Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Joprojām kavējas dzīvokļa izvēle eksprezidentam Zatleram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Cik cilvékiem ir jásamaksá nodokļus lai uzturētu šos bijušos prezidentus (ar visām ģimenēm), kuru ieguldījums valsts labā ne ar ko nepārsniedz vienkāršo cilvēku ieguldījumu?
ar SŪDAINU koku tam MĒRGLIM
a
nevis dzīvokli, lai ar savu veco DRAISKULI Ļuļku tinās pie visiem velniem KANGARS P.S. un ar visiem Kukuļiem, Spradžiem, Ķūļiem, Pautļutiem.
???
?
Liek aizdomaaties, kaapeec vakardienas zinja veel atrodas jaunaako zinju starpaa un visos portaalos... Kas ir tam visam ir saimnieks un sponsors? Aaatraak "aizmirsiisies" Zakja sheemas:)))
domīgā
d
nudien nespēju saprast, kāpēc šis kungs tik ļoti turpina sevi degradēt Latvijas sabiedrības acīs ! Būtu taču beidzot izdarījis savu izvēli un miers mājās ! Bet nēēē, turpina kacināt tautu ! Nudien, laikam galvu arī jāārstē...
ppp
p
Domaaju, ka degradee tie, kuri raksta savus "nevesalos" komentaarus. Un taadu te ir pietiekoshi, lai izdariitu secinaajumu par sabiedriibas inteligjenci un kultuuru.
  • 1
  • 0
nasca
n
Tie, kuri daudzus pretīgos un pat necilvēcīgos (ņirgāšanās par slimošanu, nāves vēlējumi) ir provocējuši, arī nedzīvos mūžīgi. Ļoti daudz vienkārši muļķu, kuriem vajag tikai kādu, ko aplamāt pat nezinot un nemeklējot faktus, bet ir arī pietiekami gudru neliešu.
haralds
h
laimīgais Zatlers. viņam būs, kur dzīvot!
naivs
n
Naivs jautājums, vai tad netiek meklēts lētākais dzīvoklis no iespējamiem? Kā jebkurā iepirkšanā?
teresa
t
Taisnību sakot, pārskatot komentārus, jāsecina, ka mums bija tāds prezidents, kādi esam paši. Pat labāks, jo ne tādu žult, ne melnu naidu laukā nespļauj. Tagad slims vēl turklāt. Lai veseļojas. Iepriekšējā dzīvoklī Brīvības ielā 100 vairs dzīvot nevar, tur tagad dēls mīt. Viss būtu labāk, ja ne Lillīte, par kuru visa pils smējās, un tagad atviegloti uzelpo, jo tikuši no šīs vaļā. Pats Zatlers tādu uzstādījumus netaisītu. Man viņa žēl, nu nav tam cilvēkam mugurkaula. nav.
>teresa
&
Daļēji Jums var piekrist, tikai ar piebildēm, ka "dzīvoklītis" Brīvības 100 ir 150 kv.m. .Puņķutapam dēliņam tā kā maķenīt par daudz, vai ne? Par Lillīti 100% piekrītu! Zatleram novēlu veseļoties un tīties prom no politikas, kamēr nav palicis par pēdējo klaunu tautas acīs!
  • 2
  • 1
atmina
a
Latviesiem ir jace, lai sie prezidenti atrak nospragtu, lai nebutu vini jauztur. Latvija valda vajprats, pensionari dzivo nabadziba, berni Latvija nedzimst jo stradajoso cilveku algas ir minimalas, bernu pabalstu nav, bet sie Latvijas valsts iznicinataji un latviesu tautas aplaupitaji prezidenti dzivo ka padomju komunistiska rezima "varoni" kuri veica holokaustu un genocidu pret latviesu tautu parpilniba, apmierinot savu alkatibu.
akmens
a
Ko sie maitu klijas prezidentiir iedomajusies? Ulmanis, Vikeen ir aizmet no valsts dzivokliem un viniem ir janonem visas privlegijas, pensija ir jasamazina par 70%. Latvijas prezidenti izlaupa Latvijas valsti un apzog latviesu tautu. Cik cilvekiem Latvija ir jatsakas no maizes, lai sos kretinus uzturetu? Kapec latviesu tautai sie paraziti prezidenti, politki ir uz sava rekina jauztur kad pati tauta dziva neiedomajama nabadziba, bada?
K. Ulmanis -- izcilākais latvietis
K
Iesaku nākošreiz visiem balsot par Nacionālo Apvienību.
Vaira
V
Valdi, nāc pie Imanta un manis! Te vietas Tev un Lilitai ir papilnam.
Ra
R
Veseliibu dakterim un nenjemt galvaa skaugjus un nelabveeljus, jo pashi dabuus visu atpakalj, ka maz neliekas!
nu gan
n
valsts dod par velti dzīvokli un tad vēl neapmierināts, kas pie tās izvēles vainīgs, pats vai sieva, ja sieva, tad gan kungs zem tupeles palīdis.....
pumpīc
p
a varbūt Ventcpilī-- klusa, sakopta pilsēta, draudzīgs pilsētas mērs, licenze makšķerēšanai Ventā par brīvu
Draudzīgais Vienotības kliķes dižvī
D
pirms vēlēšanām bija tik draudzīgs, ka tautai mannu solīja. Bet tagad draudzīgi kā Vienotības kliķes loceklis, gaišā dienas laikā tautu laupa un melo vienā garā. Un tāds šis draudzīgs kangars tautai esot.
  • 2
  • 1
Draudzīgais pilsētas mērs
D
reiz bija tik pat draudzīgs okupantiem. Laikā, kad draudzīgi bija LKP CK loceklis, gaišā komunisma cēlājs. Ar okupantiem draudzīgs kangars.
  • 1
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas