Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +26 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Kā Ušakovs krievus baidīja

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krievs
k
Mēs , krievi , vienkārši psiholoģiski nevaram pieņemt , ka latvieši iegūst tādas pašas tiesības kā bija mums PSRS laikos. Ar okupāciju tur nav nekāda sakara
///
/
Tu esi tāds pat krievs, kā Elerte japāniete ....
  • 2
  • 0
с натяжкой krievs
с
Bet Sheit jums Elerte kunze ari viena zina ir galigi garam. Es saprotu, cit ir svarigi latvieshiem, ka mes (krievi) atzistu okupaciju. Tas tomer ir normali. Tachu, ir baigi skumji kad savaa dzimtenee (Latvija) nejuties piederigs. Sheit ari Elertes kundze uzsver, ka mes esam okupacijas atlikas. Vabut tadi esam, bet es milu sho zemi un censhos ar visu speku cienit visu kulturu, vesturi u.t.t. Un neesmu viens. Ushakovs laikam ir man lidzigs taja zina. Tomer, vinsh, budams gudrs cilveks un politikis, labi zina, ka ir gruti atzist okupacijas faktu, nevis no moralas vai vesturiskas puses, bet del ta, ka latvieshi varetu lietot sho atzishanas lai vairak sadalit 'savejos' no 'okupantiem'. Kaut kad atzinas. Bet ludzu pamegini saprast sho grutibu. Latvija nav tada Latvija kura bija pirms kara. To mes nevaram mainit. Starp krieviem ir liels patriotisks LAtvijai potencials. Tomer, dauzhreiz ir jarapo pirms tam, kad vari staigat (you need to crawl before you can walk). galu gala viss bus labi.
latviete
l
Redzi-es gandrīz ticu ,ka tu "centies ar visu spēku",bet tā ir tikai cenšanās un ļoti iespējams ,ka ne tev ne Ušakovam,lai kā censtos,tas neizdodas.Vismaz mēs-latvieši-to nejūtam.Var jau censties,bet ,ja tas nenāk no sirds,tad visa cenšanās ir veltīga.Vispirms vajadzētu atmest cerības ,ka te kādreiz būs otra Krievija ar visiem tās likumiem un tikumiem,tad varbūt izdotos labāk.
  • 0
  • 1
traktorists Urbanovičs
t
Mēs stāvam te uz vakts, Tas neapstrīdams fakts: Par krievu cilvēku mēs bļaujam Un latvju republiku graujam. Nils Ušakovs drīz pārņems Saeimu, Uz Maskavu viņš raidīs glaimus; Valsts valoda tad krievu būs, Un runāsiet to visi jūs.
abac
a
šiat kundzei ar sakniebatjām lupām nevar ticēt, ko vinja raksta.
Lasītājs
L
Ļoti labs raksts, taču jāpiebilst, ka Lietuva arī būs unikāls izņēmums, jo tur padomju laiku migrantiem un to pēctečiem pilsonība tika izdāļāta uzreiz.
Tikai
T
Lietuvā viņu bija vismaz 100 reizes mazāk kā Latvijā,tikai daži % no kopējā iedzīvotāju skaita ,kamēr Latvijā puse no visiem iedzīvotājiem + vēl Baltijas kara apgabala ofiņi ar visām madāmām un "tjoščām".
  • 3
  • 1
sirmais
s
Kad mūsu gudrās galvas reiz sapratīs, ka visa viņu naturalizācija ir krievam pie vienas vietas, cik ilgi varat murgot par to, ka krievs iemācoties latviešu valodu kļūst lojāls Latvijai? Vienīgais glābiņš ir stingra nacionālā politika, jāpanāk, ka būt nelojālam ir ekonomiski neizdevīgi, jāizskauž krievu valoda sabiedriskā vidē - veikalos, transportā, darba vietās,skolās,valsts TV un rādio, visur stingri bez atlaidēm stingri ievērot valodas likums prasības.Visus uzņēmumus kas nepilda valodas likumu jāslēdz bez tiesībām tos atjaunot. Nevajag baidīties, ka tas sākumā nesīs zaudējumus, bet latviešu nācijas izdzīvošanas vārdā tas jāpārcieš. Ja tas mums nav vajadzīgs, tad jābeidz muļķoties un jāpāriet uz krievu valodu, tukšus salmus nav ko kult.
Brīnums gan.
B
Kāda nekrietne un ļoti vāja kultūras viņa nebūtu, bet par visu varu atkal liel deputātos.
X9
X
Kad dzirdu vārdu kultūra ,un redzu to vienotības žurku,man metas nelabi.Pats dr.Gebels izskatās pēc puišeļa uz Elertes fona.Viņas patalogiskai naids pret krievvalodīgiem robežojās psihopātiju.
Atvereiet acis
A
Ķengutantei tik ļoti gribas rudenī atkal tikt "pie siles", ka nepabrīnīšos, ka teciņus skrietu spelgoņā kliņki laizīt, lai tik TO RĪGU REDZĒTU! Tāpēc arī šādu tematu izvēlējusies. Punkts.
:) ?
:
Ēlerte ir malacis! Latviešiem vajag vairak tādus cilvēkus, lai mēs būtu pilnvērtīga nācija, nevis iebaidāmu, stumjamu un bikstāmu aitu bars!
:) ?
:
Varētu padomāt, ka tas, ka Ušakovs "neatzīst" okupācijas faktu, kaut kādā maģiskā kārtā attur latviešus mesties virsū padomju iebraucējiem un saslānitus vagonos izvest atpakaļ uz etnisko dzimteni. Nekādas jēgas. Lai arī "krievvalodīgi" pensionāru, bijušo viesstrādnieku, mazajās galviņās esošajā pasaulītē droši vien tā arī ir - tiklīdz Ušakovs vai Urbanovičs atzīst okupācijas faktu, tā pie durvēm uzreiz klauvē latviešu SS patruļa.
kāpēc tikai Staļins?
k
Ne jau tikai Staļina laikā notika noziegumi pret latviešiem un latviešu valodu!
Eduards Sabačkovs
E
Prātīgs un patiess raksts no Ēlertes kundzes.
cits laucinieks
c
Ja SC pateiktu,ka bija okupācija,tas latviešu partijām nāktu par sliktu: 1.tām samazinātos vēlētāju skaits 2.nebūtu,ko ierakstīt programā. 3.ha-ha
vēl vien laucinieks
v
Man un daudziem vēl vienalga vai tā bija okupācija vai aneksija vai velns zina kas.Tas svarīgi tikai partijām ,lai cīnītos savā starpā dēļ varas un musinātu iedzīvotājus vienu pret otru.Svarīgākais ir tas,lai virs mūsu galv`m butu dzidra Latvijas debess.Labāk gādājiet sev bērnus un audziniet par godīgiem cilvēkiem,lai tiem nebūtu jāklausās pastāvīgie pieaugušo kašķi un ķengas savā starpā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas