Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Iedzīvotāji vairāk atbalsta Sudrabas kandidatūru prezidenta amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Cien. Ingunina ,prieks butu redzet jus sšai amatā ,šajā izlaupītajā Latvijā, lai paceltu līmeni ,ir vajadzīgs ,Švarcnēģers šai amatā,jūs esat piemērota kanditatūra ,,bet jums nebūs spēka ,jo parādi vada zagļi ,katrā gadījumā.
UN STULBI BEZ GALA
U
IR ATBRAUKUŠI - ko gribējuši, to dabūjuši, UN NAV KO TE SUDRABU PIESAUKT - nekāda - ne SUDRABA, NE aš ZELTA, te neko NEIESPĒJ IZMAINĪT - 2 tak kādi MIO CILVĒKU pēcpusē iebraukuši, un tagad nu - " davai !, davai !, Sudraba, razgrebai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " Bišku tak filtrēt vajag - pie kam NEVIS 20 .. vai cik tur gadus PĒC - .................................. FILTRĒT VAJAG PROCESĀ, , ....................... ak Dievturīši un celma ap vigvamu vilcēji ... un dziedātāji-dejotāji - samo saboi !
UN STULBI BEZ GALA
U
Sudraba ir PATIEŠĀM IZCILS CILVĒKS - CILVĒKS - ja iespēj tik ilgi tai mēslukastē CILVĒKA IEKŠPUSI NEPAZAUDĒT - - tikai - KĀDS TAM SAKARS AR TO PIRDEĻVIETU ???????????????????????????????????
copy
c
prezidents varetu but repse karins krislovskis pabriks levins krupnikovs loskutovs
kalkulators
k
Neskatieties uz maniem darbiem, klausieties manas runas. Sudraba.
Sudrabai nespīd,jo
S
ZZS&V kopdarbs 16.05.2011 07:44 Ziņot! Ak, tad tādēļ jenotveidīgajiem pielaižu izdevējiem bija jānorok sudrabs, lai VP krēslā iesēdinātu savu jenotu zeltu-rudo jenotieni ZZS , iespējams , pārdodas V par jenotu piedāvājumiem /nākotnei/
Islandes ķērpis
I
Tieši tā!
atbilde
a
Kas Tev ir pret cilvēciskām attiecībām? Vai tomēr pret to, ka Stepašins nav "mūsu" Klintons? Man tomēr svarīgāka cilvēcība, nevis piederība Jēlas universitātes kauliem! ----------- Es vienmēr par. Domaju, ka Sudraba pat varētu ar viņu aprecēties, a? Citādi kas't viņai te - Rubiks pavecs, Urbanovičam seja uzrāda augstu insulta risku, bet Ušakovam pietiek ar savām grūpijām.
ihaha
i
Kaut kaads murgs! Shii 'aptauja' sev veelamo uzdod par esosho.
KLM
K
sadalit Latvijas sabiedribu UZ latviešiem un krieviem ................................................... ............................ Klausies, osvoboditeļ - nevis UZ latviešiem un krieviem, bet UZ latviešiem un okupantiem vai to pēctečiem, saprati, atbrīvotāj? Ja saprati, tad ej pasukat to, kas palicis par no PSRS
Islandes ķērpis
I
Kas Tev ir pret cilvēciskām attiecībām? Vai tomēr pret to, ka Stepašins nav "mūsu" Klintons? Man tomēr svarīgāka cilvēcība, nevis piederība Jēlas universitātes kauliem!
LPSR un LV salidzinajums
L
Man nosplauties uz "tavu" viedokli. Tu esi zaglu kalps, maksas komentators, kas sež komentos un kurina naidu. Ka jums, pretekli, tomer ir izdevigi sadalit Latvijas sabiedribu uz latviešiem un krieviem !!! Lai tik zagt bez problemam. Tu žurka un kangars.
atbilde
a
Vai nav laiks pasutit talak.... .................................................. ............. Klausāties, asprāti - ir laiks jus pasutit talak - pasukat to, kas palik par no PSRS P. S. Atbrīvotāj, pirms rakstīt komentāru,iemācies salikt vismaz garumzīmes, osvoboditeļ ! ------------------ Bet vienmēr ir labi pavingrināties retorikā. Man patīk šitās izdaķeļskij dom radistes, kas te nopuņķojušās laiž visādus pilotus
atbilde
a
Tā kā Sudraba nav ne mossad, ne bi6, ne cip aģente, tad sab pielaidi nedos, ko? --------------------- Neuztraucies, viņas augstākais karjeras punkts it būt par Stepašina ekskortmeiteni leoparda mētelītī, tā kā sab pielaidi nedos
KLM
K
Vai nav laiks pasutit talak.... .................................................. ............. Klausāties, asprāti - ir laiks jus pasutit talak - pasukat to, kas palik par no PSRS P. S. Atbrīvotāj, pirms rakstīt komentāru,iemācies salikt vismaz garumzīmes, osvoboditeļ !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas