Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega
Ķeksīši, mīnusa zīmes, uzraksti un zīmējumi vēlēšanu biļetenā to nesabojā, bet šīs atzīmes netiek ņemtas vērā, lai mainītu kandidātu secību sarakstā

Ikviena balss paliks vēsturē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latvietis
L
Par Saskaņu!
Daina Bērziņa
Neticu,ka balsis tiek saskaitītas godīgi! Vai kāds pārbaudīja,kad pašvaldību vēlēšanās Saskaņa dažu stundu laikā tika pie tik daudz balsīm. No kuriem vēlēšanu iecirkņiem?
es atvai...
e
Savukārt tas par to finansēšanu partijām jau no 2%, tas tiešām man bija jaunums. Nezināju. Ja tā patiešām ir, tad tas nu gan ir muļķīgi. (Izskatās gan, ka daža veco varnešu partija, paliekot aiz 5% borta, vēl kā finansiālu glābiņu cerēs saņemt to finansējumu, cenšoties noturēties virs 2%. Cik muļķīgi. Ja nolēmām ierobežot ievēlēšanu ar 5%, tad arī finansēšana bija jāieronbežo līdz 5% partijām , nu, kaut vai 4,99%, ja šaubas par kādu neprecizitāti netaisnīgu...
es atvainojos, bet
e
Bet izskatās pēc kaut kādas muldēšanas. Nevis "paliek vēsturē" tās balsis, kas nodotas par nesekmīgajiem sarakstiem, bet gan ir noteikta kārtība, kā balsu procenti sadalās tālāk pēc sarakstiem, tīri matemātiski. Tas Cimdaram bija īsumā jāatgādina/jāizskaidro. Vēlētāju izvēlē tas neko nemainīs, bet uz jautājumu jādod atbilde, kas nav maldinoša. (Kāpēc "sīkās balsis" sadalās pa citiem sarakstiem? Nu tāpēc: deputātu vietas ir 100. It kā 100% bal;su atbilst 100 vietām. Bet ja ievēlē ne visus, bet kādi 2% un vēl 0,5% un vēl 0,1 paliek "aiz borta", tad tie ir mīnus kādi 5 procenti no 100% procentiem. Aizņemti , teiksim, 95 "krēsli", bet atlikušie 5 arī jāsadala (un nevis jānodod vēsturē, kā varbūt kāds iedomāsies nezinātājs).
Nejēga
N
Vēsturē paliks arī Cimdara nespēja izdarīt tāpat kā Igaunijā, kur cilvēki mierīgi balso ar ID kartēm nelietojot vēlētāju apliecības Igauņi tā gribēja un izdarija, mūsu tirliņi atrada simtiem attaisnojumu, lai nedarītu. Kauns, Cimdar, kauns, tevi vajadzētu par nedarīšanu tā kārtīgi noslānīt ar sūdainu koku, kamēr apčurājies, pēc tam tā pa īstam, ka apčurājies!!!
Gopal.lv sludinājumi
G
ko lai dara gribu aiziet novēlēt , bet nevēlos lai piesmērē pasi, ID kartes īpāsniekiem nav iespēja to izdarīt ja ir derīga pase, bet smērēt to nevēlos. Sanāk tā ka man vairs nav tiesības iet vēlēt. nepiesmērējot pasi, un līdz ar to ir leigta iespēja
Z Līvmane
Z
Stulbums par tām vēlētāju apliecībām! 21.gadsimts, bet ID karte nekam neder..
Jocīgi
J
Tauta ienīst jenotu sektu.Izejat ielās un pajautājat cilvēkiem ko tie domā par jenotu sektu.Un attiecīgi ja neviens šis nemīl kā tā var būt ka Visu laiku šie ir pie siles?Vai tik kungs uz foto nekļūdās kad skaita balsis par atlīdzību?
Aleksandrs Saulevics
Labdien. 2018/Oktobris. Reāls LATVIJAS APARTEĪDA reālas prakses piemērs. Lai pieteikties balsošanai 06/10/18, es apmeklēju "...imigrācijas Pārvalde " un lūdzu sniedziet vēlēšanas sertifikātu uz ID karti, ja mana pase tika nozagta. Uzklausu daudz vārdu, taču, ....saņemt šo dokumentu man šodien iespēju NAV /?!?/. O /!/, daudz runājoši p-o-l-i-t-i-ķ-i.... P.S.: pēc pases zādzības tūlīt bija dota ziņa Valsts policijai.
Esma Sajūsma
E
Sestdien lietus var būt daudz pārliecinošāks kā valdības propaganda
Es
E
Iešu balsot , un balsošu tikai par Saskaņiešiem ! Piegriezušies šie cūkas shēmotāji, kas ,atrodoties pie siles , izzog Valsti un iznīcina Cilvēkus !!!! Šis neprāts ir jāaptur !
Hūgo Vācietis no barikādēm
H
IZSKATĀS KA ''DIENA ''ARĪ ŠODIEN IR KREMĻA PUSĒ ! UN BLOĶĒ IESPĒJU KOMENTĒT !
  • 5
  • 0
Amalija
A
Cimdar ,tev jaiet ar steigu pensija ,jo tu strada par labu kremla pakallaizitajiem ,mums ir jabrauc uz velesanam 4 stundas viena virziena ,bet mes brauksim ,mulkis tu esi un viss.
Amalij
A
tev ar jo tu te raksti muļķības
  • 3
  • 4
latvietis ar mietu !
l
CIK ILGI DP ATĻAUS DIENAI ĀLĒTIES ??? DIENA IR PATVARĪGI BLOĶĒJUSI IESPĒJU KOMENTĒT !!!
krievs
k
Diena ir privāts portāls un var savā īpašumā darīt kā vēlās...
  • 5
  • 4
Infa
I
ja Vēlēšanu dienā ir grūtības nobalsot , vari savu balsi nodot jau trešdien, ceturtdien vai piektdien ... Domā, dari, Latvija !
Ko tas nozīmē
K
- nodot balsi glabāšanā? Tādā gadījumā, kāda nozīme novērotājiem? Vēlēšanām būtu jābūt vienas dienas laikā, citādi tiek ienests ticības moments un cilvēciskais faktors.
  • 0
  • 2
GoodMan&ParexK&K
G
Ir jābalso, jābalso, jābalso jebukra paveida visiem debīliķiem par jebkura veida poltkriminala grupējumu (segvārds Partija), lai varētu tālāk legalizēt šņukurs silē razpizdzaijstvu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas