos kaimiņu kaķus, kas man pagalmu pietaisa vaktēt, citādi es ar tos šautu! būtu mazkalibrene, tad ar to, lai miers mājās, ar gaiseni tik tāda baidīšana vien sanāk!
Mincis
M
«Tā kā mūsu kaķi nemēdza klaiņot, šis mājdzīvnieku šāvējs droši vien dzīvo mūsu tuvumā, ne tālāk kā 100 metru rādiusā,» ir pārliecināta Rudīte. Ja jau paši iedzīvotāji nezin, kas notiek viņu deguna priekšā un viņiem nav pat nojausmas, kurš varētu būt šāvējs, tad ko gan viņi cer, ka policija atbrauks no Ogres un vienā momentā šāvēju notvers? Varbūt vajadzētu mobilizēt visus Ogres rajona policijas pārvaldes spēkus, aplenkt minēto rajonu, ierīkot slēpni, diennakti dežūrēt un gaidīt, kad šis šaus atkal lai noķertu? Kā tik sūdzēties, tā visi naski, bet, kad pajautā vai kāds kaut ko nav redzējis dzirdējis, tā pagriež muguru un rausta plecus, sak, ko ta es, man viena tante stāstīja, bet es jau neko nezinu un ar šādu attieksmi patiesi, diezin vai policijai tik viegli būs atrast to šāvēju.
ululiņš
u
P.S. Ļaunākais, kas notiek ar kaķiem manā sētā, ir tas, ka briesmīgais terorists Jasirs uzdzen viņus ābelē un nikni aprej...
ululiņš
u
Kaimiņu kaķus es pazīstu un netaisos pa tiem šaut.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas