Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Ījabs: ZRP un Vienotībā nav politiskas autoritātes, kas varētu izlemt par SC iesaistīti koalīcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
A.Kalve
A
Vai ilgtemiņa mērķis ir pazemot latviešu sabiedrību pieļaut, lai tā kalpo svešai nācijai, mērķis tos pataisīt par kalpiem, mērķis pildīt Maskavas pasūtījuma politiku Latvijā, mērķis latviešu valodas izspiešana no šis zemes, mērķis atdot varu Latvijā krievu tautai un Masakavai, mērķis veicināt latviešu tautas okupāciju no kuras netiekam ārā lidz pat šai dienai, ciest nevaru šitos pārgudros tādus kā Ījabs, miskastē viņu iemest, kā kospolītisku un multikulturālu suni ne uzstāties medijos un nodarboties ar zombēšanu.
Turi muti
T
Ijab labāk būtu paturējis muti, kāpēc pie latviešu tautas zombēšanas tiek laisti, komunistu skolas beiguši polittehnologi, kuri vairāk darbojas pret latviešu nacionālajām interesēm ciest nevaru tādus muldētājus. SC latviešu tautai nav pieņemams valdībā, lai tas pār to valdītu, jo no galvas līdz kājām ir oligarhiāls un darbojas pret latviešu nacionālajām interesēm, kalpo Maskavai un kremlim slēdz ar to sadarbības līgumus, lai apspiestu latviešu sabiedrību viņu etniskajā zemē Latvijā.
:o)
:
"Tur nepieciešama politiska autoritāte un gatavība riskēt ilgtermiņa mērķu vārdā, mēģinot pieņemt visnotaļ nepopulāru lēmumu. " - par kādiem ilgtermiņa mērķiem, paņemot interfronti un kremlinus SC izskatā koalīcijā Ījābs murgo, vai par mērķi Latviju pārvērst par krievijas guberņu un nodrošināt migrantiem sajūtu ka viņi ir mājās?
Ministry of Truth
M
Jā, šim puisim vīra vecumā vienmēr simpatizējuši t.s. "soglasosi". :D
Aalija
A
Latvijas politki ir stulbi, neizglitoti, kompleksu nomakti un to mes redzam visus pesejos 20. gadus, kuri negrib stradat, bet parazitet uz tautas un valsts rekina un zagt sev bagatibas ko ari veiksmigi vini ir darijusi. Ir ideals bridis Latvija kad var izveidot koaliciju sadu: Zatlera partija+Vienotiba+Visu Latvijai un opiedavat vietu koalicija saskanas Centram un tad jau redzesim kas un ka viss kartosies, ta butu loti laba parbaude katram politkim un sim partijam kad ir ta vinu istie merki, kalpot Latvijas tautai un valstij, vai tikai apmierinat savu egoismu un savus necilvecigos kompleksus. Ir jaizmanto sis vesturiski svarigais laiks un situacija Latvija un sie apstakli kuri ir izveidojusies pareizi un merktiecigi.
Tnce
T
Nu gan ir atradies sis Ibijs baiga autoritate, kaut kads planpratins, kurs , patiesiba neko citu neprot ka kaut kadas stulbibas gvelzt. Ka sis un vinam lidzigie kretini ir noriebusies.
qwe
q
Ījabs ir stulbs kā ...................mums ir tik daudz polittehnologu, tādi pārgudrunieku.......
givi
g
SC+ZZS=44
Teritoriālis
T
Vienotībā pret koalīciju ar SC iebilst ne tikai bijušie PS biedri, bet arī daļa no JL un pat no SCP.. Izskatās, ka vienīgais SC izdevīgais variants varētu būt SC+ZRP, kas ir maz ticams (tikai 53 deputāti), un visdrīzāk šāda valdība arī ilgi nenoturētos. Tad jau reālāka laikam būtu pat mazākuma valdība ZRP+V (42 deputāti, bet stipri sašķelta un neviendabīga opozīcija).
grāmatu tārps
g
Vispār jau pakaļā, ne valdībā, SC ir jāņem..
grāmatu tārps
g
Ījobs gan gudrītis, varēja jau turpināt šņabi dzert, ne pukstēt..
LP
L
Sarkano trubaduurs.
Gladiola
G
SC valdībā ir jāņem, jo tā ir partija, kas uzvarēja vēlēšanās un atstāt to opozīcijā nozīmētu uzspļaut vienas lielas tautas daļas viedoklim. Es nebūt neesmu sajūsmā par to, ka viņi tagad būs koalīcijā, bet tāda nu ir tā demokrātija. Negribējāt SC valdībā, nevajadzēja iepriekšējo Saeimu atlaist. Es uzreiz pēc Zatlera rīkojuma nr. 2 teicu, ka SC uzvarēs. Toreiz par mani pasmējās - ko nu murgo. Re, nu! Tagad grauziet nagus!
Politiķiem
P
pirms vēlēšanām bija galvotāji. V.Zatleram kā viens no tādiem bija V.Vītols. Pirms galvošanas taču politiķis aprunājās ar V.Vītolu, ne tā? Ļoti interesanti būtu uzzināt V.Vītola viedokli par koalīciju ar SC. Galvošana taču ir nopietna lieta, biznesā pat ļoti. Vai arī V.Zatleram galvošanas process bija tikai formāla lieta.
:o)
:
Palasi Viļa Vītola rakstu šodienas Latvijas Avīzē, tur viss ir ļoti labi uzrakstīts!
  • 0
  • 0
Arturs M.
A
Īsti neizprotu,par kādu smagsvaru vispār iet runa,ja pēc Ījaba kunga domām,tie nav ne Dombrovskis,ne Zatlers.Te nav ASV,kur tādus var atrast dučiem,vai Francija eiropā.Varbūt Ījaba kungs runā par V.V.Freibergu,visu cieņu,bet neviens nepaliek jaunāks,jeb I.Sudrabu,kurai VISPĀR nav politiskas pieredzes.Ir frāzes,bet nav atbildes,tā gribu teikt!
  • 3
  • 0
Dr.xy
D
Visiem "politologiem" un parejiem "lietpratejiem": Latvijas Valsts un latviesu tauta nav nekads izmeginajumu-ekspermentu trusitis.Ja,valdiba ieklus Latvijas Valsts un latviesu tautas ienaidnieki,SC tad tas nozime,ka Latvija,ka neatkariga- eiropejiska Valsts ir beigusi eksistet.
ddt
d
Latvija kā neatkarīga eiropeiska valsts ir beigusi eksistēt, kopš MK tikai savu saimnieku - zviedru baņķieru un ASV pašreizējās sorosiešu valdības - interesēs "vada" zicpremjers Dombrovskis. Pat uz vēlēšanām šis vientiesis nekautrējās un plakātiem pozēt ar ASV karodziņu pie krūtīm. Klauns!
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas