Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

JKP paredzētas valdības veidošanas sarunas ar KPV LV un Attīstībai/Par!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jantariks un Co
J
Šie, nesola man Maksātnespējas bodītes virsvadību un saņemt "aizdevumus" no lūšveidīgā klana, tādēļ manai partijai tīkamāka pat Saskaņa. Nekādu atbalstu nedz Bordānam, nedz Gobzemam ! Vai labāk tomēr, būsim kopā ar vecajiem vēžiem shēmotājiem no Par un ZZS. Tie, vismaz, ir samierinājušies ar to, ka es "aizņemos" vienā vietā viņi citā tautsaimniecības nozarē.
kjjn
k
JKP+KPV , ja ņemsiet visus 45 vecos vēžus,izskatās , ka , vecie blē APAR politologi jūs nožņaugs savās spīlēs ' / pāraudzināšanas nolūkos/ ,kā to izdarīja ar Kaimiņu ,i''izdauzīs jums zobus / ,par mācību, lai jaunie nelien politikā , paliek klusi un mierīgi / ..APAR ir visdiriģents vecajiem,tādēļ ,padomājiet, vai mazākais ļaunums ir jūsu nīstais ZZS vai tomēr slēptais ''draugs'-APAR pēc kura scenārija jau notika 'negadījums' ar vienu no jums
iznākumā nulle
i
Jaunie politiskie spēki tomēr riskēs iet kopā ar vecajiem zagļiem no A/Par? Baidos, ka līdz ar to visām cerībām uz pozitīvām izmaiņām būs pielikts punkts un Latvija atkal turpinās slīkt korupcijas purvā.
nav variantu
n
Jau JKP un KPV neraugoties uz savu jaunpienācēju statusu ir izteikti atšķirīgas partijas. Bet, lai izveidotu koalīciju, ir nepieciešams vairākums Saeimā. Un vēl ir jautājums, kādi zagļi (Šlesers, Meroni) stāv aiz Gobzema.
  • 5
  • 3
Bordāna plāns ir murgains
B
Palasīju to Bordāna plānu - tas ir pseidokreiss populistisks murgojums, kam nav nekāda sakara ar ekonomikas izaugsmi un sociāli atbildīgu politiku!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas