Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Janvārī būs izmaiņas vairāku partiju valdēs

Ņemot vērā izmaiņas likumdošanā, kas aizliedz valsts kapitālsabiedrību padomes vai valdes locekļiem ieņemt vēlētus amatus partijā, vairākās valdošajās partijās janvārī būs izmaiņas to valdēs, raksta laikraksts _Diena. _Politiķiem mēneša laikā būs jāizšķiras, vai saglabāt darbu uzņēmumā vai palikt partijas valdē. Vairāki to locekļi jau ir uzrakstījuši iesniegumus par aiziešanu no posteņa partijā.

Par labu palikšanai partijas amatā lēmis Latvijas Zaļās partijas līdzpriekšsēdētājs Viesturs Silenieks, kurš nolēmis atstāt SIA Vides projekti valdi un palikt partijas vadībā. Viņš gan turpinās strādāt Rīgas brīvostas valdē, uz kuru ierobežojumi neattiecas.

Sakarā ar izmaiņām ZZS valdē, kuru atstās ZZS ģenerālsekretārs Kārlis Boldiševičs, lai saglabātu amatu valsts a/s Latvijas valsts meži valdē, un SIA Zemkopības ministrijas nekustamie īpašumi valdes loceklis Roberts Dilba, ZZS būšot nepieciešams sasaukt pilnsapulci, kas ir tiesīga lemt par izmaiņām valdē. TB/LNNK vadībai iesniegumu par aiziešanu no amata partijā jau uzrakstījis a/s Pasažieru vilciens valdes priekšsēža vietnieks Andrejs Požarnovs, viņa vietu valdē ieņems nākamais kongresā visvairāk balsu ieguvušais kandidāts. Savukārt Jaunais laiks, no kura valdes aizies Hipotēku bankas padomes locekle Baiba Brigmane, līdz 13.februārī paredzētajam kongresam strādās nepilnā sastāvā. Par to Dienu informēja partiju ģenerālsekretāri. Tautas partijas valdē ir tikai pieci cilvēki - līderis Andris Šķēle, viens ministrs un trīs Saeimas deputāti -, un tajā izmaiņas nav nepieciešamas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

 

Žurnālistes Ināras Egles rakstu "Partiju priekšstāvji izvēlas strādāt valsts uzņēmumos" lasi šodien laikrakstā "Diena"!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas