Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Jaunups: Dombrovska ministru piedāvājums neignorēs nevienu partneri

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
buda
b
Tas ir amorali,ka Latvijas valdibas, politiki slepus izvelas ministrus, Normalas valstsi par ministriem ieliek profesionalus, zinosus, izglitotus, sapratigus cilvkus, bet Latvija baz kaut kadus debilikus ka zalanus, veldres, slakteus, rozes, seglinus, demakovas, kinnas,...un dazi deblikiki pat iemanas vadit divas tris ministrijas ar pilnigi preteju novirzienu, profesionalo darbibu. Latvijas valsts ir bankrotejusi, pateicoties Godmana un Skeles noziedzigajai politkai, kadu vini ir realizejusi Latvija 20. gadu laika, tiesi sada situacija ministru amaotos ir jaizvel izglitoti, sapratigi, zinosi, godigi cilveki.
He he...
H
Vai tas tukšpauris JL jaunpups nevar aizvērties? Vai viņš dumrovska sapņu tulks vai čukstētājs? Kā paver muti- tā vieni stulbumi parādās.... būtu nu labāk meičas aplecis nevis bļuznīnijis kaut ko nesakarīgu....
6
6
nu ja jau ārlietu ministram jābūt no ZZS tad var Viktoru Ščerbatihu, runā divās valodās, spēcīgs ar mugurkaulu, starptautiski pazīstams, ar labu humoru, ja vajadzēs tad putinu mezglā sasies!
!!!
!
Nē, skolas biedri...
Arturs M
A
Vējonis??!!!Nu nepazemojiet Vienotību Valdi!
Kriš
K
Vējoni par ārlietu ministru pirms NATO parlamentārās asamblejas?? WTF ?? no disrespect Vējoni, bet WTF?
Liepāja
L
Šoreiz kārta liepājniekiem.
Klasesbiedrs
K
Kas šoreiz būs? Jaunupa, Repšes, Dombrovska, Āboltiņas vai Krupņikova klasesbiedri?
dzeris
d
Tas Vējonis kaut angļu valodu pārzina, kāds zina? Vispār, tas rezervistu soliņš tām partijām stipri īss. Tomēr, kāpēc neder Pabriks, TP pret?
bimba
b
Bet runājot par Valda Dombrovska valdību, tā man pašreiz izskatās, kā šorti, kurus Dombrovskis ar citu partiju cilvēkiem vēlas uzšūt par biksēm, kas būtu vienos ielāpos.
bimba
b
Vējoni par ārlietu ministru!!!! HAHAHAHA! atceros raidījumu ak kungs vai vakara ziņas vai kaut kādu citu ar humora pieskaņu. Raidījumā bija par no Baltkrievijas ienākušiem naftas produktiem Daugavā. Vējonis pēc divām nedēļām tikai atklāja sabiedrībai, ka ir problēma, kaut gan jau divas nedēļas par to ziņas vien runāja. UN raidījuma vadītāji teica, ka Vējonim būtu jābūt labākam pat par Kārli Ulmani. Latvija būtu okupēta, bet tikai pēc divām nedēļām viņš atģistos un to publiski pateiktu sabiedrībai :D:D Ko es ar to visu gribēju pateikt? Tik lēnu guļošu zaļenieku par ārlietu ministru es tiešām negribētu. Viņš ar savu darba stilu var aizbaidīt jebkuru starptautisku partneri ar ko vēlētos dibināt ciešākas attiecības.
Viesulis
V
Vis jau ir pieņemami, bet Vējonis kā ārlietu ministrs - nē! Tad jau labāk Lieģi!
.
.
Spēlēsim vienos vārtos!
skuķis
s
Malacis, Valdi! Tā tik ir vien' pareiz' dom'! Lēnāk brauksi, tālāk tiksi!
Lelle
L
Paldies, Premjer! Gaidīsim pacietīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas