Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 10. jūnijs
Malva, Anatols, Anatolijs

JL: RD rīcība ar Rīgas siltumu novedīs pie cenu kāpuma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
@
@
Privatizētu ne jau sociālās funkcijas veikšanai, bet pelņai. Un to visi justu momentāli. Jau tā ir tie parādi, kas būs tad? Tas, ko te daži jefiņi tērgā par politiskajiem aspektiem, it nekādi nemazina bažas par iedzīvotāju maksātspēju, par cenām utt.
Burkānu Edžus
B
4ATA rīcība liks apturēt šo neierobežoto un nekontrolēto rīcību. Pamatojums nav tāds,kā to pasniedz. Algas un atalgojums ir galvenais iemesls.
rīdzinieks
r
Labākais variants ir "Dalkias" piedāvātie alometri!
gauja
g
Dalkia Cēsīs paaugstināja tarifus pagājušā gada decembrī, kad citās pašvaldībās, kaut simboliski, bet tarifi tika pazemināti. Ja šis plāns izdosies, atvadieties, rīdzinieki, no sava lētā siltuma.
Zane
Z
Un kāpēc JL tā uzskata?
Smuidris
S
Kas tad liedza Rīgas domei pašai divdesmit gadu laikā aprīkot rīdzinieku dzīvokļus ar siltuma skaitītājiem?
Ierednis
I
Da es ne par to, konkursi, nekonkursi, nav svarigi. es tikai stastu, lai JL nemuld lieku, ka Slesers kaut ko ar Dalkia, tiesi tapat JL ar Fortum kopa. tatad, kura apvieniba stipraka, tie ari savaks. mans stast par to, ka vini tiesi to pasu firē
???
?
Vai tu maz manu domu saprati? Man vienalga - Dalkia, Fortum, EON, vēl kāds - bet lai tad taisa atklātu konkursu par privātā partnera piesaisti, ja dome izdomājusi, ka bez tā Siltumu pārvaldīt neprot. Tagad tas pēc tādas ierastas šleseriskas zemgalda šmugulēšanas izskatās. Lai taisa konkursu un tad lai tajā uzvar tas, kurš sola noturēt viszemākos tarifus vai maksāt lielāko naudu.
ciniķis
c
Kaut kā kopēja aina ir baigi līdzīga Bolīvijas scenārijam, arī tur SVF aizdeva naudu uz lieliem procentiem, pēc tam "nejauši" ārvalstu korporācijas prihvatizēja komunālos uzņēmumus un pacēla tarifus līdz tādiem līmeņiem, ka izraisīja masu demonstrācijas. Starp citu, šī valsts 50% IKP maksā procentos par SVF aizdevumu:)) Bezdarbs ap 60%. Nāve no bada izraisītām slimībām ir ikdiena un statistika. Kā būs pie mums redzēsim, bet izskatās, ka kaut kas līdzīgs būs.
gandarījums
g
25% no peļņas atdodam JL un jautājums tiek noņemts no dienas kārtības.
Ierednis
I
Ha, ha, Fortums labs. katram mulkim ari skaidrs, kapec Pulks un JL blaustas, tapec, ka Fortums pa EM vien dzivojas. Par kadu tad komisijas maksu Kampars ar somiem ir vienojies? Patiesiba jau neviens neliedz taisit fortum un kamparam savu kopuznemumu.
..visi vienoti par vienotību-
.
Paldies ,Jaunais laiks ,ka tā gādājat par PAREx cauruma aizbāšanu Neviens iepriekšējais premjers nedeva ne santīma priekš Parex, vienīgais Dombrovskis ir goda vīrs ,kas centīgi bāž gandrīz visu no SVF saņemto naudu banku melnajos bezizmēra caurumos to to caurais maiss 16:28 19.Feb. Tāpēc jau arī mēs ,visa Latvija, tik stipri mīlam skaisto,talantīgo, paklausīgo savu lācīti resnīti valdiņu Dumbrovskiju Valdis-vislabākais 16:30 19.Feb. Es arī obožaju savu JLDombrīti ,ka viņš pirmais un pēdējais, kas spēj sagādāt naudiņu visām ,īpaši, parexsīšu bankām .
pret prihvatizāciju
p
Kāpēc jāprivatizē? Lai neviens nevar kontrolēt .cik lielas algas saņem to "vadoņi' kā privātuzņēms!? Vai ar Fliku jau nepietiek?
grieta
g
nu ja šlesers vai TP ir spējuši šitādu uzņēmumu uztaisit...
grieta
g
hahahhhahah :)) klau - aizej izgulies. nevajag domāt, ka pār visu pasauli valda Šlesers vai TP. Dalkia ir lielākais Eiropas enerģētikas servisa uzņēmums. paskaties google - dalkia.com

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas