Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Ja valsts nebūtu tik cūciska pret saviem cilvēkiem, visticamāk, Zatlers nebūtu prezidents

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Teodors
T
Zatlera autoritāti stiprā mērā gremdēja, kaut netieši, bet tomēr, prez. dzīvesbiedre Lilita.It kā neko sliktu viņa nedarīja un tomēr...Zatlers varbūt bija (ir) pārāk labsirdīgs , neizlēmīgs, neuzdrīkstās sist ar dūri pa galdu. Saeimu atlaida, bet nevajadzēja dibināt ZP-tā bija lielākā kļūda.
propAganda
p
Jāiemācās latviešu valodas pareizrakstība un interpunkcija, "mīļais"!
Viedais
V
Vienīgās pareizās domas ir sekojošas: 1.vainu nevar uzvelt abstraktam jēdzienam "valsts". Aiz katrs politiskā lēmuma un rīcības ir konkrēts vārds, uzvārds, personas kods un paraksts. Vainīgie ir šie konkrētie vārdi, uzvārdi jeb konkrētas personības. 2.Vainu nevar un nedrīkst kolektivizēt sakot vārdu "mēs", nekādi "mēs" - konkrēti cilvēki, kas paraksta konkrētus dokumentus, kas spiež konkrētu balsojuma pogu - tie ir absolūti vainīgie. 3.Apgalvojums, ka vainīgi vēlētāji ir nepatiess - tas NEVIENAM nedod tiesības strādāt pretēji vēlētāju interesēm!!!! Un šis apgalvojums "vēlētājs vainīgs" NEATBRĪVO no atbildības nevienu politiķi. 4.Visi mēģinājumi pārlikt atbildību uz tautu ar vārdiem: "Latvija nav spējusi..." "valsts attieksme...", "Mēs nespējām...." "vēlētāji paši vainīgi....." ir absolūtie meli jeb viedokļi, kas tiek izplatīti masveidā, lai cilvēki nedomātu saukt patiesi vainīgos pie atbildības, bet, lai vainotu viens otru, sevi un slīgtu mazvērtības sajūtā. Tā ir apzināta propoganda un tai ir rezultāti - ļoti daudzi ir pieņēmuši šos viedokļus un nedomā prasīt atbildību no patiesi vainīgajiem! Viņi vaino sevi. Bet ir jāmācās domāt mīļie!
nu
n
Visu cieņu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lācei.
117
1
man ir savs kandidāts, kas nav Zatlers bet to neteikšu, jo apsaukās, bet Zatlers ir labulabais prezidents... ------------------ kārtējā nediena
DIEVS
D
tas preziz ir tak vzjatočņiks
K-K
K
... Piekritu - jo VP ar savas tautas kulturas savdabigiem atributiem nespetu kaitet valsts un tas pamattautas/ kulturas atdzimsanai !
Juhaidi
J
Katrā gadījumā šī "smalkā" distancēšanās no tautas viņu arī noraka...for ever!!! Tas pats jautājums, kad Kredīņēmēju asociācija, lūdza, lai viņš izsaka viedokli par maksātnespējas likumu. Atbilde sekoja gumijas stiepšana, tur visādu grēku, tādu kā spekulants piekarināšana cilvēkiem. Turpinājums braucienam ar šādu "šoferi" var būt vienīgi un tikai grāvis... un pilna mute ar žemi...Nevajag mums tādus doktorantus, aplokšņu kolekcionārus...lai iet savu ceļu...Ir mums šāds teiciens: "Esi vienkāršs un cilvēki pie tevis paši tieksies..."
J
Piekrītu visā Nacionālā mākslas muzeja direktorei Mārai Lācei.... bet tā, diemžēl, ir utopija. Tāds cilvēks taču pats neietu šādā "darbā", zinādams, ka būs jālokās zem "politiķu" pātagas.
nora
n
Atvainojos - kluda uzvardaa - jabut Daina Lipeniece.
nora
n
4 gadu laikaa prezidents nav sapratis, ka si tiesham NAV vina vieta. Savukart, nepaartraukta censhanaas buut par to, kaads pats nav (PR uztjuuneesanas pasakumi ar it ka telu + uzrakstiitaam runaam), liecina par to, ka pats prezidents nepaziist, pirmkart, jau pats sevi, ka vinjam nav nekadas paskritikas. Ja Vinjs nav sapratis sevi, kur nu veel sapratiis valsti vai arpolitiku. Uzskatu, ka ir pedejais laiks pasham pateikt - piedod, millaa tauta, centos, loti centos (kaa Daina Lupiniece ieksh LNT ), atvaino, ka mana darbosanaas (ieskaitot sievas dziivi) tika nodroshinata par valsts lidzekliem. Es turpmak ar savu darbu slimniicaa centiishos labot so manu lielako dzives kluudu!! Es neuzskatu, ka Vins ir kluvis par jelkadu autoritati. Vinja jebkursh pateiktais vards ir neticams pat logiski izveidotaa teikumaa. Es domaju, ka ar Liepnieku priekshgalaa ir jaorganizee neliela demonstracija, lai paliidzeetu Zatleram attapties un beidzot veikt savu pirmo varondarbu prezidenturas laikaa jeb kaa kaadreiz teica - otdai mjach Goge:). Man joprojaam ir kauns un zeel skatiities un prezidentu.
Vija
V
Raksta autorei pilnībā piekrītu! Sākumā uz Zatlera kungu bija žēl skatīties, nu jau vismaz izskatās pēc prezidenta! Tagad, redzot Saeimas sastāvu ar visām novirzēm, neko labāku mums neredzēt, tāpēc lai Zatlera kungs turpina strādāt!
xxx
x
ES, Lāce, esmu piemērota tikai neteikšu....
cony
c
Un tādi mums ir tie kultūras nesēji,Lāces kundzei ,kad viņa pauž savu viedokļi vai citādu informāciju ir jūtama griestu vai sienu sajūta.Viņai ļoti piestāvēja,kad runāja par muzeja cauro jumtu.
Quantenmechaniker
Q
"Es negribētu, lai kādu kandidātu (jebkuru citu, nevis Zatleru) paņem un "uzmet". Man ir savs prezidenta amata kandidāts, viņš ir šur tur nosaukts, bet vārdu es neatklāšu. . Lāce izplata tautā krievu kriminālo noziedznieku žargonu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas