Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +28 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

Īvāns emocionālā uzrunā brīvību salīdzina ar kopjamu dārzu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
Tu, nejēga, vai maz tu vispār zini cik es strādāju?! Tev pat sapņos nerādas tas kā un cik es strādāju un baroju vel n-tos badā cietējus. Braucot uz Rīgu man mašīna vienmēr ir piekrāmēta ar lauku labumiem-vasarā ar svaigo produkciju, ziemā ar burciņām. Bet tu, Rīgas žurka, vēl atļaujies te man aizrādīt, ka es par daudz netā sēžu! Sēžu un sēdēšu, jo piedalījos visos neatkarības mītiņos, stāvēju uz barikādēm un cerēju, ka mani bērni un mazbērni dzīvos pārticīgā valstī, nevis būs jābrauc citiem vergot tādu zagļu un smerdeļu dēļ kā TU, kuram labumi pa acīm lien ārā un aiz purna ausis neredz. Tā ka labāk aizveties un žēlo vien pats sevi, jo droši zinu, ka tu nezini ar kuru galu sīpolu zemē bāž! -------------------------------------------------- Pie visiem iepriekšminētajiem trūkumiem Jūs arī esat rupja un ļoti nesimpātiska saskarsmē. Nav brīnums, ka Jums dzīvē tā nav veicies, ar tik negatīvu attieksmi pret visiem un visu. Es arī piedalījos visos mītiņos pirms 20 gadiem un cīnījos par netakarību, bet man klājas lieliski, jo es izglītojos un ar savu darbu šodien pelnu lieliski. Tikai mans laiks man ir pārāk svarīgs, lai bieži te iegrieztos un paustu te savu viedokli. Jums tiešām jāpadomā kā tikt galā ar Jūsu interneta atkarību. Varbūt Jūs stādat to visu virtuālajā fermā draugos? ha ha Jā, man ir arī lauku īpašums hobijam, un es arī protu gan stādīt, gan ievākt lauku labumus, tā kā nekāds varoņdarbs jau tā Jūsu dzīve nav. Labi, ka Jūsu bērni aizdosies prom, vismaz pabūs starp pozitīvi noskaņotiem cilvēkiem un redzēs, ka var dzīvot savādāk. Un lieliski zinu, kā audzēt sīpolus. Un mēģiniet nekļūt tik rupja turpmāk, tas ir prasti, būs jālūdz Dienas administratoram nobloķēt Jūsu IP adresi, un tad Jums kā atkarīgajai, būs smagas dienas.
kopija
k
klausītājs, 05.05.2010 10:23 Īvāna runa 2010. gada 4. maijā pie Brīvības pieminekļa bija sen nedzirdēta cilvēciska attieksme un cieņa pret tiem, kuri klausās. Runa bija no prāta un sirds - bez driskas priekšā, varas ķēdes smaguma ap kaklu un naudas spīduma acīs. Runā katrs vārds bija vietā un saturs bagāts, saprotams un savīts ar katram saprotamiem salīdzinājumiem. Man tāda kā atkarība no šīs runas radās - nu gribas gan dzirdēt tādas biežāk, jo tad rodas ticība, ka ievēlētais cilvēks tiešām par tautu domā - jo patiesību noslēpt patiesībā nemaz nevar! Lelles kundze!Es vienmer lasu Jusu komentarus,jums daudzas vietas var piekrist,jo ari es neesmu vajadziga valstij.Ko darit? Kas to zin?
wazsabi
w
Laba bija uzruna. Man patika. Cilvēks pareizi dara-nebaidās runāt savā stilā un piešķir teiktajam jēgu. Nevis aicina mīlēt...kas par sviestu! Mīlestība ir sadarbe nevis brīvas gribas akts.
bon
b
Malacis Daini, visu pateici reāli, nevienu ar dubļiem neaplejot! Tā turpini, un viss notiks.
...
.
dārgais tautieti, pirms piesārņo internetu ar saviem murgiem, lūdzu iegādājies Latvijas uzņēmuma Tilde ražoto produktu - Tildes Birojs, kas tev nākotnē ļaus savus muļķīgos uzsaukumus rakstīt, pilnībā izmantojot visas latviešu valodas nianses (garumzīmes, mīkstinājuma žimes, utt). Un patiešām, tikai mūsu rokās ir "musu Tautas un Valsts liktenis" :D
Dr.xy
D
Darga Latviesu Tauta nelaujiet sevi iemidzinat ar runam par " darziniem" un par " partikuso- laimigo dzivi",ja musu Valsti tiks iepludinati kriminalie cekistu "investoru" bari.Musu rokas ir musu Tautas un Valsts liktenis,neticiet musu ienaidnieku meligajai propagandai.
konn
k
"Mēs zinām to, ka iestādīt ābeli ir tikai pats sākums, šie koki ir jāsargā .. no zagļiem,.. no kaitēkļiem," Es D.Īvānu redzēju kā kaitēkli, no kā atbrīvoties. Un redzēju no tā laika, kad Rīgas Domē braukāja ar superdārgu, par nodokļu maksātāju naudu apmaksātu, pilsētā nevajadzīgu džipu. TV intervijās deputāteļi pauda, ka varētu jau braukt ar bišķi lētākām, ne superdārgajām, bet tikai tad, ja viņiem nopērk tās lētākās un starpību izmaksā skaidrā naudā. Normāla valstele. LOL
Dr.xy
D
Dzejiski tuksa runa.Ja tiesam Ivans ir bijis tas gaisais tels un tads ir palicis ari pasreiz,tad sada bridi,kad Latvijas Valsti gatavojas parnemt tas ienaidnieki,vina runai bija jabut konkretai, noradot kas apdraud musu Valsti un Tautu.Rodas pamats domat,ka vina draugi vel joprojam ir sociki ar Urbanovicu prieksgala,kuri kopa ar SC,LC/ LPP,PCTVL gatavojas gatavojas parnemt varu Latvija.Vinu kandidats prezidenta amatam ir socikis Urbanovic.Pasreiz sim noziedzigajam grupejumam taisas pievienoties ari ZZS!.
denacionalizeetais
d
Neatkariiba padariija mani neatkariigu no mana miteklha. Veel vairaak - man bija un ir jaamaksaa daudz augstaaka maksa, iedzenot mani ilgstoshaa un bezceriiigaa nabadziibaa. Denacionalizeetie tika aplaupiiti, un shii netaisniiba nav kompenseeta veel shodien: ja dziivo 5 Ls virs oficiaalaa nabadziibas liimenha, tiek uzskatiits, ka valstij tev nozagtais nav jaakompensee.
žorzs
ž
Izklausās tāda jēdzīga runa, svētkiem atbilstoša. Lai gan apzinos, ka kaut kādu aizvainojumu pārvarēt viņam nav bijis viegli. Bet esmu priecīgs, ja viņam tas izdevies.
Kamēr tauta pieļaus
K
Kamēr tauta pieļaus, tikmēr nezāles augs, jo alkas pēc naudas un mantas ir bezizmēra un nereglamentētas iespējas zagt un zagt.
Teodors
T
Mums vajag tādu Valsts prezidentu kā Dainis Īvāns.
Eugenie
E
Melis
Klementīne
K
Paldies Tev Daini par skaistu un gudru runu! Kauns Saeimas treknajam galam, kas pārbijā un nedeva vārdu Īvānam svinīgajā sēdē. Gļēvuļi.
Lelle
L
lelle, uzdāvini man ar kādu burciņu !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

saistīte raksti


* Grībauskaite uzrunu Saeimas sēdē saka latviski
* FOTO: Saeimā svinīgi zīmogo 4.maijam veltītu pastmarku
* FOTO: Daudze: Viens no uzdevumiem - nodrošināt parlamentārās demokrātijas stabilitāti
* Dombrovskis: Politiskā elite spilgti demonstrē Latvijas nākotnei bīstamu attīstības modeli
* Šodien atzīmē Latvijas neatkarības atjaunošanas 20.gadadienu

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas