Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Jaunievēlēto Saeimas deputāti Inesi Voiku interesē, kā uzlabot parlamenta darba atklātību un atbildību

Jaunās sejas Saeimā: Ar darbiem pierādīt – politiķis nav lamuvārds

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
KAD BEIDZOT ''DIENU'' IZTĪRĪS NO KRIEVU FAŠISTIEM ???
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
KAD ???
  • 1
  • 0
Šī
Š
jaunā seja ir briesmīga!
Junkurs
J
Politiķe Voika ir gan lamuvārds, gan arī īpašvārdu salikums.
Konstance
K
Mani arī māc šaubas par šīs deputātes patieso un nesavtīgo vēlēšanos kalpot Valstij un tautai.
.
.
Kurš nu būtu runājis? Kā tur bija ar to 2013 gada "Zolitūdes" komisiju, kura vēlējās "izsist" lielu naudu no nodokļu maksātāju naudas, bet neizdevās?
OK
O
Vai Inesei ir ģimene un bērni? Nevaru atrast Google neko par šo tēmu... Vai nevarētu kādu caurspīdīgumu ieviest šajā sakarā?
Čekist-bāba Vaira
Č
Tiem kuri polulitiķus lamā ar matj tvoju vārdiem vajaga sadot pizdzuļeij. Cūkukūtī Saeima ar darbiem tiek pierādīts, ka LV politiķis ir pasakains smukdirsējs, kurš viemēr kalpos LPSR čekistu un PSKP krievbandītu interesēm.
vārdi un darbi
v
Voikai ilgus gadus bija lieliska iespēja ar darbiem pierādīt savu varēšanu un gribēšanu cīņā ar korupciju. Bija gan plašas iespējas izteikties medijos, gan bagātīgs finansējums no dažādiem pretrunīgi vērtētiem oligarhiem, gan no mūsu, nodokļu maksātāju kabatas. Diemžēl Voika sev pašpiešķirto "korupcijas eksperta" titulu izmantojusi savās mantiskās interesēs, aizstāvot klaji koruptīvas afēras un to veicējus. Ne velti vēlēšanās Voika startē projektā, kurā vienkopus savākušies vieni no korumpētākajiem personāžiem Latvijas politikā. Tādēļ lai kā negribētos ticēt labiem vārdiem tomēr Voikas gadījumā tie ir tikai vārdi, aiz kuriem ir pavisam citi mērki.
raycinden
r
Prisijunkite prie manęs švęskite šitą didžiulę ir puikią dieną, kurią mano viešpataus Dievas padarė panaudodamas šį didžiulį ir galingą gydytoją, vadinamą pranašu Kamalu, išgydyti mano ŽIV / AIDS ligą, kuri jau 6 metus buvo priblokšta be sprendimo, siekiu sprendimai internete ir per ligoninę jie vis dar skiria man orientacijos apie narkotikus, kurie gali išplėsti savo metus. Dabar, kai pranašas Camala padėjo man išgelbėti mano ligą iš savo gyvenimo, aš labai skolingas, kad išgydytum mane tikrai ir vėl, Susisiekite su pranašu dr Kamalu už ŽIV gydymą šiandien: [email protected].
P
P
Sapņot=murgot nav kaitīgi.Utopiste velk uz Sarkano grāmatu? Tukšu d...t nav malku skaldīt.Pieļauju,ka vārdi nāk no sirds.Diemžēl Jūs darīsiet to,ko Jums ar karotīti iebāzīs mutē;atliks tikai sagremot un izspļaut.
G>P
G
darīs to ko teiks Soross: Viņa ilgus gadus jau barojas no Sorosa naudām.........
  • 38
  • 2
Rita
R
Sorosists māk muldēt , nevis strādāt !
Fakts
F
Mums nevajag vecos sorosītus Saeimā!
Web
W
Kā J.aunups teiks tā darīsiet :):):(
Nunu
N
Politiķis ir lamuvārds arī pensijā un vispār jebkuros apstākļos. Tā politiķa smaķele velkas līdzi. Tad kāpēc pret to cīnīties?
blēdei Voikai
b
Pastāsti labāk par savu episko Zolitūdes katastrofas "sabiedriskās komisijas" epopeju! Nu tur papīra smalcinātāji par ceturtdaļmiljonu, noslepenotās tāmes un citas jaukas un mīļas nejaucības. Varbūt pēc tā izdosies nelamāties, kaut gan šaubos.
Voikas kuņģis
V
O jā, Latvijas kuģniecības prihvatizācija arī bija viena makten garšīga epizode šīs "jaunās sejas", kura Latvijas kleptogarhiju apkalpo otro desmitgadi, biogrāfijā. Lielisks piemērs,kā par nelielu samaksu nesaskatīt šaubu ēnu korupcijas polārajā naktī. Voikai apetīte ir laba. Saeimā ir ielīdusi, tas nozīmē, ka drīz par viņu dzirdēsim atkal. Un neceriet, ka tas būs kaut kas, kas saistīts ar darbu valsts un dabiedrības labā. Šādi jēdzieni Voikai ir sveši.
  • 48
  • 3
erzerums
e
Voikai izdevās pārstāvēt sabiedrību ne tikai Zolitūdes traģēdijas lietā, bet iesāka ar Latvijas kuģniecību.
  • 43
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas