Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +8 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Ir aizdevēju politika

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ruta
r
Nav jau nekadas informacijas par aizdevejiem.Vini ir tik slepeni un vinu parstavji Latvija ir vel slepenaki. Normala valsti sie aizdeveji vai vinu parstavji tiktu nosaukti varda, ka ari butu isa biografija, bet seit ir pilnigi pamatotas aizdomas, ka notiek netiri darijumi.
tulkojumā
t
gāzi grīdā vai ir kāda valsts, kas ar 8% vai 10% pieaugumu gadā ir spējusi palikt bez burbuļveida plīsiena? tikai nesakiet Ķīna vai Indija? tie ir šobrīd augošie burbuļi, kas plīsīs nu neder Latvijai vairs gāzi grīdā politika. nupat jau bija. apdedzinājās pārāk daudzi. šobrīd ir jānostabilizējas un jāspēj dzīvot ar ~3% pieaugumu gadā. jau tas būtu labi.
K-K
K
... Ludzu, paradiet kaut vienu valsti ES kura ir sasniegusi Mastrihtas kriterijas ...! ... Ka tas jau ir noticies UN IR PIERADITS AR GLOBALISTU PASU IZTEICIENIEM prese, ES, EAB, PB un SVF ir kopeji atradusi paklausigu un izmantojamu JAJAMO ZIRDZINU - BEZABRENI, un PIELIETO musu balinu mikli pienemto KONSOLIDACIJAS MODELI, ka patagu Islandes, Irijas, Griekijas, Portugales un driz Spanijas SABIEDRIBAS UN NACIONALAS INDENTITATES KONTROLEI UN IZSKAUSANAI ... ... Vai nav savadi, ka so valstu sabiedribas, tapat ka Baltija, vel pastav nacionals noskanojums, balstits uz senas kulturas pamatiem un valstiskuma idejas turpinasanu !!! ... Un taisni sis valstis moderna vestures perioda nav iesakusas ne karus, ne revolucijas , ne okupejusas citu zemes, ne piedalijusas kolonizacijas procesos ... ... Sada sakritiba nav iespejama bez kadu interesu hegemonisku iejauksanos so valsts iekseja darbiba un attistiba un tajas zinamu uzpirktu cilveku nodevibu pret savu valsti un gadijumos pret pamattautas un tas kulturas pastavesanu...! ... Ta ka tas viss NO GLOBALISTU PUSES ir preteji Apvienoto Naciju pamatidejam par katras Valsts patstavibu, Cilvektiesibam, Genocidu, Autohtono naciju tiesibam un to likumiem un Konvencijam, tad, ir pienacis laiks sekot pasapzinai, un nepadoties so Globalistu organizaciju DIKTAM !!! ... MUMS, VISPIRMS, TAPAT KA KATRAI TAUTAI UN TAS SUVERENAI VALSTIJ IR TIESIBAS PIEPRASIT OKUPACIJAS, KOLONIZACIJAS EFFEKTU LIKVIDACIJU, KAS MUS IR NOVEDIS PIE PASREIZEJAS SITUACIJAS ... MES GAIDAM REPARACIJU MAKSAJUMU PAR ZAUDETO NO VAINIGAM PARTIJAM ! ... OTRKART, MUMS IR TIESIBAS UN VAJADZIBA SAUKT PIE ATBILDIBAS INSTITUCIJAS UN PERSONAS KURAS NELIETDERIGI, NAIVI VAI PIESPIESTI PIENEMA SO AUGSEJO ORGANIZACIJU PIEDAVATOS TERMINUS, BEZ PAMATTAUTAS UN PILSONU ATBALSTA, BEZ TIESLIETU NOBEIGSANAS PAREX LIETA, KAS KA KAUZALITATE IESAKA AIZNEUMA DEL GENOSIDISKO K O N S O L I D A C I J U ... ... TRESKART, PIRMS MES ATMAKSAJAM UZSPIESTO AIZNEMUMU, LAI GLABTU KADUS BANKIERUS UN BANKAS DARBIBAS MAHINATORUS, SAGAIDAM INTERNACIONALI PARSTAVETAS KOMISIJAS IZMEKLESANAS PROTOKOLU, KAS NOTEIKTU VISU SAISTITO LIETU LIKUMIBU, NEMOT VERA SATVERSMES NOSACIJUMUS UN SAEIMAS DARBIBAS RULLUS UN LIKUMUS PAR MP, KABINETA UN CITU INSTITUCIJU VAI INDIVIDU ATBILDIBU !!!!
pierādijums
p
ka likumu rakstītāji ir bandītdi jo saņem kukuļus no šitādiem cilvēkiem. ja tauta to vel nesaprot tad tas ir noželojami. jaliek cietumā visus likumu rakstitājus kas atļau šadus caurumus.
reptilis
r
Sabotējāt rūpnīcas darbu?
PMJS
P
"Jebkurš ekonomists pateiks, ka nevienā valstī nebūtu iespējama tikai 3% inflācija, ja būtu sasniegts 8% vai 10% IKP pieaugums gadā"---------- vienkārši izcili- tātad pēc Toča "ekonomistu" teiktā lai Latvija sasniegtu Eiropas IKP, visām precēm jāmaksā 2-3x dārgāk nekā Eiropā!
vilis
v
Nē!Es biju ierindas inženieris rūpnīcā!
reptilis
r
Jūs bijāt nomenklatūrā?
vilis
v
Ja nebūtu tādu domātāju kā es,mēs vēl lidz šai dienai dzīvotu PSRS!
reptilis
r
Tieši dēļ tādiem ""domātājiem"",kā Jūs arī esam tādā pakaļā....
Alma
A
Ak dies! Jau kuro dienu veru vaļā Dienu un atkal tie paši purni rēgojas, Točs, Lembergs un Zanders.
reptilis
r
Aizņemamies citu sadrukātu papīru,lai gan varētu sadrukāt arī savu un neaizņemties.....
Bronks
B
Vakardienas neveiksmīgo domu salikumu šodien esat labojis. Respect:)
vilis
v
Raksta vienīgais pozitīvais ir Krugmana ideju atstāsts,jo nelasu angliski.Viņš ir amerikānis un spriež no ASV pozicijām.ASV ir liela ekonomika ,turklāt augsti tehnoloģiska,ar lielu PVN.Viniem ir$,kas ir pasaules valūta.Amerikas rēķinus tādēļ apmaksā daļēji viņi paši un daļu visā pasaule.Paskaties cenas.Programma ASV maksā 100$,tā pati Latvijā 200LS.Par Latvijas ekonomikas(ražošanas) izaugsmi labāk nerunāsim.Tas sastāda tikai 15% no IKP.Tur vajadzīgs intelekts un gadsimtu pieredze kā rietumos.Mums nav ne tā ne tā.Tādēļ:kas derīgs Jupiteram,neder vērsim!
KLM
K
Aizmirsu - biedrs Augulis seko biedra Šlesera pēdās - tam radinieki bija šoferi un to dēli - un visi no Vienotības!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas