Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Trešdiena, 17. aprīlis
Rūdolfs, Viviāna, Rūdis

Jaunā politiskajā kustībā kopā ar Pavļutu startēs arī pētniece Golubeva un uzņēmējs Staķis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
stiks
s
http://lostworlds.lv/go.php?1139587002
Cilvēki
C
visos Latvijas miestos var veidot savas sabiedriskās organizācijas,kaut vai brīvmūrnieku.Bet vienīgais-vai cilvēki ir gatavi sadarboties organizēti kāda mērķa sasniegšanai.
tak
t
pavļuks ; kā skudru lācis
FF
F
Taisni tāda - nedzirdētu pētnieku un uzņēmēju - partija Latvijai vajadzīga. Iekšā vēl glumiķi no mirstošas partijas, gan jau vēl kaut kādas pabiras atradīsies. Žēl. Šķita, ka Pavļuts stāv ārpus visiem šiem sūdiem.
URRRĀĀĀ...
U
Lai boļševiku čekist-komsomoļci ar naclopiem varētu turpināt likumīgi izrīt sili demokrātijas apstākļos, apgudrējošos vēlētāju masām ir nepārtraukti jāpiedāvā debīli svaigas izvēlnes iespējas. Tas 26 g. tiek darīts gan vecajiem potikrimanāla grupējumiem pārgrupējoties mainot nosaukumus gan piedāvājot jaunus siles šņukurētgribētājus. REZULTĀTI PERFEKTI !!!
Mandelas efekts
M
Ar CERN maina pasauli. Daudzi to arī ievēro un pamana. Visi atcerās, ka Kenediju mašīņa bija tikai 4 cilvēki, kad toreiz nošāva Dallasā. 2 priekša, un viņs pats ar sievu aizmugurē. Visi to atceras. Paskataties tagad, kādu sviestu rāda, it kā par pagātnes notikumiem, pilnīgākais cirks ievadi netā, paskaties.. ir kaut kāda neloģiska mašīna ar nekad nebijušiem 6 cilvēkiem. Ir izmainīta pagātne, kaut gan ir daudzi attēli no Kenedija muzeja, kuros redzams visiem agrāk zināmais limuzīns, ar 4 sēdvietām, kā mēs visi to atceramies. Nu, paskaties pats, ko tagad rāda un ko var atrast par Kenediju. Viss ir pilnīgi savādāks un tas limuzīns ar 6 cilvēkiem un Kenedija sieva tur dara trakas lietas...nu, pagātne izmainīta..paskaties pats....visi šokā. Kolaiders dara savu un realitāte mainās. Ievēro ari citas pārmaiņas. Kad Volvo zīme nemanot kļuvusi pēkšni par vīrieša simbolu un Forda zīmei parādījusies cilpiņa pie F burtiņa un arī Chevron logo ir mainītas krāsas un filmās sižeti nomainījušies un teks
vecis
v
dibinās jaunu partiju lai pirmie trīs no saraksta varētu ielīst Saeimā ...
parādās cerība, ka samazinās nodokļ
p
Ja politikā atkal nāk iekšā Pavļuts, tad parādās cerība, ka samazinās nodokļus un atcels Vienotības prasītās ekonomikas attīstību bremzējošās ienākuma nodokļa progresīvās likmes.
kustība
k
Vecie vēži atkal kaut ko kustinās?
Gans
G
Nebija jau tie sliktākie "vēži". 10x labāk par zaļo sērgu būs jau nu noteikti.
  • 1
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ar likumu garantēs skaidras naudas pieejamību

Valdība otrdien atbalstīja grozījumus Kredītiestāžu likumā, kuru mērķis ir nodrošināt skaidrās naudas pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijas teritorijā, nosakot minimālās prasības pakalpojumam, kura r...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas