Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Ja pašu ieņēmumi kritīsies, teātri sezonas otrajā pusē pārskatīs repertuāru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Piik
P
cik esmu bijusi uz VDT un JRT izrādēm vīlusies neesmu, bet par biļetēm gan nākas 'cīnīties' :( izķer...
Autorei
A
Kāpēc jāpopularizē viedoklis, ka labas kvalitātes un satura iestudējumi ir elitāri? Kas tur elitārs? Vai tad domāt mūsdienās ir kaut kādas elites priekšrocība?
intro
i
Poļiščukas teātrim - neviens. Tie ir kaktu festivāli, kur ktrs, kas grib, var braukt.
fizi
f
Ko var ņemties ar to starptautisko atzinību - vai maz zināt, cik vērā ņemams katrs no tiem festivāliem ir?
Bite
B
Lai man piedod teātri, bet normālu izrāžu ir ļoti, ļoti maz: samaksā to lielo naudu un gandarījuma nekāda, i jānospļaujas reizēm! Teātri vēl nevar atbrīvoties no padomijas ziedu laiku reiboņa, kad varēja rādīt jebko - latvieši bariem vien skrēja skatīties! Mīļie, laiki mainījušies! Tas gan neattiecas uz JRT, arī uz Valmieru.
Tiks
T
Seks ainas ar jau NOVECĒJOŠO mau-ku jājēju Ķesteri tautu jau sen neinteresē!
LLL
L
Dt repertuārs paredzēts tik drausmīgi komēdijisks, par citiem teātriem nezinu, bet DT paredzēto pirmizrāžu sarakstā vienas vienīgas komēdijas, tautas komēdijas,`nopietnākais gabals - traģikomēdija. Budžeta dēļ bija spiesti atteikties no van der Bosa kā viesrežisora - un vienīgās traģēdijas , kas bija paredzēta repertuārā... Ceru, ka kāda no mazājām skatuvēm nesīs kādu spēcīgāku izrādi...
un
u
"Stavitj postanovki". Čto ti golikom opjatj asfaļt skrebjošj, lučše b russkij viučil, čelovek. Protivno. Golik skripit, tolku net. Ti po-russki umeješj li normaljno govoritj, čelovek? Ili za tebja frazi robot sočiņajet? A sam, postavlen rakom, toļko ližešj puļt?
JRT un Valmieras fans
J
TURĀS, MĪĻIE! MĒS AR JUMS!
Человек
Ч
"Latiņu nenolaidīs" - Да-да. Только чаще будут ставить постановки про стриптиз и секс.
Laura
L
Starptautisku atzinību regulāri saņem, piemēram, G.Poliščuka. Viņas izrādes Tev būs pa zobam, ja jau Džilinžeru nevari sagremot?
Pārdomas
P
Nacionālais teātris ir izsludinājis abonementu maiņu. Rubenim vajadzētu nākt klajā ar plašāku skaidrojumu, jo citādi sanāk, ka pērkam kaķi maisā. Esmu ar mieru skatīties labu komēdiju /kaut bez dekorācijām/, bet atkal uzspiest Žurku - to gan nē. Tāpēc vēl padomāšu, vai jaunu abonementu pirkt. Uz lubu gabaliem es neparakstos.
Hmm...
H
Kas tas par plikpauri? Ļeņins, vai, domāts ? :))
krabovich
k
Vēl jau visas psihiskās deviācijas un seksuālās perversijas nav izspēlētas. Teātrim vēl ir diezgan plašas iespējas mūs pārsteigt...
Labvēlis
L
Ļoti ceru ka krīze tiešām piespiedīs Dailes teātri pārskatīt repertuāru un turpmāk rādīt kautko saturiskāku par Džilindžera murgiem. Savukārt valsts dotācijas būtu jādod tikai tiem kas izpelnījušies starptautisku atzinību nevis tikai tāpēc ka dažos "labos" teātros strādā savējie (ka gan tas Latvijā parasti notiek).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pūpols ieņems Melbārdes vietu EP

No Nacionālās apvienības (NA) saraksta Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās startējošais Ansis Pūpols stāsies Daces Melbārdes (JV) vietā Eiropas Parlamentā (EP), viņai noliekot mandātu priekšlaicīgi.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas