Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +21 °C
Pērkona negaiss
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Jansons atturas vērtēt Rīgas domes aizliegumu 16.marta pasākumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šmucīgajam
Š
Kādas tiesības ir krieviem (ieskaitot Nilsu Ušagovi) lemt par pasākumiem, kas saistās ar Brīvības piemienkli? ----------------------------------- Šādas tiesības viņiem ir devuši Latvijas pilsoņi ievēlot viņus Rīgas Domē.
ruksis
r
Iegādājies latviešu burtus, man grūti sekot taviem komentāriem, kaut gan esam vienā frontes pusē.
virsleitnants Sausais
v
Atcereesimies veel vienu aizliegumu, arii ar izdomaatiem "pamatojumiem": filmas "Putina sisteema" iznjemsana no Latvijas TV. Atrunas gan ar neeksisteejosa "horizontaalaa taimkoda" bojaajumu, gan "nepaarbaudiitu tulkojumu". Galvenais cenzors veel joprojaam seezh amataa. Un cik veel taadu maskeetu cenzoru seezh citos amatos?
Elva
E
Kārtējais pabira, kuram nekad nebūs sava viedokļa.
Pjotrs Šmuce
P
Kādas tiesības ir krieviem (ieskaitot Nilsu Ušagovi) lemt par pasākumiem, kas saistās ar Brīvības piemienkli? Viņiem ar to nav nekāda sakara.
virsleitnants Sausais
v
Orvela cieniitaajiem varu ieteikt vinja treso darbinju - "Vaarda briiviiba". Ir citeets vai nu Solonina graamatas ievadaa vai diskusijaa par Viktira Suvorova koncepciju (nevaru taa uzreiz atcereeties nosaukumu katram darbam, ko lasiiju pedeejos 10 gados). Kopsavilkums: Demokraatija var buut selektiiva. Piemeeram, Orvelam bija gruutiibas izdot PSRS kritizeejosu literatuuru Lielbritaanijaa un vinsh saduuraas ar ljoti labi maskeetu cenzuuru, kaut gan vispaar demokraatija Lielbritaanijaa neapsaubaami pastaav. Ja jau taadi briinumi notiek vecajaas demokraatijaas, tad veel vairaak notiek postkomunisma valstiis, kur vecie interfrontisti veel darbojas politikaa.
virsleitnants Sausais
v
Ja biedrs kursh simulee vienlaiciigi dzirdes un domaasanas trauceejumus, grib taadu atbildi, ko nevar nedzirdeet vai tiisupraat nepareizi saprast, te buus: aizliegumam nav reaala pamata, tiesi taapat kaa nebija 2007. gadaa. Gan toreiz, gan tagad lielkrievu sovinisti ietekmeeja leemuma pienjemsanu speleejoties ar vardarbiibas draudiem. Soreiz ir veel viens papildus faktors, SC ir teiksana iestaadee, kas lemj par gaajienu. Tagad arii varam sleegt teemu, jo pat trollis 2007 vairs nevarees nekur nosimuleet kurlumu vai noteelot, ka nav sapratis.
Oskars
O
Jo Jansons ir no KREMĻA iesūtītais !!!!!!
2007
2
Piekrītu, ja Jūs nespējat atbildēt, tad tiešām nav ko turpināt tēmu.
Ministry of Truth
M
Šoreiz netraucēšu. :) Tas ir acīmredzami - ja kāds runā par draudiem, tad ir jāskatās, kas tos rada vai sola. Latvieši ar puķēm? Ko tie apdraud, kādi ir šie draudi? Latviešu gājiens šeit būs kā Kapu svētku apmeklējums. Atbildes nav. Tātad te ir runa par apdraudējumu nevis kārtībai, bet latviešiem, kas izmanto Satversmē noteiktās pulcēšanās tiesības. Ja valsti kaut kas apdraud, šādu situāciju ir jāizmeklē. Ja DP vai VP to nespēj, ir jāpārskata kadru politika. Tā būs noderīga konsolidācijas forma. Gaisā ir jūtama tāda kā terorisma elpa - nezināms spēks ar nekonkrētiem, bet bīstamiem draudiem panāk, ka valsts tiem piekāpjas. ES un NATO valstī tā nedrīkst notikt.
virsleitnants Sausais
v
Ja biedram 2007 vairs nav ko teikt un vinsh paariet uz vaardisko futbolu (uz jautaajumu atbildeet ar jautaajumu) tad klapeejam ciet teemu.
2007
2
Kaapeec bija siis barjeras - taapat aiz neko dariit? --------------- Varbūt arī šīgada aizliegums nav tāpat vien, aiz neko darīt?
virsleitnants Sausais
v
Bezmugurkaulnieks par tiesiibsargu - lienoso sovinistu veertiiba. "peec tiesas sprieduma varees..." Lai paarsuudzeetu vai atstaatu speekaa tiesas spriedumus, ir otraas instances tiesa. Bet bezviedoklja tiesiibsarga vieta buutu klapeejama ciet, kaut vai mazs, tomeer ieguldiijums budzeta konsolidaacijaa.
virsleitnants Sausais
v
Kaapeec bija siis barjeras - taapat aiz neko dariit? Vai varbuut tomeer taapeec, ka tie pasi, kas sodien sastaav Saskanjas centraa, draudeeja izjaukt pasaakumu? Protams, buutu labaak, ja draudeetaaji tiktu vienreiz sagaidiiti ar policijas stekiem, uudensmeteejiem un visu paareejo, ko sodien lieto pret vardarbiigiem demoleetaajiem, bet peec aiztureesanas tiktu saukti pie atbildiibas par nacionaalaa naida kurinaasanu un visu paareejo, ko butu paspeejusi sadariit. Otrreiz vairs neliistu un draudeet arii nemeegjinaatu, bet 2009. gadaa nebuutu 13. janvaara.
2007
2
ja Biskekas Nacionaalo Nesaskanju Centram buutu vairaakums parlamentaa, vienam pasam vai blokaa ar Bijuso Interfronti? Vai mees vareetu atziimeet 11. novembri? Bet 18. novembri vareetu? ----------------------- Kas bija pie varas 2007.gadā, kad Brīvības pieminekli apjoza ar barjerām - Saskaņas centrs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas