Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Jaunā valdība jau pirmajā sēdē sāks darbu pie nākamā gada valsts budžeta izstrādes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tantuks
t
Ja daudz un labi stradajis ,tad tev liela pensija un visu ko var jau ir nonemts,nodoklis visu .Man 15 gadus tikai nemts nost,nekas nav indeksets,jo es biju mulke sanemu godigu algu,neviss aploksne. Ja esi slinkojis un pensija iznakusi maza,tad valsts gadas par tevi uz citu rekina. Vajag saprast ,ka ekonomika nav jedzieni liels vai mazs,bet ir formula pec kuras rekina pensiju un tie cipari katram ir atskirigi atkariba no ienemama amata ,darba staza. Stimulet velas un stimule enu ekonomiku,aploksnu algas.
Reizrēkins
R
Latvijā pašreiz ir lielākie pasaulē nodokli no vidējās darba algas 600 eu
tas nav galvenais
t
Budžets, kā paši zināt, ir ikgadējs darbiņš. Lai veicas tā sastādīšana! Tomēr galvenais, ko no jums gaida - radiet darba vietas, veiciet reformas, lai cilvēkiem nav jāmūk prom, nevarot izdzīvot savā Tēvzemē! Dariet, rakstiet, runājiet vairāk tieši par to!
Lelle
L
Vispirms lai jaunā valdība sāk ar valsts pārvaldes izrevidēšanu, atlaiž 2/3 Rīgas liekēžu, i budžetu nevajadzēs konsulidēt uz nabagās tautas rēķina. Iestāzu vadoņu, ministriju departamentu direktoru krēslos joprojām sēž padomjlaika funkcionāri un čekisti, kuri nokorumpējušies līdz ausīm un turpina iztukšot valsts sili.
krabis
k
Tu esi atpalikusi no dzīves - lielākā daļa darītāju jau ir samazināti un paši aizgājuši, palikuši tikai partijām pietuvinātie un priekšnieki. Bet būtu naivi iedomāties, ka tos tā ņems un atlaidīs.
  • 1
  • 0
He he...
H
Sākas Vienottības un tās klonu- Zaptes pārtejas triumfs... he he... tautas laupīšanā.... hi hi... Gods kalpot biezajiem!!!! ha ha....
He he... > jenotu Vai 10:42
H
Ak, tad patyiesība kož kaulā??? he he... nabaga jenotiņi un viņu pakaļskrējējiņi... hi hi... Cik Jūs gan esiet TUPI.... ha ha...
  • 2
  • 0
ha ha
h
Galvenais lai veicot bagāto notērētās naudas konsolidāciju uz nabagu rēķina, neaizmirst budžetā ieplānot naudiņu "saldai tējiņai" priekš penšiem. Vismaz Hitlers to nepažēloja, kad bija jāatbrīvo valsts kase no izdevumiem...
  • 2
  • 1
Vai
V
esat mēģinājis turēt kājas karstā, bet uz galvu liet aukstu ūdeni? Tas palīdzot atbrīvoties no žagošanās - he he, hi hi..
  • 0
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas