Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 12. jūnijs
Nora, Lenora, Ija

Jaundžeikars: premjers pārlieku iejaucies KNAB lietās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arta
A
Ahhhhh, nu gan sasmīdināja, un šis cilvēks, laikam, ir tas kas neiejaucas tiesībsargājošo orgānu darbībā.)))))))))))
aitina
a
Loti zel kad tu esi nelaika piedzimis.Acim redzot lieliski zini ka ta naudina pazuda noK NA BA . Ja guleji taja laika tadatkartoju velreizi.Musdienu dizakais gaisregis GUNDARS BERZINSjau krietnu laiku pirms sis fakts izskaneja publiska telpa precizi nosauca summu kura pazudis. Ar pirmo piegajienu neizdevas LOSKUTOVU NONEMT tad tava mijota TPizdomaja so kombinaciju.ATRADAdivuslohus sak nu iztaisat protams par labu samaksu. GAN JAU TO CILVECINU ,KAS ORGANIZEJA SAKODIS LAPSENES.mulku paliek aizvien mazakun necenties vairak melot
hā hā hā
h
piemirsu. Kraukļu ventis dzīdās.
hā hā hā
h
šis laikam domā jauno kandžas recepti. Čongalijā būs svātki un sacenšanās kontrbandistīm ij alkašiem.
Anna
A
Nemuldi, Ansi :) Atbildību par valsts izzagšanu jāparasa no Buldozeriem, no Riecieniem, no Lembergiem, no Mozgiem un Miķelsoniem. Tiesi to dara Maizītis, Loskutovs, Strīķe. Tāpēc jau zagļu aizstāvji tik ļoti satraucas, ka likuma roka saņēmusi kārtējo kretīnu aiz olām :))))
Anna
A
Vai šis vīrelis savā amatā nesēž kopš narkotiku skandāla, kurā viņa dēlēns apreibinājies brauca pa pilsētu un uzspļāva sabiedriskajai kārtībai? Vai arī tā bija tikai preses pīle? Domāju, ka pienācis laiks šo atkritumu apsaimniekošanas speciālistu nomainīt.
Populists
P
Es Tev pilnīgi piekrītu, bet vai Vilnītis ir tas, kas ļāva zagt, vai bezzobainais KNAB Loskutova un Strīķes vadībā (kur pats KNAB rādīja priekšzīmi zagšanā)?
Populists
P
Lai spriestu godīgi, ir jāpazīst gan konkrētie cilvēki, gan lietas un apstākļi. Tas, ka valsts ir izzagta, atbildību būtu jāprasa no Loskutova, Strīķes, Maizīša utt. Nevar no Vilnīša prasīt atbildību un apvainot par neizdevušos Latvijas valsts pagātni ! ! ! __________________________________________________________ _____________ Ja čigānu tiesāja par kandžas tecināšanu, tikai tāpēc, ka viņam ir kandžas tecināšanas aparāts, .... tad gudros komentu visziņus vajadzētu tiesāt par izvarošanu ....jo aparāts ar ko var izvarot viņiem katram ir ! ! ! (es šeit nedomāju seksu)
REDZ- cela dit en pa...
R
Pie mums visu nosaka nauda! Jebkurš "plānprātiņš" iemaksā naudiņu partijai un atkarībā no tās lieluma tiek iesēdināts noteiktā vietā sarakstā! Kur ņem naudu tādi jaundžeikari, ir interesants jautājums?
trollis
t
Divaini-musu milo zemiti vada tadi idini,kuri pat savus bernus nemak izaudzinat-un tadi izdod likumus un maca mus dzivot-tiesam veletaji-loti gribesu redzet kas notiks velesanas-prezidentam lielakas pilnvaras atlaist Saemu,ta ka Ulmanis to izdarija.Mums nav jabaro 100 liekezus,kuri nakamaja diena aizmirst par godu,sirdsapzinu -gul vai taisa rebes 4 gadus-Mums tacu lieliska iespeja izrapties no krizes-parekiniet cik naudas nebutu jamaksa nodoklos deputatu un vinu gimenu uzturesanai!
cela dit en passant
c
Latvijai ar genofondu tiešām ir traģiski, ja tāds Jaundžeikars vispār var atrasties Saeimā. Nožēlojami. Par drošibu Latvijā atbild baznīcas skolu beidzis plānprātiņš.
trollis
t
Divaini-tad
galdautinjsh
g
Labaak jau laikus ienjem rindu uz Rusanova pakalpojumiem, nozheelojamais!
Raitis
R
kāds sakars KNAB Vijciemā, kur tas atrodas, gribētos zināt?
aitina
a
jaudzeika labak pasaki kad tu atdosi zemniekam naudu par pienu,un tad sak bruket par tautas GOJAMU MINISTRA PREZIDENTU k-ng DAMBROVSAKI, tu pat nav verc vina netirumim zem tupele, palasi ko sak starptautisaka presa par mus k-g DOMBROVSKI un tad ver muti vala nelietis tris kuba

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas