Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Kaimiņa atbrīvošanu Zakatistovs esot rosinājis darba efektivitātes nolūkos

Partijas KPV LV Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Atis Zakatistovs priekšlikumu balsot par Artusa Kaimiņa atbrīvošanu no frakcijas vadītāja biedra amata skaidro ar nepieciešamību nodrošināt frakcijas efektivitāti.

Zakatistovs trešdien žurnālistiem norādīja, ka tas ir frakcijas iekšējās darba kārtības jautājums, kas, viņaprāt, nepelnīti esot nonācis "ziņu priekšplānā".

"Gribam būt efektīva frakcija parlamentārajā darbā un neizbēgami tam ir vajadzīgi dažādi uzlabojumi, un tas ir viss, kas šodien ir noticis," pauda politiķis. Vaicāts, vai tas nozīmē, ka viņu neapmierina Kaimiņa līdzšinējais darbs, politiķis atbildēja, ka partijas deputāti vēlas strādāt labāk.

Politiķis skaidri neatbildēja, vai rosinās šī jautājuma pārbalsošanu, norādot, ka tas ir "frakcijas, nevis mans jautājums".

Taujāts, vai frakcijas deputātu atšķirīgā nostāja šajā balsojumā varētu novest pie šķelšanās arī citos jautājumos, politiķis atbildēja noraidoši, piebilstot, ka pašreizējais process ir "izaugsme caur sāpēm".

Kā ziņots, balsojumā par Kaimiņa atbrīvošanu no frakcijas priekšsēdētāja biedra amata balsis sadalījās vienādi, līdz ar to viņš šo amatu ir saglabājis.

Kaimiņš žurnālistiem pēc frakcija sēdes teica, ka balsojums bija slēgts, tomēr gan par, gan pret viņa atbrīvošanu no amata nobalsoja pa septiņiem cilvēkiem. Līdz ar to lēmums par viņa atbrīvošanu no Saeimas frakcijas priekšsēdētāja amatu nav pieņemts.

Viņš norādīja, ka par šī jautājuma ierosināšanu jāvaicā Zakatistovam, kurš to arī iekļāvis frakcijas sēdes darba kārtībā.

Kaimiņš teica, ka šo situāciju nevērtē kā šķelšanos politiskajā spēkā. Balsojumā nepiedalījās Aldis Gobzems (KPV LV), kurš arī nebija klāt frakcijas sēdē, un Aldis Blumbergs (KPV LV).

 

Top komentāri

Margarēta
M
Vispār vāks. Tagad mēs katru mīļu dienu 4 garu gadu garumā būsim spiesti sekot līdzi drāmām deģenerātu partijā. Kamēr Vienotības kašķus un Āboltiņas mēnešreižu niķus un intrigas atcerēsimies kā kaut ko bezmaz cēlu. Jau tagad pat Inguna Sudraba sāk likties sakarīga uz šito ķēmu fona (kaut līdz šim man viņa likās TOP 5 marazmātiskākā deputāte atjaunotās Latvijas vēsturē, uzreiz aiz tā džeka šortos, Tabūna un vēl dažiem plānprātiņiem).
Reņģēdājs
R
Valstij jābīstās ir no Šlesera kontrolētā Gobzema, arī Zakatistova, Šmita, ne jau no ( arī tikai reizēm) odiozā, tomēr prognozējamā Kaimiņa. Gribētos, lai SAB, DP mostos no ziemas miega saistībā ar otrdien provokatīvā, iespējams vardarbīgā, Gobzema akcijas Vecrīgā
Vika
V
Liels mīnuss Zakatistovam par to: Šādas lietas pirms rosināt pieņemt lēmumus jāapspriež ar to personu uz kuru tās vērstas, ne aizmuguriski kas jārosina---kā bolseviku troika tiesāja aizmuguriski..
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas