Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

Īstā pašsadedzināšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ex
E
Vai nu žēl meiteni,ka tikai pašaizdedzinājās.. Ja jau ir vēlme ko darīt,vajag efektīvi izmantot sniegtās iespējas,citādi tiem tur ir dziļi pajāt ko dara tauta,brauc prom,sprāgst nost tepat,vai kas savādak.Tie tur, to visu ignorē,ka tik savus četrus kadus naudu dabūt un vēl kādas cūcības pastrādāt.
Rex
R
Točs taču dzīvo cerības,ka padomju vara atjaunosies un kopā ar Urbanoviču dziedās slavas dziesmas komunismam
Laila
L
Valdība ir jāatlaiž un nevajag uztraukties, tukša vieta nepaliks, ja ne labāk tad savādāk noteikti būs. Dombrovska valdību varētu nosaukt arī par komercbanku valdību, tāpēc velti cerēt uz ekonomikas atveseļošanu.
Anita
A
Vectevu 1941 nosūtīja uz GULAGU un nogalināja Omu 1941nosūtīja uz DUDINKU līdz 1961 Vīrs piezimis IGARKĀ 1954 Dēls aizbraucis uz Lielbritaniju 2009 Mazbērns dzims šogad BIRMINHEMĀ
KLM
K
tad dzimtenē nebūs labāka dzīve nekad ...................................................... ....................... silta silta tēva sēta - zagļu izzagta līdz smilgai izravēta
tā gan !
t
Ja latvieši savā zemē paši neko nevēlēsies darīt, bet meklēs, kur "siltak",tad dzimtenē nebūs labāka dzīve nekad.
monitors
m
Mald ies, vēl septiņdesmitajos gados LU bija diezgan nabadzīga valsts, XIX UN XX gadsmitu mijā emigrējušie vēl nebija sākuši atgriezties.. ///Luksemburga arī 70.gados bija ļoti turīga valsts, tikai tad viņu pamatnozare bija metalurģija, bet tagad banku sektors.
KLM
K
Valdība jāatlaiž. ................................................ .. un vietā tukša gaisa naudas maisu valūtā cietā
lux
l
ka neies politikaa ja nesanjems miljonu ---------------------------------------------------------- - Un kurš vainīgs, ka atradās pietiekami daudz muļķu, kas viņam šo miljonu sagādāja. ---------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ----- Luksemburgai labklaajiiba nokrita tajaa briidii, kad sajaa Luksemburgaa iebrauca amerikaanju dzips ---------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------ Mald ies, vēl septiņdesmitajos gados LU bija diezgan nabadzīga valsts, XIX UN XX gadsmitu mijā emigrējušie vēl nebija sākuši atgriezties.. Amerikāņu kapus viņi gan ļoti kopj, jo at''sķirībā no mūsu "atbrīvotājiem" viņi neapmetās tur uz dzīvi. Arī savu banku politiku viņi organizēja tā, lai piesaistītu Amerikas kapitālu. -------------------------------------------- Un neviens man to neaizliegs. ----------------------------------------- Kād s Tev taisās aizliegt. Brauc, kur deguns rāda.
Juhans
J
Valdība jātlaiž.
tas ar lielo karoti
t
... ar to starpiibu, ka mineetaas profesijas meitenes saviem klientiem sagaadaa kaut mazu tomeer priecinju, kameer Kremlja lakstiigala Tocs ar savu vaideesanu tikai uzdzen riebumu.
tas ar lielo karoti
t
Kaa teiktu veciitis Orvels, dazi exsovjeti ir exsovjetiskaaki par tiem paareejiem. Nez kaapeec toposais politikjis var pazinjot, ka neies politikaa ja nesanjems miljonu un monopolists var patvaljiigi skruuveet cenas un izsuutiit reekjinus ar Eiropas tarifiem, jo viss maksaa tik cik maksaa blablabla. Bet tikko cilveeks no ielas grib legaali, straadaajot nopelniit, tad nekaadas Eiropas vairs nav, bet vinsh ir ex-sovjets un vinjam jaasamierinaas ar to, ka nekaa arii nebuus. Un pensijas arii, kaa dazi draud, nebuusot. Tajaa pasaa laikaa citi ex-sovjeti sanjem karaliskus gjimenes pabalstus, bet veel dazi citi samaksaa kreditoriem smiekliigu summu un buudami "maksaatnespeejiigi" meenesii sanjem algu, kas paarsniedz videejo statistisko. Es negatavojos nodziivot savu muuzu klausoties paargudru "ekspertu" pamaaciibas un ministru draudus, ka manas iemanjas un pieredzi manaa valstii nevar apmaksaat un arii pensijas man nebuus. Ja man nevar samaksaat pasa maajaas, es straadaasu tur, kur to var. Un neviens man to neaizliegs. Luksemburgai labklaajiiba nokrita tajaa briidii, kad sajaa Luksemburgaa iebrauca amerikaanju dzips nevis padomju gaziks. Ja buutu otraadi, tad juus, miiljie zakjiisi, buutu tiesi taadi pasi exsovjeti ar visaam no taa zirietosajaam sekaam.
cony
c
Točveidīgo dēļ,es biju spiests pārtraukt abonēt Dienu,to sēru lapeļi ar pašsadedzi,pašnoslīci,pašpakāri un daudziem citiem,ko Dienas informatīvā telpā izplata veselībai kaitīgu produktu.Edamo,dzeramo vismaz pārbauda un kontrolē PVD,bet žurnalistu profesija vairumā pārkvalificējusies nosacīti par prostitūtu pakalpojumu,jo tas pakalpojums ir ienesīgs.Atliek paļauties uz tautas izglītības un labu domātāju apziņu un būt neuzņēmīgiem uz sliktu informatīvo produktu.
Jukums
J
Šoreiz Točs tiešām labi uzrakstījis. Gribētos dzirdēt politiķu atbildi uz šo rakstu, bet to jau nesagaidīt.
lux
l
Pilnīgi piekrītu! Izrāvušies no vispārēja deficīta telpas, ex-sovjeti nebija pamanījuši, ka "veco" ES valstu labklājība iegūta smagā darbā, izņēmums varētu būtt Luxemburga, kur savā ziņā labklājība nokrita no gaisa banku dēļ un tagad arī tāpēc, ka ļoti izdevīga tai ir ES iestāžu atrašanās šajā valstī. Kaut gn tā pārdzīvojusi ļoti grūtus periodus. Ne tikai Lilbritānijā, arī Francijā pie pārticības nonāca pamazām. Bet ex sovjetiem jau vajadzēja visu uzreiz un vienalga kādā veidā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas