Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Jaunzeme-Grende cer uzlabot attiecības ar kultūras darbiniekiem, "iztīrot" savu biroju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Uldis
U
Daudzi var ar sajūsmu pieminēt Raiņa Antiņu, bet kad tāds reāli uzrodas, brūk virsū kā kraukļi.
par Jūdasa grasi-Dālderi
p
To politisko prostitūtu Dālderi vispār nevar laist tuvumā ne kultūrai,ne politikai!Vai tad neatceraties viņa politiskokarjeru-cirku? Sākotnējo ''bezpartijiskumu'',tad mētāšnos.Vienu dienu noteikti nestāsies TP,nākošajā ,-jau iestājies.Tad pēkšņa pārbēgšana(pārdošanās) pie Vienotības.Par viņa cūcībām un nodevībām kolektīvos,kuros viņš strādājis, varētu ļoti daudz uzrakstīt.Tik aprobežots karjerists, "savējo ielikteņu lobētājs" un ''pār līķiem gājējs" mūziķu aprindās nav redzēts!
Inese
I
ja sie ir KD,kas raksta komentarus,tad so KM uzskatu vel par labu esam.Stils tads paprasts un neviena radosa doma.Zel,ka tada miskaste ar naida piegarsu .(pret jebkuru,pret visiem un visu laku)Kad saksim cienit tos,kurus pasi ievelam???
Inesei
I
Vai Jūs pati, ja piedalījāties vēlēšanās, balsojāt par "smukajām firzūrām" un dežūrsaukļiem vai arī analizējāt piedāvājumu programmās samērā ar piedāvātajām "personībām"?
  • 1
  • 0
:)
:
Spriežot pēc komentāriem ar kultūru mums tiešām švaki.
:):
:
Tātad - jālikvidē vispār! (?)
  • 2
  • 0
Arta
A
Atkal kaads vainiigs, tikai ne pati.
no malas
n
Ministrija pūst no galvas. Jāiztīra Grende.
Jautātāja
J
Bet pastāstiet man lūdzu mazai tautas daļiņai< piemēram man> kas te īsti notiek? Par ko? Kāpēc?
Munka
M
Dažas kultūras nozares zvaigznes ir ne vien nekulturālas bet arī apbrīnojami atpalikušas stratēģijas mākslā, jo nesajēdz, ka ar tik švaki šūtiem argumentiem nekādu ministres demisiju tie nepanāks, bet vien sagraus paši savas "nevainojamās" pozīcijas pārējās sabiedrības priekšā. Rezultātā tie būs izdarījuši tik vien kā uzspodrinājuši ministres "dzelzs lēdijas" tēlu.
Vova?
V
Vai atlaizt ārštata padomnieci kāda varonība? Vairā gan tā ir muļķība - atlaist koalīcijas partnera cilvēkus. Neviens žagariņš tik dumji nerīkotos kā šī kaprīzā narcise.
  • 4
  • 1
Vova
V
Žagariņi ļoti cienījamo Sarmītes Ēlertes kundzi atlaist nekad mūžā neuzdrošinātos, vot tā:))))))))))
  • 4
  • 0
ha
h
Ta nu gan "dzelzs lēdija", pat žagariņi ir dzelžaināki.
  • 2
  • 1
lūk, kā
l
Nu lūk, uz pareizā ceļa. Gandrīz visās nozarēs priekšnieki ir ielikti no augšas- ,, savējie" bez zināšanām un sirdsizglītības. Novēlu Žanetai NEKLAUSĪTIeS teorijās, kas noliedz pašu kultūru. Tā mums ir stipra- vāja ir vadība. Prieks par Rubeni- tur viss ies uz augšu.
ko nu?
k
Ko gan Spaidere darīs- Dālderis vairs nevarēs piestutēt un pieklusināt visus SISONA niķīšus! varbūt mūziķiem beidzot izlīdzinās samazinātās aldziņas ?
Sabīne S.
S
Kultūras ministre grib runāt par svarīgiem jautājumiem, taču daudzi kultūras nozares "pārstāvji" vēlas šo sarunu notušēt ar kliegšanu par ministres nekompetenci. Tas ir negodīgi un ciniski nodēvēt ministri par negudru sabiedrības kultūras jautājumos, ja viņas saknes patiesībā nāk no kultūras ļaužu vides. Kultūras ministri ir jāatbalsta, jo tad ja mēs viņu noēdīsim, nevienam vairs nebūs drosmes cīnīties ar to kultūras mafiju, kas ir līdzvainīga tautas bojāejai.
&gt; Sabīnei S.
&
Pastāsti savu versiju, no kuras kutūras vides nāk minestres saknes. Ministre, cerot uz valsts prezidentes amatu, radio stāstīja par savām saknēm un tur gan nekāda sakara ar latviešu kultūras vidi nebija. Vai nebūs tāpat kā ar daudzināto "milzīgo atbalstu"?
  • 4
  • 0
Blakts
B
Kultūras midzenis smird, tāpēc to ir jāsāk dezinficēt. Visvairāk ir jācīnās ar blaktīm.
  • 2
  • 2
zaice
z
Tik tālu esam - ministre-politiķe, kam nav nekādas jēgas par kultūras politiku
:)&gt; Aivai
:
Man gan liekas, ka aiva dzīvo kokos :):):):)
  • 1
  • 0
Aiva
A
Man gan izskatās, ka kultūras pārstāvji vēl dzīvo padomju laikos.
  • 2
  • 4
Naftalīns
N
Ar interesi gaidu Gremdes solīto uzrunu kultūr-leksikas valodā.
dace
d
Nespēju beigt brīnīties, cik viena partija var pati sevi iznīcināt. Kļūda pēc kļūdas
ja neredzi..
j
Nespēju brīnīties, ka tauta ir akla un neredz, ka kultūrā ir īsts odžu mudžeklis. Kā mēslus aiztiek, tie smird...Ar TP biedriem vēl pilnas kultūras iestādes.
  • 2
  • 2
Par to biroja &quot;tīrīšanu&quot;
P
Preses sekretāri noteikti vajadzēja atlaist. Vai tika izplatīta kaut viena jēdzīga ziņa par to nepārvērtējamo darba tautas atbalstu un mīlestību, ko izpelnījusies un saņem mūsu kultūras ministre?
  • 3
  • 2
Orakuls
O
Tautieši, pavērojiet kā dzīvo šis nabaga kultūras un rakstniecības darbinieces, cik noskrandušas un izsalkušas tās pastiepj savu rociņu, lai tajā tauta ieripināti kādu grasīti. Taču PATIESĪBĀ, viņas dzīvo Mežaparkā un pusdieno vissmalkākajos restorānos. Visādos dīkdieņu saietos dreifē ar vīna glāzēm rokā un tik dala naudu saviem draugiem no topošajiem projektiem. Tauta - atver savas acis un ieraugi, kas stāv tavā priekšā - kādi liekēži un demagogi ir gatavi skalot TAVAS smadzenes izliekoties par kultūras dieviem, kas zina īsto patiesību, bet tu redz to nezini.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas