Laika ziņas
Šodien
Migla
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Jurševska: Pabalstu saņem tikai katrs piektais bezdarbnieks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
............
.
Silenieks vakar arī bez ziepēm līda iekšā, tā tik turpini.
Katka
K
Latvijas valsts tiek parkaptas un neiverots ES cilveku tiesibas, jo tauta tiek merdeta bada, tai pat laika valsts parvalde dzivo parpilniba.
zinatajs
z
Vajprats, Latvija politiki, prezidenti, ministri,ieredni sev ir iedalijusi lielas algas un dzivo zili zali apzogot Latvijas iedzivotajus un Latvijas valsti. Eiropas valstis bezdarbinieki sanem 700eiro/menesi+ socialos dzivoklu sun citas palidzibas. Latvija alkatigie prezidenti, ministri, Saeimas deputati, ieredni9 slikti strada, valsti ir novedusi bankrota, iedzivotajus nabadziba, darba nav, bet pasi maitas sev ir sagrabusies lielas algas un citas privlegijas. Vai tad tas ir normali, ka Ulmanis un Freiberga katru menesi no9 Latviajs valsts sanem Ls, 1500/menesi katris, valsts dzivokli Rigas centra, automasinas, soferus, sekretares, miesassargus, sulainus un kalpus un visi vini tiek apmaksati uz apzagto Latvijas iedzivotaju rekina. Latvija ir jasak valsts atbrivosana no siem zagliem, valsts un tautas aplaupitajiem.
Santa
S
Bet kā tad ir ar bagāto vīru sievām, kuras visu mūžu nestrādā. Rača sieva, Godmaņa ex-sieva u.c. Sončika meitai ar neviens neprasīja vai ta strādā algotu darbu Tās jau nav bezdarbnieces? Tās pat nav mājsaimnieces, jo viņām ir kalpones. ir daudzi cilvēki, kurus uztur viņu radi bezdarba apstākļos, jo viņi nekad neies pie valsts tantēm sevi pazemot stājoties rindā, jo labu darbu aģentūra cilvēkiem ar augstāko izglītību nepiedāvā, jo tur vajag dot kukuli vai vajag būt radniecībā vai vajag čomaku blatu. uz vienu vakanto jurista vietu, piemēram, ir 150-300 pretendentu, nu ,nesakiet, ka šajā konkursā būs lemts uzvarēt kvalificētam speciālistam, tādu pat uz pirmo kārtu neuzaicinās,, ja vieta aizrunāta rada studentei bez pieredzes latvijā nav bezdarba, bet ir liekie cilvēki, dzimstība pārāk liela, valsts tik daudz cilvēku nespēj nodarbināt , jo tai nevajag liekēžus.
Oskars
O
Kad un pēc cik GADIEM Latvijas VALDĪBA sāks STRĀDĀT ??????
Jūlis
J
Bezdarbs ir tad, kad pati mazākā, necilākā un mazapmaksātā darba vieta ir aizņemta, kad rindā pat uz to stāv 5 cilvēki. Bet Latvijā? Phē! Viss kaķim pie astes, - dodiet mums minimums 500 Ls , tad padomāsim vai iet strādāt. Izlepuši, apslinkuši jūs, liela daļa esat. Arī tie, kas tup mājās un saņem pabalstu vai ir paši savu durvju priekšu uzkopuši? Beidziet reiz ņaudēt, sāciet strādāt, domājiet kā dzīvot, kur pielikt savu roku, kur izmantot smadzenes (ja tādas ir). Tā ministru lamāšana jums pašiem nav apnikusi? Un ja šie kaucošie, nepiepildāmie nejēgas brauc prom - aidā! laimīgu ceļu. Esiet vien citām tautām kalpi, izsūtamie, roklaižas. Ja neprotat novērtēt to, kas mums ir pašiem. Jūs, laimes meklētāji, esat varen labs Latvijas tēls - sakumpušu muguriņu, lišķīgu smaidiņu , gatavi strādāt jelko. Bet savā zemē - tur visi citi vainīgi, tikai ne pats, tur var palaist muti, bravūrēties, lamāties.
Tātad
T
visi šie simti tūkstoši,kuri palikuši bez darba,pērkamās valdības politikas rezultātā, pēkšņi ir kļuvuši ''slinķi,dzērāji un neko neprot''? Cilvēki,kuri strādāja rūpnīcās,inženieri,skolotāji,ārsti,agronomi,zootehniķ i,celtnieki... Tie,kuri radija visu,ko pašlaik prihvatizatori iztirgo rietumu spekulantiem, ir iznīcinami? Tad varbūt pie norakstāmajiem pieskaitām arī vēl invalīdus,pensionārus,bērnus kuri palikuši bez apgādniekiem,un citas cilvēku grupas,kas nenes peļņu šai gaišajai,rietumnieciskajai privātbiznesa elitei?
astes
a
Katrs piektsis sestais vai devītais,kāda tam nozīme, sistēmā valda bardaks. Tāda ministrija ir kaķim zem
Juris
J
Ļoti pareizs ir slēdziens par to, ka pabalsti veicina nabadzības atražošanu nākamajā paaudzē. Atceros no kolhoza laikiem, kad aizliedzu sniegt palīdzību daudzbērnu ģimenes vecākiem, kuri slinkoja, kavēja darbu, slikti strādāja un neuzturēja kārtību savās mājās. Mani centās pārliecināt gan partijas komitejas darbinieki, gan republikas un vietējās avīzes redakcijas darbinieki, ka bērni nav vainīgi un vai tad kolhozam ir grūti palīdzēt šai ģimenei. Es teicu, ka, ja bērnu nebūtu, varbūt arī tiem vecākiem varētu dot kaut kādas atlaides, bet tieši bērnu dēļ to nedrīkst darīt. Kāpēc? TAPĒC, KA BĒRNI REDZĒS, KA VAR NORMĀLI IZDZĪVOT ARĪ TAD, JA NESTRĀDĀ, JA NEKOPJ MĀJU, JA KAVĒ DARBU u.t.t. Bērniem ir jājūt un jāredz, ka slikti dzīvojot un nestrādājot, ir jāmirst badā. Ar to tad arī tiek likts šķērslis nederīgas sabiedrības atražošanai. Krievu laikā jau prasīja tikai, cik piena izslaukts, cik zemes aparts, cik iesēts, cik nokults, cik spolīšu satīts, cik auduma noausts, cik velosipēdu saražots u.t.t. Neprasīja pašu galveno - KĀDĀ KVALITĀTĒ TIEK ATRAŽOTA SABIEDRĪBA. Kāda jēga ir būt slaucējai-pirmrindniecei un traktoristam - darba varonim, ja ģimenē izaug debili bērni, kuriem jāceļ specskolas un pēc tam cietumi. Tagad vairs vispār neko neprasa.
mami
m
dzērājiem tak arī gribās ēst un dzert!priekš kam vajaga strādāt.
viesis
v
'Aksts, vari ar kaut ko pamatot savu domu gājienu?
xxx
x
Pilnīgi piekrītu!
xass
x
vajag pārskatīt gmi izsniegšanu . vismaz kā agrāk likt strādāt 2 nedēlas. izsniedz visiem dzērājiem. pilnīgs komunisms

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas