Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 24. maijs
Marlēna, Ilvija, Ziedone

Ījabs: ZZS vēlme sadarboties ar SC nemaz nav tik liela

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atziņa
a
Viena saimnieka divu rokaspuišu starpā arī valda konkurence. Katrs grib pierādīt, ka ir labākais nelietību īstenotājs pret latviešiem un saņemt lielāko balvu.
aradhana
a
Protams, atklāti pozicionēt sevi koalīcijā ar SC un pakļauties attiecīgai koalīcijas disciplīnai būtu neērtāk, nekā 10, saeimā "sēdēt ar vienu pakaļu uz diviem beņķiem" - pēc vajadzības balsot vai nu kopā ar koalīcijas partneriem, vai tos "uzmest", atsevišķos balsojmos vienojoties ar SC.
Dr.xy
D
IIIIIJab,ko nozime skaitlos,ZZS velme sadarboties ar okupantiem,nav nemaz tik liela? Vai tie ir 90% vai 75,3 %? Vienigais skaidrs ir tas,ka IIIIIJAAAba IQ atbilst atdzisusam hamburgeram.
tam tur dr.xui
t
ZZS līdz šim klusēja, vienīgie, kas muld par sadarbību ar kremlistiem ir neokomunistiskā "vienotība" un megaboļševistikie zatleristi. Tu nemelo mēsla gabal, nevel vainu uz citiem, tieši nodevēji jenoti ar nodevējiem zatleristiem skraida pakaļ kremliešiem.
  • 1
  • 0
Skatos uz tiem trīs mūļiem bildē
S
un domāju, cik gan tupi pacietīga ir tauta, kas ļauj sevi apzagt jau 20 gadus šiem trim neliešiem???
Ivars
I
Ijab, tu kā tāds gaišreģis apgalvo ka vairākums parlamentā grib strādāt ar Lembergu (nevis ar ZZS), vai tiešām viņš tev labi samaksājis? Vai tad visi deputāti ir tādi muļķi, ka gatavi sadarboties ar kriminālnoziegumos apsūdzētu cilvēku, kurš pat nav ievēlēts Saeimā? Lai arī kā tu neceltu Lembergu debesīs, viņu nākotnē gaida tiesas sols, nevis premjera krēsls, bet ZZS - deputātu skaita sarukums Saeimā. Tāda ir tuvākā realitāte.
kā tad
k
Vēlme sadarboties ar šovinistiem ir SCP
legolas
l
ZZS trubadūrs mēģina notušēt Brigmaņa teiktā iznākumu, ka Tauta praktiski uzsprāga un ZZS pazaudēja vēl vairāk balsis. Ījaba teiktais jau vairāk skan pēc " Odin raz ne pidoras" Zinot ZZS vēlmi būt par visām vārītēm būt valdībā viņi parakstīs koolīcijas līgumu, kaut vai ar pašu velnu. Bet pa lielam to viņi ir jau sen arī izdarījuši
ēzelītis i..ā
ē
.Ja esam pārceltuve starp rietumiem un austrumiem,tad mums jānodrošina preču,pakalpojumu un finanšu resursu plūsma abos virzienos. Mums jāuztur labas attiecības ar abiem kaimiņiem,vienlaikus stingri aizsargājot savas nacionālās intereses. Ar SC palīdzību varam veidot labas attiecības ar austrumu kaimiņu,bet ar sorosiešu pārstāvētām partijām - vienotību un ZRP - labas attiecības ar rietumiem,pašiem paliekot neitrāliem. Jā,Brigmanis ar kūdru aizbēra piebraucamo ceļu uz Kalpaka pieminekli,bet garām tikt varēja un ceļa otrs gals bija brīvs. Ja viņš to nebūtu darījis,viņš varēja tikt nomainīts pret tādu,kas tur būtu no Zvārdes poligona izsaucis bruņutransportierus.Vai tas būtu bijis labāk?Zinu arī to,ka starp Zvārdes poligona vadību un Saldus civilajām iestādēm pastāvēja normālas cilvēciskas attiecības,un neredzu tur neko sliktu. Kam bija vajadzīga šo attiecību demonizācija? Šī iemesla dēļ neatkarību ieguvām ar mazu asinizliešanu,un jāsaprot arī to,ka tās Krievijas,kāda tā bija četredesmitajos gados šodien vairs nav,vecā retorika ir palikusi,bet attīstības līmenis ir cits,kaut arī ne gluži labvēlīgs mums,bet jau daudz civilizētāks.
tam tur ar cepuri
t
Komūnists komūnistu slavē ar komūnistu vārdiem. Malacis nav latviešu vārds, tas ir aizgūts no komūnistu moloģec. Lai jums neveicas komūnistu pabiras!
  • 1
  • 0
cepuri nost,
c
KLM ! Malacis !
  • 3
  • 2
ēzelītis i..ā
ē
Atkal tu stipri kļūdies, parunā ar tiem,kas izgājuši Sibīrijas elli,un daudzi tev pateiks,ka viņos nav akla naida pret tiem laikiem,viņi ir piedevuši,jo sapratuši,ka tas bija cilvēces viens attīstības posms,no kura izvairīties,acīmredzot, nebija iespējams. Mūsu dzīvē visu nosaka cēloņsakarību likumi,un neko darīt,ja šāds notikumu scenārijs no tiem izrietēja. Mēs nevaram mainīt pagātni,bet no pagātnes kļūdām mums ir jāmācās.
  • 0
  • 3
KLM
K
Man patiesi žēl Jūsu tēvu, bet, manuprāt, ja viņš būtu dzīvs, smagi Jums sadotu pa muti, kaut vaisarkanbaltsarkankrūtīšu dēļ. Tas arī viss, Pavļik Morozov !
  • 6
  • 2
ēzelītis i..ā
ē
Arī tu,tāpat kā Zatlers, atsakies diskutēt. Pats esmu arī cietis no šīs ordas,mans tēvs zaudēja dzīvību Ņižņij Tagilas vergu nometnē,bet vai tāpēc man visu mūžu būtu jāstaigā sērās un jālamā vainīgos? Dzīve iet uz priekšu un situācijas strauji mainās,un tikai garā stiprs cilvēks ir spējīgs piedot saviem pāridarītājiem. Gan jau viņi savu sodu saņēma,ne man viņus tiesāt,lai to paveic karmas likums. Vai tu runā par Vidkunu Kislingu norvēģu politiķi.kura vārds kluvis par sinonīmu nodevībai un koloborācijai? Tikai nebrīnies,ja Latvijā par sinonīmu nodevībai un koloborācijai nekļūst šodien populāri politiķi,piemēram, Zatlers,abi Dombrovski,Rimševičs un citi. Liktenis dažkārt izspēlē negaidītus jokus. Nodevība rietumu virzienā ir tāda pati nodevība kā austrumu virzienā.
  • 1
  • 6
KLM
K
'' ko šodien sarkanbaltsarkankrūtīši vairs nespēj'' ...................................................................................................... tikai šis viens teikums, nepārprotami, norāda uz Jūsu piederību asiņainajai okupantu ordai vai tās vietējo kangaru ciltij. Un tas ir iemesls, lai atteiktos ar Jums diskutēt vispār, vien atgādinot, ka agri vai vēlu visus vietējos okupantu pakalpiņus sagaida norvēģa Kvislinga liktenis. Tas, protams, ja vispār ziniet, kas tas tāds Kvislings.
  • 4
  • 2
ēzelītis i..ā
ē
Es tevi saprotu - tev vajag ienaidnieka tēlu,bez tā tu neesi nekas,Tavu prāt mums jāieņem poza ar atņirgtiem zobiem un gaisā sacēlušos apmatojumu. Lai cik dīvaini tas arī neliktos,bet neatkarības procesu bez lielas asinsizliešanas nodrošināja tieši Latvijas kompartijas nacionāli noskaņotās daļas,ko pārstāvēja Vagris,gudrā ,arī laipojošā politika. Pret pārspēku nevar cīnīties ar spēku,bet ir vajadzīga gudra viltība. Šodien labējie ekstrēmisti piesavinās neatkarības atgūšanas laurus,bet bez Vagra vadītās Latvijas kompartijas daļas veiksmīgas un gudras rīcības,pieļauju ,ka šodienas viltus varoņi joprojām tupētu PSRS cietumos pie maizes un sāls,un nekādas neatkarības nebūtu. Godīgi sakot ekonomisko neatkarību esam pazaudējuši akli sekojot globālistu lozungiem par it kā brīvo tirgu bez brīva lata kursa,kas pats par sevi jau ir absurds. Labējie ekstrēmisti inekaunīgi,melojot un krāpjot izspēlē politekonomikas modeli,kura pamatā ir skaldi un valdi princips. Politika ir ekonomikas turpinājums tikai ar politiskiem līdzekļiem. Un vēl es tev pateikšu,ka par partijas 1. sekretāru muļķis nevarēja tikt,un viņa morālā stāja tika ļoti rūpīgi uzraudzīta,jo viņš ar savu darbību nedrīkstēja kompromitēt kompartijas prestīžu. Un pateikšu ko vēl trakāku - šodienas lielas daļas tautas aklai ticībai varai, ielika tieši kompartijas sekretāri,jo viņi spēja nodrošināt bezmaksas izglītību,medicīnu un daudz ko citu,ko šodien sarkanbaltsarkankrūtīši vairs nespēj,bet vienīgais ko viņi spēj ir sagraut to valsts infrastrukrūru kas tajā laikā tika radīta.
  • 2
  • 7
KLM
K
Jūsu komentārs sajūsmina, sevišķi sadaļā par Brigmani kā kūdras kaisītāju un normālu attiecību uzturētāju ar Zvārdes poligonu, patiesi apburoši. Un jautājums - ''kam bija vajadzīga attiecību demonizācija?" - vispār satriec, jo liek noprast, ka tieši biedrs Brigmanis ir nacionālais varonis, kurš paglāba Latviju no lielas asinsizliešanas. Un neviļus rodas jautājums - vai tik čeka, pārbaudot biedra Brigmaņa radurakstus līdz 7 paaudzei atpakaļ, nav kaut ko palaidusi garām, piemēram, to, ka biedrs Brigmanis pirms tam bija nacionālais mežabrālis, kurš tika iefiltrēts 1 sekretāra amatā tikai tādēļ, lai novērstu lielāku asinsizliešanu uz priekšdienām !
  • 5
  • 2
Vārds
V
par ZZS nebalsošu !
Virstēvs
V
Interesanti, ko komūniste ēlerte ir darījusi Kalpaka piemiņai?
  • 1
  • 0
KLM
K
es arī - ja pat Brigmanis aplaizītu ar mēli reiz apgānīto Kalpaka pieminekli
  • 5
  • 2
Citi laiki
C
Šoreiz būs savādāk un koalīciju veidos SC, ZZS, LPP. Ir vajadzīgi darītāji, nevis tukša runātāji.
Ja
J
uzskatāt bijušo LKP CK locekli, bijušo rajona komunistu 1 sekretāru, bijušo komjaunatnes funkcionāru un stikla kupola virs Doma laukuma cēlāju par darītājiem, tad, protams, taisnība
  • 4
  • 1
Ja
J
Komentārs
  • 0
  • 1
Elmārs
E
Politikas vērotājs kārtējo reizi papļurkstēja.... Nu nav Latvijā nacionālas problēmas, ir politikāņu infantīla tautas rīdīšana, nespējot piedāvāt ideoloģiju, kaut jel kādu. Un šādi politikas vērotāji to veicina, jo nespēj pacelties pāri prastam "CUI'.
Dārznieks
D
Lozungs attēlā, aiz Vējoņa muguras lieliski parāda šīs problēmas, ar SC, duālismu.
PATIESI,
P
murga kalngals - bijušais LKP CK loceklis un rajona komunistu 1 sekretārs - SAIMNIEKI SAVĀ ZEMĒ ! Baisi !
  • 8
  • 2
Jā,
J
ZZS vēlme sadarboties ar SC nemaz nav tik liels, gluži kā kādreiz Lembergam un Brigmanim arī vēlme sadarboties ar komunistiem nebija nemaz tik liela, tieši tādēļ viens uzkalpojās tikai par LKP CK locekli, savukārt otrs tikai par rajona komunistu 1 sekretāru, un tas tikai tādēļ, ka vēlme sadarboties ar okupantiem nemaz nebija tik liela.
hmmm
h
Tiešām, spriedelēšana par ex komunistu Lembergu un pro Maskavisko SC atgādina strīdu par to, kuri ir tie īstie marksisti - boļševiki vai meņševiki.
  • 3
  • 0
Nu bet protams
N
Kādas problēmas komunistiem ZZS sadarboties ar Kremļa SC ??? Ja nu vienīgi, kurš ātrāk izsaimniekos šo valsti.
  • 9
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas