Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +19 °C
Pērkona negaiss
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Jurkāns: Tantei Bauskā labāk saprotams Bērziņš, nekā Zatlers

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ainārs
A
Jūrkāns starp citu ir tas kas ierosināja saimā atlaist visus grēkus oligarhiem,tiem kas izzaguši Latviju,un ir oligarha Stepanova kalps.Un tantes tanī sādžā nemaz tik stulbas vairs nav ka ļausies sevi brīvi uzmest.
nita
n
paskatijos video par berzinja kungu, kur komentetajs uzdeva dazjus nepatikamus jautajumus kas saistiti ar vinja biznesu. Saucas,, kajinjas,, izskatas ka tas kajinja vinjam gauzji plikas . ja shis ir miljonars tad es esmu astronauts, lietderigi butu iesaistit KNAB lai paskatas kur shis to naudu dabujis pirms shis ticis par prezidentu. jau apkart runa par eiropas naudu piesavinashanos ta ka interesanti butu uzzinat cik godigs ir shis kungs no laukiem.
T
Jurkāna memļošana jau daudzus gadus atpakaļ nebija paciešama, bet tagad pats atgādina padomjlaika tantes, kuras tā arī NAV pamanījušas, ka VISS ir mainījies...
krabis
k
Tantēm Cēsīs toties labi zināmi visi Bērziņa iepriekšējie grēki... :D
andris
a
Toties bija labi redzams ar ko katrs sevi personificē. Ja Zatlers runāja par tautas interesēm, tad Berziņš par savu čomu vajadzībām. Bērziņš sabiedrību dala vienkārši - baņkieri un ubagi. Tāds kretīns nevar būt prezidents.
Ezis
E
Muļķības! Zatlers bija galvas tiesu pārāks par korumpēto Bērziņu, kuram māja (tipa viesu nams patiesībā) uzcelta par ~ 170 000 Ls Latvijai izkrāptas naudas - it kā rakstot ES projektu un saņemot finansējumu. Murgs! Tikai un vienīgi Zatlers!!!!
alberts
a
Bērziņš - Kristopāns Nr.2.Ja neizdosies vairāk sagrabt labumus Latvija - nosauks visus par "durakiem",lai nebutu plaģiata un aiztīsies uz Kongo,jo Kristopāns ieks USA - priekšā.
Es
E
man patika, ka viņš neparko nav lietas kursā, vai nav iepazinies ar dokumentiem, arī, ka ārkārtas sēde sākas, nezināja, Sanāk, ka Bērziņš ir nezinītis. Gribu zināt, vai bankas darbinieks varētu viņam vienkārši pateikt, ka nav iepazinies ar jautājumu vai uz sapulci nav ieradies, jo nezināja, ka tā sākusies :)
Cīrulis
C
Lai Dievs sargā no tā kauna, kas Latvijai būs jāpiedzīvo, ja neprāši izvēlēsies Bērziņu! Varbūt par slotu tirgotāju viņš varētu strādāt. Cilvēks, kurš visu laiku zina tikai to, ka neko nezina, kuram nav stabila viedokļa, kurš maļ pilnīgi tukšas frāzes, neprot sakarīgi izteikties - tādu tik mums vajag. Uzskatīt, ka Bērziņš par tautsaimniecību runāja pārliecinošāk - kurā brīdī? Kurā brīdī viņš vispār runāja par tautsaimniecību?
...
.
Jānis jurkāns - sarkans burkāns!!!
Adatiņa
A
Pilnīgas muļķības, Bērziņš ,lai sēd savās "Kājiņās " un tusējas ar tantēm,bet Valsts prezidentam jābūt skaidrai runai un sapratnei,kuras diemžēl Bērziņam nav,sarunās piesaukt tikai kā bija kad biju bankā,nu piedodiet! otrkārt lepoties ar to,ka viņš ir bagāts,atvainojiet,cik tas vis ir iegūts legāli,tas vis vēl jāpārbauda, kā bagātais Bērziņš ieguva ES naudas tas arī vis ļoti necaurspīdīgs jautājums,vakar televīzijā,viņš ļoti apjuka un tas jau kaut ko nozīmē ! Tur daudz kas vēl neskaidrs un teiciens par ubagiem,vispār uzpūtības kalngals,tikai cik tas likumīgi?????????????????????????/
Haris
H
Ko tas kangarjurkāns te vēl pīkst? Vai tad nav aizvācies uz savu mīļoto rossiju kremlim zābakus pucēt?
sparms
s
KADU TANTI TAS JURKANS SATIKA----KA TIK NE TO TANTI KAS AR SLOTU LIDINAS-------------
ano
a
Berzins-pasaule ubagi nevalda,tatad,nabadziga LV jus nevarat klut par prezidentu.
!!
!
Tapēc jau tantem Bauskā ir tik mazas pensijas, ka jādalās ar ''trūcīgo'' Bērziņu. Tā kā domājams, Jurkāns arī šoreiz kļūdās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas