Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Jaunais katoļu gans par Pujatu: Cilvēku reakcija liecina, ka viņi tikuši ievainoti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Benedetto XVI
B
Tikko iecēlu amatā, bet nepagāja ne gailis vēl nebija nodziedājis, kad jau trīs reizes aizleidza savu tēvu ticībā. Un atkal ciešanu evaņģēlijs atkārtojas. Un atkal kāds no manējiem bīskapiem nodod Baznīcu.
filozofs
f
nesaziedoja 'dzipam , tas nav iespeejams , te tiirs politbizness, vajag maaceet izpleest no valsts naudu piemeeram bazniicas remontam , tas viegli izdaraams muusu korumpeetajaa videe , padalies ar izkaartotaaju un smuka summa jau rokaa , naudu izlieto kaa vajag i gailis pakaļ nedziedaas , tas ta arii bija ar bazilikas remontu kad atbrauca paavests , Agloniets bija starpnieks starp valsts iereedņiem un bazniicu , nu atleca toreiz 600 mersiitis , nekaads dieva sods tam nesekoja , taatad neticu dieva esamiibai , arii Agloniets tam netic , jo baušļi tak maaca , tev nebuus zagt , rezultaats pavisam nesmuks , nu jau džips par 100 tuuktošiem , Pujaats pats atzina ka šii ziimeešanaas nav uz labu , bet dieva sods tikuntaa nav saskataams , pujats pats dievam tic redzeedams apkaart sev dziivas nelikumiibas ??? šaubos , šis pareizi pateica , ka nostaajies blakus velnam , otrs pieraadiijums viņa neticiibai , iistens ticiigais to sauc par saatanu , vells ir pagaanu ticiibai , taadai kaa latviešiem , kuriem tautas pasakaas ir daudz piemineets šis nelabais , ... tagad uzbaazties ar biibeles maaciibu??? nav vairs viduslaiki , atpakaļ tumsoniibaa ar varu neiedziisi , ja jau ytik briesmiigi grib atgriezt taas avis , nuriikojiet sveetdienas skolas pie bazniicas un ne par valsts naudu , bet taapat ar pliku paarlieciibu , jo dievs naudu nemiil , nauda ir no saatana , nesaprotu metodiku biibeles maaciibai , taa domaata taapat kaa zinaatniskais komunisms un obligaataas literatuuras maaciišana padomijas laikos??? mani beerni sen izauguši , bet nekad viņus šajaa muklaajaa nedziitu...., ko juus balsu ķeeraaji izdomaasiet veel peec 10 gadiem???
viedoklis
v
Par Satversmi un Bībeles mācību! "99. Ikvienam ir tiesības uz domas, apziņas un reliģiskās pārliecības brīvību. Baznīca ir atdalīta no valsts." Ko tas nozīmē? 1) ka Valsts neiejaucas Baznīcas iekšējās lietās (mācībā)! 2) ka Latvijā NAV Valsts baznīcas (kā tas ir dažās Rietumu demokrātiskās valstīs, piemēram, Vācija). Tātad ir konfesiju līdztiesība! Bet nekur nav rakstīts, ka Baznīca būtu ārpus Valsts! Vai, ka Baznīca ir kaut kas pretlikumīgs! Tā kā ikvienam ir tiesības uz reliģiskās parliecības brīvību, tad katram ir tiesības savu ticību praktizēt - tai skaitā baznīcās! Kāds varbūt domā, ka šis Satversmes pants nozīmē, ka valsts noliedz Baznīcu - kā Padomju ateisma laikos? Nē! Citi likumi regulē šīs attiecības starp valsti un Baznīcu un tajos var noteikt arī Bībeles mācības vietu skolās utt. Tas NAV pretrunā ar Satversmi! Visabāk šo problēmu risināt tā - tiem skolā, kuriem Bībeles mācība ir nepieņemama, ir alternatīvs mācību priekšmets - ētika! Tā ir daudzās rietumu valstīs un arī patlaban Latvijā, tikai šo 2 mācību priekšmetu tandēma mācīšana diemžēl neturpinās pēc 3. klases! .
kuku
k
Kaadas mulkibas - apvienosim visus, bet taa, ka neviens nezaudeetu identitaati vai netiktu aizvainots! Nevar buut vilks paeedis, bet kaza dziiva!
Zoja Monroza
Z
Atvainojos! Mani necilie komentāri bija Andrim domāti.
Zoja Monroza
Z
Katrā ziņā "jo" ir melna dvēsele, jo miesa ir lemta iznīcībai un kāpēc tai ļaut vaļu? Daudzreiz labāk ir to valdīt.
Zoja Monroza
Z
Jūsu doma ir pareiza, bet manuprāt agapei ir plašāks pielietojums, bet filios(ja tikai pareizi uzrakstīju) ir tuvāk jūsu apzīmējumam.
grāmatvedis
g
Toties Latvijā ir tik daudz sirdsšķīstu ticīgo, un katrs trešais šeit rakstiski izpauž vēmienu pār visu, kas saistās ar Baznīcu. Bet Jūs sakāt - šī valsts var iznīkt, jo process jau sācies. Tāda sīka vienība kā šī Latvijas valsts pasaules ļaunuma priekšā vispār pastāv nejaušības dēļ, jo ar tik zemu tautas morāles līmeni tā pastāvēt nemaz nevarēs - lielo valstu cinismu nepārvarēt.
andris
a
fui..... neaizskar! - tas ir upuris un reizē Dieva dāvana - savas rūpes (agape -grieķu val. t.i. mīlestība dalīšanās priekā) veltīt draudzei
jo
j
Ja nebalso, tad greeko......kapeec taads apziimeejums , nosodiijums, pamaaciiba.Tas tonis tomeer interesants.....Ja Tu nedariisi to tad Tu esi nevisai labs. Zbignjev....ja Tev nav sex ar Sievieti, tad Tu neesi normaals...nu kaut kaa taa...
jo
j
Nuu par Biibeli- tas uzstaadiijums tomeer interesants.es domaaju , ka nevis jaadod iespeeja atteikties, bet jaadod iespeeja piieteikties apguut...
Ēriks
Ē
"aktīvi draudzes locekļi ir ONLY 5 - 6 %..." (izcēlums mans) Domai, ja ne gluži skaitļiem, pilnībā piekrītu, bet no kurienes raksti, ka piemirstas kurā valodā raksti?
*****
*
Putjats, Stankevičs, kāds cits, ... katolis paliek katolis ...
pakausis
p
un vispaar.. es domaaju ka Pujaats speciaali pateica tik trulu runu, lai ta nu jaunais var iejaat uz sava baltaa zirdzinja un pateikt - nee nu taa neiet krastaa, es esmu savaadaaks, es esmu tipo labaaks... :)) dodiet vinjam kaadu pusgadu - buus taads pats dogmatisks trulenis kas izmantos Dieva vaardus lai attaisnotu savu naidu un bailes :)))
pakausis
p
nu kur var cilveeku ar taadu vaardu likt bazniicas priekshgalaa?? tur tak acis var izmezhgjiit meegjinot to vaardu izlasiit..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas