Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Īvāns: kauns, ka Rubiks atgriezies baltā zirgā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Vēl un vēlreiz atkārtošu - man kauns par jums tautieši , lielie "taisnības" apoloģēti! Kur tad jūs bijāt ,lielie aizstāvji, kad arestēja Rubiku?Es jums pateikšu - toreiz pie CK biroja mājas jūs bijāt gatavi Rubiku saplosīt gabalos! Tagad - viņš ir jūsu jaunais elks! Bezmaz vai augšamcēlies pestītājs! Bet Dainis?, Nu bet par Daini diemžēl jāsaka :"Revolūcija apēd savus bērnus"! Un tagad varat mani noriet no galvas līdz kājām!
.
.
.
Sociāldemokrāts
S
Jūs ar savu gudro dzīves uztveri un aso prātu atgādinājāt vecos jaukos padomju laikus. Arī tad bija daudz "progresīvo" cilvēku, kuri ātri un precīzi spēja noteikt - kā domā priekšniecība un kā ir "pareizi" jādomā: "Ha-ha, kurš muļķis nezin, ka Ļeņins ir dižais ģēnijs un komunisms ir gašā nākotne?" Un tad uz brīdi pauze... Un pēc pārejas uz tirgus ekonomiku tā pati "priekšnieku" dziesma, bet spoguļattēlā otrādi: "Ha-ha, kurš muļķis nezin, ka Rubiks ir sliktais lūzeris, bet kapitālisms ir progresīvu un gudru cilvēku nākotne?" Ne visi padomju laikā bija komunisma piekritēji un ne visi šodien uzskata Latvijas "chomisko" kapitālismu par progresu un uzplaukumu. Ne vienmēr vajag pūst "priekšnieku" stabulē - der arī patstāvīgi domāt. D.Īvāns savā nodabā varētu runāt jebko, ja nebūtu BIJUŠAIS līderis, kura saprātīgos vārdus ilgi gaidījām un nesagaidījām. Tagad Īvāns cenšas runāt kā viens no daudzajiem "kapitālistiskajiem priekšnieciņiem", kuri valsts attīstības vietā steidza bāzt naudas maisus sev zem pakaļas. Paldies, tās "gudrības" jau tāpat pārāk bieži dzirdamas!
skuķis
s
Jā, jā...nebija ne vainas plānot par kopējo ''padomijas'' naudu. Tiem, kuri atēdušies no savas lielās brīvības, iesaku aizbraukt padzīvot uz Kubu...atmiņas atsvaidzināšanai
skuķis
s
Attiniet filmu 20 gadus atpakaļ.Ja gājāt dārziņa, tad meklējiet arhīvos. __________________________________________________ ______ Tas apmēram tā - tagad Ušakovs novākšot Kalpaka piemienkli un vietā uzstādīs Puškina pieminekli...tā taču raksta presē, ne tā?? Vai tam kāds pamatojums?? Cik zinu, oficiālā versija izskanēja par to, ka patreiz nevar iedot finansējumu Kalpaka pieminekļa restaurācijai...uh, kā tauta sāka šūmēties, bet...neoficiālā versija taču arī paliek arhīvos, vai ne? Paies gadi un kāds ''sirmais'' gudri kādu nesaprašu pamācīs - pameklējiet arhīvos utt. Es tikai varu pateikt to, ka nav gudri ticēt katram rakstītam vārdam, vajag arī pašam izvērtēt, kas labs un kas slikts.
Pensionāre
P
Protams, ka neatbalstu Rubika komunistiskos pagājienus, bet labāka saimnieka Rīgai nav bijis. Tiesa gan, toreiz iedalīja naudu, saplānoja un nebija jābēdā, nezin, kā viņam ietu pašreizējos apstākļos.
skuķis
s
es papildināšu - nabaga skuķi, tev nepalīdzēs pat biezpiens, jo tu neproti atšķirt labo nav ļaunā ___________________ Jā, jā...Alfrēds ir labais..Īvāns - ļaunais, Alfrēds - labais...cik vienkāršs domu gājiens, aplausi
skuķis
s
Es par Tevi pasmejos, jo Tev nav savu domu - Tev ir tikai ''kopējais'' viedoklis...
D.Īvānam kungam!
D
Bet par tiem kas 20 gadus sēž saimā un pašvaldībās Jums nav kauns?
lapsene
l
Paldies sirmajam, kas jau atbildēja, bet es papildināšu - nabaga skuķi, tev nepalīdzēs pat biezpiens, jo tu neproti atšķirt labo nav ļaunā. Un tas nu ir neatgriezeniski!
skuķis
s
Ha-ha..dārziņā esmu gājusi, bet ne tajā laikā. Starp citu, neko konkrēti pozitīvu par Alfrēdu arī no Tevis, sirmais tētuk, neesmu dzirdējusi. Ko tad viņš tik labu paveicis Latvijas labā? Arhīvos par to nekas nav minēts. Paredzējumi, atvaino, ir bijuši daudz un dažādi...un ne tikai no Alfrēda. Žēl gan, ka nepalika vecais režīms, vai ne?? Cik noprotu, Tavas ilgas pēc veciem laikiem ir neaprakstāmas. Es gan atceros, kā te dažs labs izsakās vecos ''jaukos'' laikus, kad slaistiem bija kārtīgs ''holidays'' un zagt varēja uz nebēdu...laikam jau dēļ tā viss pajuka juku jukām. Visiem bija darbs utt., vienā vārdā sakot - ''ideaļņiks''. Rubiks var būt lepns - viņam liels atbalstītāju pulks. Varēsi aiznest viņam ziedus 9.maijā un rokas nobučot
Arturs - Pensionars
A
Es nejūsmoju un arī nebalsoju par Rubiku,galu galā tā ir pagātne,bet esmu rīdzenieks un ļoti labi redzu kas te notiek.Īvānam te tika doti ļoti lieli tautas avansi,viņs neprata izveidot savu komandu,nav atradis paliekošus domu biedrus,vispār šis vīrs ir tipisks vienpatnis,kas laiku pa laikam ar savu vārdu meistarību itkā,tikai itkā, savāc ap sevi sajūsmas pulīti kas tad viņu pabīda uz augšu,bet idejām,Īvāna idejām nekad nav bijis materiāls segums,kas tad ļautu latviešiem kaut lēnām tomēr celties saulītē.
Traģikomiski.
T
D Īvānam, redz, kauns par Rubiku!
sirmais
s
Ar to gudrību ir kā ir, bet tadžiku sakāmvaŗds atbilst Jūsu būtībai.
sirmais
s
Rubiks savu ir atsēdējis no zvana līdz zvanam. Sodu, kuru viņam sprieda taisnīgā tiesa. Par tik gadiem tika novērtēts viņa ļaunums Latvijai. Bet par simt procentiem piepildās viņa paredzējumi par to ,kas gaida mūs brīvajā Latvijā. Attiniet filmu 20 gadus atpakaļ.Ja gājāt dārziņa, tad meklējiet arhīvos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas