Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Ījabs: ja Zatleram nav pārliecinošas komandas, tad jāpievienojas Vienotībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vispar
V
Kops kura laika LR Satversme ir ietverta tada institucija ka politologu padome, kura saka, kas ir vai nav jadara politikiem vai tiem, kas plano taja iet :) Mazliet smiekligi, parasti civilizetas valstis tadu nav.
lauķis
l
Zatlers, atlaižot saeimu,izdarījis valsts apvērsumu....Vispirms atlaiž saeimu,tad izsludina trīs ,,lokomotīves,,konkurējošajās partijās par pasaules lielākajiem ļaunumiem,turpinājumā arī pašas partijas tiek visādi nozākātas,KNABis tiek pārveidots par kaut ko līdzīgu čekai pad Krievijā,kas darbojas tikai pret vienas partijas ienaidniekiem.....Pārāk daudz sakritību pīļudīķī.....
K-K
K
... Ijab, vispirms define : 'parliecinosa komanda' ,pasreizeja situacija, citadi atkal ir tikai tuksa muldesana politologu mode! ... Manis prat, 'parliecinosa komanda' bus ta kura soreiz parstaves pamattautas izdzivosanas intereses - un ne kadu grupejumu vai personigu interesu loku! ... Tamdel, VP Zatleram atliek tikai divas iespejas: 1. vai nu pasa, nacionali orienteta partija ar savu savakto vadibu, vai, 2. IESAISTITIES VADOSA LOMA - NACIONALA BLOKA KONGRESA PARTIJA - BAZETA UZ VISU LATVIJAI !
Pret Zatlera partiju
P
Sāksim ar to, ka Zatlers NAV politiķis. Vismaz pagaidām - nē. Jā, viens plats un drosmīgs /vai izmisīgs/ solis šajā virzienā ir sperts, bet ne vairāk. Kur viņš savāks komandu 5 vēlēšanu apgabaliem? Pie tam tik īsā laikā. Un kādi šie cilvēki būs? Droši vien arī līdz šim ar politiku nesaistīti. Ka tik neiznāk ziepes, ja vēlētāji šādai uz ātro salasītai komandai piešķir lielas pilnvaras. Protams, Vienotība ir pieļāvusi kļūdas un pārāk ilgi piekāpusies ZZS destruktīvajai darbībai /visas viņu ministrijas šajā sakarā/, bet vai tiešām būtu bijis labāk, ja viņi aizietu opozīcijā un ietekmēt vairs nevarētu pilnīgi neko!? Nedomāju vis. Jāsaprot, ka politika ir KOMPROMISU māksla, un gala iznākumā pilnīgi apmierināts nav neviens. Ja nu vienīgi kāda partija iegūst neapšaubāmu pārsvaru parlamentā - mūsu situācijā vismaz 51 vietu. Tāpēc es domāju, ka Zatleram, protams, vajag uzrunāt godprātīgus cilvēkus un aicināt viņus uzsākt politisko darbību, bet viņiem visiem vajadzētu iekļauties Vienotībā. Tā būtu laba iespēja izstumt no aprites tautā ne pārāk mīlētus politiķus un līdz ar to visiem kopā iegūt vēl lielāku atbalstu vēlētājos.
skuķis
s
pilnīgi pareizi - nav ko maisīt gaisu .. aptrakuši!
  • 1
  • 0
nu, jā
n
komisionkas līmenis 'kupiprodai'.
jautājums
j
Nu bet reāli, kādi resursi stāv aiz Zatlera? Nu pasākumu Likteņdārzā samaksās prezidenta kanceleja no administratīvajiem resursiem. Nu pēc tam ? Kas finansēs ļoti praktiskos partijas organizācijas un priekšvēlēšanu kampaņas darbus ? Kāds ekonomiski-finansiālais grupējums? Un tas prasa naudu ..Lielu... Arī ASV kampaņas panākumus izšķir nauda . Prezidenta kampaņas čaklākie finansējuma piesaistītāji tiek pēc tam apdāvināti ar amatiem. Nu kaut vai iepriekšējā ASV vēstniece , kas vispār skolotāja, ko Bušs iecēla. Un ar VL! nav ko līdzināt, jo tie ir jauni cilvēki, kas visu dara paši idejas vārdā. Bet Ķīlis ir atbalstītājs tikai, kad maksā...Kad kādā projektiņā piemaksā...Kad ar ietekmi var patirgoties...Bet par pliku paldies? Ķīlis? Šaubos...Ļoti!
edisons
e
Cik Vienotība samaksāja par stāstiņu? Kā būt ja būtu,,, to v ar iztirzāt ikviens.
phe
p
Tev līdz Edisonam ir vēl tālāk nekā cūkai līdz mēnesim. Dumjš un vēl dumjāks!
  • 1
  • 0
iabs
i
Atkal Ījabs grib nostūrēt Zatleru no uzsāktā kursa Par labu Latviju.
xxx
x
Ja Zatlers nevar savākt pārliecinošu komandu, tad viņam ir labāk pievienoties Vienotībai, jo uz liela politiskā pacēluma veidotie politiskie spēki ir diezgan grūti savācami. . Ja cilvēki neatbalstīs ar savu pievienošanos Zatleru, tad nekas nemainīsies un pīļu dīķi dzīve turpināsies, BET tāpēc jau nu gan Zatleram nevajag padoties un pievienoties klaunu baram.
aleluja
a
Zatleram taču komanda ir - ambīlis Ķīlis un Lilita no antikvariāta. Nu tik visi uz balsošanu.
:)
:
Ja Zatlers aizies pie Vienotības, tad par šo jezgu iztērētos 5 miljonus gan vajadzētu ieskaitīt Vienotības priekšvēlēšanu budžetā.
Ojārs
O
Kopā ar Vienotību un Āboltiņu Zatleram tūlīt pat pēc vēlēšanām vajadzēs sēsties pie viena galda ar oligarhiem. Tad nu gan viņš būs par izsmieklu visiem! Āboltiņa jau opozīcijā nesēdēs!
ja vēl ņems
j
bet ko tad viņš citu vienos???????????????????? lnt zagļus??????????? lidostas zagļus zālīti ar peteru, nu lai Rīgas domes zagli skulmi pieķer, tā jau arī visur par paločku, kur nauda grozās. Kāds kauns par tādiem cilvēkiem, kāds kauns. Krievu inteliģence gan jāuzrunā, nu cik ilgi viņi par Viltus Krievu oligarhu čangali urbanoviču=kirhenšteinu balsos
:o)
:
Ījābs izsaka viedokli un savas domas, kas principā neko daudz neatšķiras no caurmēra izglītota pilsoņa domām, ja atšķiras, tad parasti ir aplamāks, nekā caurmēra pilsonim. Kāpēc viņu te vajag bāzt kā tādu patiesības un gudrības sludinātāju? Katrs Dienas lasītājs ir spējīgs izteikt Ījāba līmeņa viedokli!
pie kājas
p
Man viss pie kājas. Visas partijas ir bandas, un ne par vienu nevēlēšu, jo nekas labāks nebūs nekad, tikai sliktāk, kā teica rungainis. vienalga, ko ievēlēs, tie gribēs rīt vēl vairāk. Nevienam pašam neticu un nekad neticēšu, jo 20 gadus viņiem bija laika valsti vismaz neizputināt, bet kur nu vairs, tikai solījumi, kuriem muļķi tic. Jaunie izzags, kas vēl atlicis un basta!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas