Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Iepriekšējo nobalsošanu izmantojuši 10% vēlētāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aita
A
kAUT NU IZDOTOS VISMAZ PAARLAUZT TAI ORANZHAJAI MAFIJAI MUGURKAULU.LAI VISMAZ SHOREIZ IZDODAS!
īsi un skaidri
ī
Labrīt visiem ! SEV UN LATVIJAI LABU VĒLOT, EJU BALSOT PAR JAUNO LAIKU ! Ejam visi. Lai mums veicas!
ar lietussargu
a
Ja gribam labas pārmaiņas, balsojam par vienu no DzJKL (Dzintars, Jaunups, Kristovskis, Loskutovs)! Nebalsojam par Jūrmalgeitas partijām!
tuta
t
NORMALI CILVEKI PAR SLOSERU NEBALSOS,NEUZTRAUCIETIES! JAU RITVAKAR TAS BUS ZINAMS,CIK IR NORMAL CILVEKU,CIK PLANPRATINU!
hosa
h
Rīt,t.i.šodien aktīvi būs-6000 nozombēti jaunās paaudzes sektanti un piedevām katoļu mācītāju apmauti ļautiņi,liels bars piemuļķotu krievu un vienkārši reklāmas apmātu,politikai līdzi nesekojošu cilvēku,52 procenti,kas naudu piekristu saņemt aploksnēs,un ap 20 000 mājsaimniecību,kuras ir hipotekārā kredīta atdošanas grūtībās,un kuru apvienību Šlesers jau paguvis pavilkt zem sava spārna,15 procentu bezdarbnieku,kuriem buldozers apsolījis darbavietas, un viss astoņkājis,kas alkst atkal izlaist taustekļus jaunā teritorijā Rīgā,plus karjeristi,blēži,viens gab.pērkams Točs un tie,kas vēl labprāt ļautos nopirkties-tas ir leģions!Skaitu un man sanāk 2Oproc balsu Šlesera fondā,par laimi-necik daudz vairāk ne.Nekas cits man neatliks,kā rīt pēc 16 gadu pauzes doties balsot pret to.
zvirbulēns
z
Nu re, kurš saka, ka tauta nav aktīva?
Peonija
P
E.Repše ar ir fantastiskos parādos, bet nemaz par to nesatraucas, jo zin, ka ir kas dzēš ? :-(
x
x
tas bija atbildes huks par nedeeljas vidu LNT. kaads tur sakars ar izgliitiibu, muljkjiiti? galvenais, ka ir jautri :)
no malas
n
Neizglītoti kretīni - Ļeščinska elektorāts.
x
x
aizveriet muti, kristovska kungs! :))))))))))))))))) ahahahahha
Paija
P
Šodien Rozē nopirku M.Ruka grāmatu " Lielzirneklis K". Par Kargina un Krasovicka afērām, kas saistītas ar mūsu "mīļajiem partijniekiem", par to, kāpēc viņiem un kas iedeva LR pilsonību (tikai 13 deputāti . balsoja pret). Interesanti dokumentāli fakti par pagātni un tagadni.
Ērglis
Ē
Tāpēc ka Šlesers ir fantastiskos parādos. Visu savu naudu viņš zaudēja nekustamo īpašumu spekulācijās, tāpēc arī grib Rīgā tikt pie varas. Reāli šobrid cipari viņam neiepriecina un arī SC/PCTVL atbalstitāji sāk no viņa novērsties. Es domāju tas viss beigsies ar Šlesera apcietinājumu sakarā ar daudzajām krimināllietām kas spieto ap SM.
Paija
P
Jā, rīt ar savējiem eju balsot.
Berta
B
No raidījuma "Kas notiek Latvijā?" Šlesera runas skaidri redzams, ka viņam itin nekas cits nerūp, kā tikai lobēt savus favorītus, kuriem sasolījis atdot bezmaz pusi Rīgas un pie nosacījuma, ka visi iedzīvotāji "aizvāksies uz Salaspili", lai tikai šim zaglim pietiktu vietas Rīgā. Redzams, ka nabadziņam nav viegli nopelnīt "otkatu" , - šausmīgi, cik grūti Šleseram "jāstrādā"! :))
Kas notiek Latvijā ?
K
Lielais vairums patreiz(raidījuma laikā) nobalsojuši par "Pilnvērtīga komanda". ,, KO ŠLESERS LEJ PAR TŪRISMA ATTĪSTĪBU VEL ŠĪ GADA LAIKĀ? ,, LPP/LC DARBI NESAKRĪT AR VĀRDIEM JAU PIRMSVĒLĒŠANU SOLĪJUMU LAIKĀ! KO NEFORMĀLĀ SARUNĀ, PIRTĪ SAKA VIŅA PARTIJAS BIEDRS I.GODMANIS PAR JEBKĀDU TŪRISMA ATTĪSTĪBU LATVIJĀ? Prime Minister GODMANIS talks about his own country Latvia <a "NETAISI NEKĀDAS REKLĀMAS PAR KAUT KĀDU TŪRISMU ŠEIT! TU ESI IDIOTS PĒDĒJAIS, JA TU TO DARI ŠEIT! ŠEIT NAV TĀ VIETA, KUR TŪRISTIEM BRAUKT, JA! PĒDĒJIE TŪRISTI, KAS ŠEIT BRAUCA, KAMĒR BIJA AUGSTA ANGLIJAS MĀRCIŅA. VISI TIE DZĒRAJI, KAS TE BRAUCA UN PA KROGIEM TĀS MEITAS TVARSTĪJA... NU VĀĀRBŪT AR KUĢI ATBRAUKTU TE ŠITIE GARLAICĪGI SKANDINĀVI, KAM TUR IR "BORING NORTH"... BET TE NAV... TE TE, PASAKI KĀDS TE TŪRISMS? LAI BEIDZ MULDĒT... MUTE JĀTUR CIET! TAPĒC, KA TŪRISTI IR ĒĢIPTE, TURCIJA, VISAS VIETAS, KUR KAUT KAS IR, BET KAS TE ... " LPP/LC DARBI NESAKRĪT AR VĀRDIEM JAU PIRMSVĒLĒŠANU SOLĪJUMU LAIKĀ!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas