Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

JKP atkal uzstās uz minimālo algu un neapliekamo minimumu 500 eiro apmērā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pareizi
P
Ņemot vērā četrkārt un pat pieckārt lielākās algas un pensijas Rietum-un Ziemeļeiropas valstīs,tas arī būtu pats neatliekamākais valdības pienākums! Kamēr vēl Latvijā nav palikuši vien politiķi un pensionāri!
Pensionārs
P
Strauji augot dzīves dārdzībai,varu tikai atblstīt!
Šai valdībai ir jākrīt
Š
jo ministri tā arī nav sapratuši, ka veselības aprūpes pieejamībai un sociālā nodrošinājumam personām, kuru darbspējas ir ierobežotas (bērni, invalīdi, pensionāri u.c.) ir jābūt prioritārām pār aplokšņu algu saņēmēju interesēm patukšot valsts kasi ar diferencētā neapliekamā palīdzību.
JKP šizofrēnija
J
Ar minimālās algas paaugstināšanu mēs paņemam nedaudz naudiņas ārā no ēnu ekonomikas. Ar diferencētā neapliekamā robežu paplašināšanu mēs iedodam ēnu ekonomikai papildus naudiņu un vēl lielākas priekšrocības pret legālajiem nodokļu maksātājiem.
JKP=pseidokreiss populisms
J
Budžets, kurā veselības aprūpe un darbnespējīgo sociālās vajadzības ir aiz aplokšņu algu maksātāju un saņēmēju interesēm pasmelties vairāk no valsts budžetam piekrītošās naudas, ir pseidokreiss populisms, kas, turklāt, atstāj ļoti negatības sekas uz ekonomikas izaugsmi
[email protected]
j
BANK-CA RISINĀJUMS JŪSU PROJEKTIEM: Mēs esam ļoti ātra un uzticama finanšu iestāde, kas piedāvā kredītus godīgiem un cienījamiem cilvēkiem. Ja jūs interesē, jebkurā laikā varat sazināties ar mums, lai iegūtu plašāku informāciju par aizdevuma piešķiršanas nosacījumiem. E-pasts; [email protected] WhatsApp +1(779)888-2154
Vēl pavisam nesen
V
Neviens politiķis taču neiebilda pat par "pagarināto normālo darba laiku" slimnīcu mediķiem!
Ne tikai
N
Latvija ar 43,3 darbā pavadītām stundām nedēļā ierindojas pirmajā vietā ES.Turpretim lielākajā daļā veco dalībvalstu cilvēki strādā mazāk par 40 stundām nedēļā.Vismazāk darbā pavadīto stundu ir Francijā,Nīderlandē,Itālijā un Norvēģijā-38,8 līdz 38,6 nedēļā.Francijā darba nedēļa ir vien 35 stundas gara." Skat."Vai tiešām esam čaklākie Eiropā?",Latvijas Vēstnesis,28.05.2005,Nr.83(3241).
Krējums Saldais
K
Īstenībā, 500x3 jau ir aizgājis vilciens. Ja 200 mēnesī jāizliek pardzīvokli kopā ar apkuri, elektrību, gāzi un telekomiem, tad ar atlikušajiem 300 var izdzīvot tikai tad, ja pērk Maximas nocenoto pēdējās dienas paiku un ģērbjas humanās. Un, ja nav bērnu.
Mans vārds
M
Pareizi darīs!
JKP
J
Jukušo Kidžībistu partija
F
F
500€ nedēļā pirms nodokļu nomaksas par 40 st darba dienu jeb 12€ stundā-tādai ir jābūt minimālai algai
Def
D
Vienīgais pluss jkp
Projām jāiet
P
Bordāns vēl nav sapratis, vai izliekas ka nesaprot, kā 3x500.- nav reāli īstenojams un jāatzīst, ka solīja to, ko nesajēdza.
Robis
R
Kapēc nav? Ir īstenojams, ja tik būtu griba īstenot.
  • 9
  • 6
Ritma
R
JKP ir jaustaj uz ta, ka visa Latvijas valsts, pasvaldibu parvalde, ministrijas, ierednieciba, Saeima.....visiem valsts un pasvaldibu darniniekiem, vaditajiem alga ir japrekina par pamatu nemot Latvija oficiali noteikto minimalo algu un ar to rezinot visus koificientus. Esmu parliecinats, ka paris gadu laika Latvija minimala alga tiks noteikta ka minimums 1000€/menesi , kas butu tikai normali, lai cilveki nebutu vergi un nedzivotu turpmak pec 30 gadunabadzibas, bada....
GH>Ritma
G
Bet kas jūs te spieda 30 gadus dzīvot nabadzība??? Varējat braukt uz savu rodinu un tur dzīvot bagātībā.
  • 5
  • 7

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas