Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Jānis Lagzdiņš paziņo par izstāšanos no TP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oma
O
Par vēlu apskaidrība! Daudz par vēlu, lai noticētu šim cilvēkam.
ej nost
e
Lagzdiņš ar to žestu sevi apzīmogoja uz mūžu. Lai kur viņš ietu, žests nāks līdzi, diemžēl.....
fiksais
f
Mēbele. Skelets. Pa tukšo nodzīvota dzīve. Piedalījies bagātas repblikas izlaupīšanā un novešānā lid bankrotam. Tagad viņam bērni varēs rādīt viņa izcilo žestu...
jaa
j
Cilveki ar sirdsapzinu un godaprātu nevar būt Tautas ienīstā Skēles TP Tur paliek tikai lielākie kretīni...
TV
T
Sen jau vajadzēja no šis oranžās kompānijas laisties!
AD
A
Domāju, ka reti kādam nobirst asara vērojot, kā sabrūk t.s. posta partija, bet kāds iemesls Lagzdiņu slavēt par to, ka viņš piedalās sacensībās - nepalikt otram no beigām kopā ar ierindas biedru? Vēsturē viņš jau ir iegājis un nākošās paaudzes enciklopēdijās varēs atrast vārdu "Lagzdiņš" vienīgi un tikai saistībā ar Lagzdiņa žestu.
Liepājas paziņa.
L
Apsveicu ,JĀNI,ka tā izdariji! Līdz vēlēšanām pasēdi kā neintrālais un paklausies ,kas tur vārās. Tā jau vairs nav SAEIMA , ja deputātiem nav dūšas atklāti tautai atzīties kā katrs balsojis par ģenerālprokuroru.
godīgais
g
Prodažnaja škura!
nesaeima
n
Grūti būs kādreiz kļūt tīram. Vispirms viņš taču bija vēl lielākā zagļu partijā. Tas nomāc Tautas frontes laika nopelnus un, iespējams, pilnīgi nomazgājams nebūs nekad. Un vēl jau par kaut ko liecina arī individuālā stāja. Droši vien varat iedomāties, ko par Lagzdiņu domā, piemēram, denacionalizēto namu īrnieki.
bij.AP deputāts
b
Beidzot! Jāni, vismaz pēdējā brīdī Tu izdarīji pareizu izvēli.Tavai ģimenei, draugiem un radiem nebūs jākaunas par Tavu atrašanos šajā zagļu partijā.
paregis
p
Lagzdiņš varēs dibināt fakucīšu partiju.
hosa
h
Jānis Lagzdiņš zināms kā godavīrs,viņa šodien spertais solis vēl vairāk ceļ viņa krietnumu manās acīs,un tas,ka 4reiz ievēlēts Saeimā un 90.gadā LR AP,liecina,ka arī vēlētāji viņu novērtējuši.Katrā ziņā jurists Lagzdiņš bijis deputāts ar vienu no augstākiem praktiskās lietderības koeficientiem,un žēl,ja Jānis patiešām ardievosies no politikas.
ululiņš
u
Kurš būs nākošais?
Saņemieties!
S
Varēja aiziet arī Spurdziņš, Kučinskis un Dalbiņš. It kā sakarīgi veči - ko viņi tajā kompānijā tur dara?
iz "O.M.© arChīva"
i
Mediju ziņa: Politekonomisko interešu grupējuma "tautas partija" (TP) "loceklis" un "ilgtspējīgais" šīs valsts saeimas "tautas kalps" J. Lagzdiņš (TP) esot publiski paziņojis, ka "mūsu partijā (TP) noteicoša loma lēmumu pieņemšanā ir no aktīvās politikas šķietami aizgājušajiem partijas ierindas biedriem". Lagzdiņš arī atzīstot, ka "šāda situācija nav īsti normāla"... ----------------- *O.M.© “Hroniskais pjedestāls” - 4.02.2009., Nr.5.* "Mums "partijā" 'locekļu' - paliela čupa, Bet - *reāli* 'šiverē' "taukmūļu" grupa, Kas "mākoņu" 'fīreram' "zandales pucē" (Tās šamējam 'hroniski novārtās šmucē'...). Tiek 'bīdītas' "shēmas", ko Tētis 'liek priekšā', Kas "taukmūļu" kom(b)andu 'sažmiedzis riekšā' (Kaut "ierindas biedrs" šis *skaitās*, vai 'spicē', Bet *faktiski* - "pasūta mūziku" 'blicē'!...). Nav "normāli" šitā - to, 'biedri', sen saku!!! Bet - apčamdot "tugrikiem" piebāzto maku, Es 'pieveru žaunas', jo - Tētis mums = "banka"... *Ar "taukmūļu sveicienu" - "deputāts" Janka!*..." =========== oriģinālversija = "O.M.© blogā". u.c.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas