Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Kaimiņš pamet Reģionu apvienības Saeimas frakciju (papildināts 15:58)

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ivi
I
Man simpatizē Kaimiņš!!!!! Normāls cilvēks!!!!!!!!
Smējējs
S
Nedomāju, ka Kaimiņa ievēlētājiem visvairāk dzīvē rūp politiķu godīgums, zināšanas, pieredze un prasme. Drīzāk jau sirdij tuvāks ir tāds kā Sprīdīša tipa varonis - sīks, bet mutīgs, prātā paviegls, virspusīgi taisnprātīgi domājošs, bet lecīgs un izmanīgs. Vēlme, lai politika šādiem ļaudīm nestu panākumiem pilnu dzīvi - uz kādu citādu ļaužu grūtību rēķina. Populisms kā "iesācēju politika" - vienmēr jābūt kādam skaļam iesācējam, "tepat no blakus kaimiņiem". Aiziet viens kaimiņš, nāks kāds cits...
Juris
J
Viens mazs plusiņš Artusam no manis.Visnotaļ boļševistiskā stilā gāzta pašu premjere pie tam klusajā adventa laikā ,daudz pasaka par varas kāro "Vienotību".Arī LRA ar savu mukšanu no latviskuma pat partijas nosaukumā nekad neraisīs manu uzticību.Sākotnējais "alianse"(alliance fr.-savienība) un reģions(regio lat.-norobežota teritorija) tās nosaukumā liekās kā kaunēšanās par savu (bauru) valodu.
tikai bizness
t
Zinot, ka vairs netiks ievēlēts, K., kā brīvais deputāts, varēs brīvi pārdot savu balsi Bet "reformu" partija, kura izmantoja šī skandālista popularitāti, lai iekļūtu Saeimā, tagad cietīs mazus bizneszaudējumus.
Ivo
I
Kaimiņš nav jums aiz diedziņiem raustāma marionete!
Ja
J
Kaiminju jau apsmej tikai skaugji.Artuss,paldies par taisniibu.Lai Tev Dievs staav klaat ik mirkliiti.Lai viss izdodaas iecereetais.
  • 1
  • 1
xxx
x
Es pilnigi nepiekritu komentaristiem kuri izsakas,ka A.Kaimins,nes postu valstij,ka vins ir pilsetas klauns utt.A.Kaimins,nekadu postu nav nesis valstij,sava darbibas laika,bet gan daudz ko ir atklajis,ko Latvijas iedzivotaji nemaz nezinaja.Visu cienu!
Ļeņinisms darbībā.
Ļ
Kamēr mēdiji klaigā par Āboltiņas uzvedību un valdības pārveidošanas iespējām, turpinās valdoņu īsti ļeņiniskā darbība. 2015. gada 16. jūnijā Saeima pieņēma Ūdenssaimniecības pakalpojumu likumu, kas stāsies spēkā 2016. gada 1. Janvārī, šajā sakarā saskatu analoģiju ar pagātni: 1940. gadā padomju vara dod zemi bezzemniekiem, 1949. gadā sadzen kolhozos. 1992. gadā sākas dzīvokļu privatizācija, drīz pēc tam dzīvokļu īpašniekus piespiež rīkot kolhoziem līdzīgus veidojumus, sākumā Rīgā, vēlāk visās Latvijas pilsētās. Ar iepriekš minēto likumu tas tagad notiek visos novados arī lauku ciematos.
Hu
H
No kā gan,haha,Saeimā viņš lai mācās? Pārāk maz tur ir gudru deputātu! Viens gan ir pareizi-mūsu tautas kalpiem rūpēties par tautu nenāk ne prātā.Un tāpēc vienam,otram viņa uzvedība liekas dīvaina,vai ne?
uz priekšu suņu būdas kranci!
u
ar uzblīdušo pumpaino ģīmi , nākamais loģiskais solis prom no saimas - pie savām liestēm- vaukšķēt un lamāties suņu būdā
> uz priekshu ....
&
kaut kur jau naf suuniigi, ka netaa taa var iznaakt ... un veel sevi paskatiities ... - tomeer tak tvaiks noiet ... - ............ kaut tam ar Kaiminjpuiku sakara 1-2 %, bet nets tomeer ir laba lieta
  • 1
  • 0
K-K
K
... Paldies, par visu lidz sim, ko esi atklajis un paradijis publiski ... sakot ar Godmana Parex netirajiem darbiem lidz Rizas Makiavellenistiskajam shemam pret NA... ! ... No pasa mutes dzirdeju, ka esot jau uzlugts iestaties jauna partija ... ! ... Ieteicu, ;lenam pa tiltu' ... labi apskaties kas tur rikojas ... vai ir vecie komunaku kadri .. ja ir neielaidies ... piedzivosi vel otro reizi nelaimes .... ! ... Bezabrene pie varas janak jaunajai, patriotiskai, izglitotai un pieredzi sanemusai paaaudzei, kas tic Satversmei un beidzot izved to dzive ar DDD... ! ... Un to luk, bus vel gruti savakt ... lai gan tas ir jau iespejams ... !
Vangelija
V
ha, ha, ha pateicoties sim idiotam, kretinam, stulbeniem Kaiminam si salasnu, degradatu, plebeju LRP banda iekluva Saeima. Nakosajas velesans narcistam M.Bondaram bus jasuka pirkstins un jaturas pie savas augstpratigas, vizdegunigaas babkas brunciem, bet zaglis, nodoklu nemaksatajs Liepins pus cietuma...
Vafele
V
Kaimiņš ir Zīgerista tipa politiķis ... tikai bez banāniem.
>Banaans = SALAATS
&
- punjkjus noslauki, un Ziigeristu neaiztiec - Kaiminjsh ir spics puika, bet Zigerists BIJA tiem slaatavieshie-changalieshiem kaa kauls riiklee - tos bananus vinjam pieseeja prieksh apakshslatavieshiem un apakshchangaliesiem praatnieki un olinjietes iz saimesmaajas . A muljkjiem ko vajag - pamet ko - tie ierij, un skrien apkaart vaukshkjeedami - MULKJUZEME TAK.
  • 2
  • 1
>Banaans
&
Cik gan IZCILI TUPAM jaabuut, lai kut uz briidi iedomaatu, ka Zigerists ko pirka. Ziigerists ienjirdza. Un valodas likumu tai shodnjaka kurbuleet saaka TIESHI DEELJ TAA, LAI ZIIGERISTU dabuutu prom.
  • 2
  • 1
Banāns
B
tur jau tas āķis, ka ar banāniem pirkt balsis vairs b=nav iespējams. Kaimiņš ieguva atbalstītājus ar to, ka neklanījās nevienam politiķim, bet tieši otrādi - teica: ku tu te dir*s! Tas nav Zīgarista tips, kas pērk vēlētājus! Kaimiņš ir nākotnes tipa deputāts - kurš citiem kretīniem pie siles pajautās - kas i, ko? Cik sazagies?
  • 9
  • 6
hehz
h
Pilsētas klaunam lielais pārsteigums, ka cirka direktors izrādās nemaz nav cirka direktors, bet tikai viens no klauniem.. kurš pilsētas klaunu vienkārši izmantoja, lai tiktu cirkū iekšā.. Pārsteigums, ka cirkū cirkus noteikumi un tas vien, ka tu esi pilsētas klauns, neatbrīvo tevi no to ievērošanas un neatbrīvo tevi no fakta, ka pēc šiem noteikumiem spēlēs (un tevi apspēlēs) visi pārējie klauni, kuri izliekas par lielākiem vai mazākiem cirkus direktoriem. Sistēmu nevar salauzt no iekšpuses. Lai iekļūtu sistēmā, ir jāspēlē pēc tās noteikumiem.. pie kam pietiekoši ilgi.. tik ilgi, kamēr tev tas iepatīkas. Kā iepatikās Bondaram un daudziem pirms viņa, un daudziem pēc viņa.. Un tad, kad tev tas ir iepaticies - tad jau kāda vairs sistēmas mainīšana? Tāpēc, nekādu pārsteigumu patiesībā Bondara astes luncināšanā nav.. Pārsteigums ir tikai tajā, ka Kaimiņš no sākta gala neapjēdza kur iestaistās, kādi ir spēlēs noteikumi un kāpēc viņam uzvalkotie klauni vispār ļauj apmelēties :) Žēl tikai, ka kopā ar Kaimiņu apkāsa arī tos, kas par Kaimiņu balsoja.. žēl, ka arī viņi nesaprata.. Bet nu.. varbūt pilsētas klauns atradīs kādu veidu un vietu, kā spēs būt tiešām noderīgs Latvijai un tās tautai, ja viņš to vēlas. Lai jau cilvēkam izdodas.. tikai prātiņā gan būs jāpieņemas, ne tikai klaigāšanā..
Buba
B
Kaut gan daži iepriekšējie gājieni man nebija pieņemami, šitas - patiesība par Rižo intriganti un liepiņ/bondariem ir pilnībā atbalstāms. Gribas cerēt, ka arī citās frakcijās ir līdzīgi, godīgi ļauži.
hehz
h
Man domāt, ka Kaimiņš bišķi par ātru nomirkšķināja. Ir tādi spriedzes momenti cilvēku dzīvē.. kad spriedze tiek kāpināta.. un tad vienā brīdī, tas kuram švakāki nervi, pamirkšķina.. sāk šiverēties krietni pirms laika, pirms tā spriedze ir uzkāpusi līdz augstākajai pakāpei. Kaut kas līdzīgs falšstartam skriešanās sacīkstēs. Nu lūk.. es domāju, ka Kaimiņš pamirkšķināja. Bišķi par ātru izspēra šito gājienu. Tā brēka ap valdību vēl kādu laiku turpināsies. Un brēka ap Āboltiņu noteikti ka arī.. Vajadzēja ļaut Bondaram pamatīgāk paluncināt to asti rižās priekšā. Tā kārtīgi paluncināt.. Un tad šito cirst. Tad šim gājienam būtu lielāks efekts. Tagad izskatās, ka puišelim vienkārši ego aizvainojies, par to ka pie ministru runām nepalaida.. izskatās, ka uzmetis lūpu, apvainojies.. un izdomājis kaut ko glupu, lai būtu ko pateikt aizcērtot durvis.
  • 6
  • 13
arī viedoklis
a
Artus, beidzot parādīji, ka esi godīgs cilvēks ! Lai veicas arī turpmāk!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas